Şimdi Ara

Samimi İtiraflar (Tıp) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok hocam cag yiyoruz gel daha geleli 1 ay oldu 5 kilo aldım bile , kayak kulübü yazıldım , bence iyi olacak belki hazırlıkta olduğum içinde olabilir de şimdilik her şey iyi hazırlık da zaten ingilizce bolumu ve tıpçılar var o yönden de iyi istekli giren fazla yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN

Yok hocam cag yiyoruz gel daha geleli 1 ay oldu 5 kilo aldım bile , kayak kulübü yazıldım , bence iyi olacak belki hazırlıkta olduğum içinde olabilir de şimdilik her şey iyi hazırlık da zaten ingilizce bolumu ve tıpçılar var o yönden de iyi istekli giren fazla yok
    Bizim de hazırlıkta okuyanlar eğleniyor ama onlar ana kampüste.Tıp kampüsünde sadece hasta var sosyal ortam 0.Seneye aynı mutlulukla devam edersiniz hocam umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starixa -- 12 Ekim 2018; 18:27:53 >
  • NoTHinG.LoSe kullanıcısına yanıt
    16k ikinci senemde yaptım ve beklentimi de büyütmedim. Sadece tıp fakültesi eğitiminin bekleneni vermediğini söylüyorum azlık çokluk bakımından da değil nitelik olarak. Slayta boğmak her şeyi yüklemek gibi bir misyon var sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paul Sartre kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam her şey istediğiniz gibi olur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: kumandanbey

16k ikinci senemde yaptım ve beklentimi de büyütmedim. Sadece tıp fakültesi eğitiminin bekleneni vermediğini söylüyorum azlık çokluk bakımından da değil nitelik olarak. Slayta boğmak her şeyi yüklemek gibi bir misyon var sanki
    Yüzde yüz katılıyorum kardeşim. Ana o senin üniversitenle ilgili değil. Her üni de tip böyle diğerlerini bilmediğim için konuşamam.mesela hacettepe dede vandada kişi başına mikroskop düşer labda vb böyle şeyler sıkıntı olmaz. Sende söyle bu yanılgı var sen elektron mikroskobuyla inceleme yaparken o adamlar ışık mikroskobu felan kullanmıyor aynı.ha diyebilirsin ki onlara x prof giriyor bize y profu. Ne fsrkederki tip dediğin ezberdir. Derste hicbisey anlamazsın evde hergun ezber yaparsin anlarsın. Yani tip belkide hocaların öğrencilere en az katkı verdiği bölümdür. Gazi de ilk 3 yıl devam zorunluluğu bile yok sen düşün. Zamanında bu eğitim sistemini hazırlayanlar Türk gençlerinin yerinde saymasıni bakış açısını gelistirememesini. Fikir adamı bilim adamı cikaramamasini istemiş ve böyle Bi eğitim sistemi kurmuşlar gibi geliyor bana. Yapacak bisey yok elden bisey gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt
    Bende Ataürk türkçe 1.sınıfım.2 hafta sonra komite var.350-400 sayfa not birikti.Hazırlığın keyfini çıkar bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şehir ve üniye bağlı esogü de hocaların büyük bir kısmı iyi ve sosyallik açısından da yeterli diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.