Bildirim
ŞAMANDIRADAN GELEN SES YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu ses aracı ilk çalıştırmada mı yoksa daimi mi var? İlk çalıştırmada bazı araçlarda ses yapar, kendi aracımda zırıltı gibi ses yapar, 2-3 saniyede kesilir. Daimi yapıyorsa şamandıra çevresinde conta olur, belki zarar görmüş olabilir zamanla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı çalıştırdıktan 2yada 3 dakika sonra başlıyor ara ara kesilsede devamlı gelen bir ses sessiz ortamda bayagı rahatsız edici bir ses -
Bu ses geldikten sonra koltuğu kaldırıp şamandıra çevresine bakın, dinleyin, koku var mı diye iyice kontrolünü yapın derim. Tahminimce ya hava sıkışması var yada yakıt tükendikçe hava almıyor. Anlamak için de aracı stop ettikten sonra yakıt kapağını açıp kapatın. Böyle bir sorun varsa ses kesilmesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim Binbaşım.
Sayende olayı çözdüm sanıyordum.
Benzin kapağını açıp kapattım. Vakumlanmış depo rahatladı. Islık kesildi.
20 dk sonra aynı ıslık devam ediyor. Şamandırayı değiştirmeye gidiyorum.
Ama işin sebep sonuç ilişkisini anlayamadım. Depo neden vakum yapar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhanbilisim -- 14 Haziran 2024; 13:42:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X