Şimdi Ara

SAMNSUNG NX300 Almak istiyorum. Tavsiye bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Samsung NX300 18-55mm Aynasız Fotoğraf Makinesi
    Hediye; NX Çanta + 8GB Kart + T.kiti + Tripod + Flash"

Yukarıda belirttiğim makineyi n11.com'dan 850 tlye alabiliyorum şu an. Sizce sadece bebeğinin fotoğraflarını ve arasıra doğa fotoğrafları çekmek isteyen biri için uygun bir makine midir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montana_Max -- 6 Kasım 2015; 18:59:36 >

• Fiyat güzelmiş . Makine gayet yeterli hatta bu fiyat seviyesi için çok iyi bir ürün . Bu boyutta sensörü olan daha uygun fiyata sıfır alınabilecek pek cihaz yok . İşinizi fazlasıyla görür
  • Istersen elimde Samsung NX20 var iki lensle birlikte satiyorum lensler 18-55mm ve 45mm dusunur musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montana_Max M kullanıcısına yanıt
    fiyat iyiymiş te o kadar düşük olması şüphe uyandırdı. o samsung nx3000 olmasın? adam belki ilana kolarken 1 tane sıfırı eksik koymuştur.
  • edemirci7898 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim teklifin için; ama sıfır almayı düşünüyorum. Eğer gerekirse bir tane de "Samsung 50-200mm f/4-5.6 OIS" lens almayı düşünüyorum.
  • yolcudur_abbas kullanıcısına yanıt
    Fiyatı normalde 1099tl. Hediye çekim var o şekilde 850 tlye gelicek. NX300 olduğundan da şüphem yok. Linki de bu "http://urun.n11.com/slr-fotograf-makinesi/samsung-nx300-18-55mm-aynasiz-fotograf-makinesi-P69023095" Amatör bir kullanıcı için iyi diyorsanız alıcam bu makinayı. Pişman olmak istemiyorum. Özellikle gece çekimlerinde iyi sonuç vermesini istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montana_Max -- 11 Kasım 2015; 17:48:00 >
    Canon, nikon, sony neyse bu da aynı kaliteyi verir. Beklenti daha yüksekse full frame alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makineyi aldım bugün. Gözüm aydın :) Şimdi de "Samsung 50-200mm f/4-5.6 OIS" lens almayı düşünüyorum. En uygun fiyat (beyaz renk) 480 tlye buldum. Siyah olanı 370-390 tl.
    Sizce almalı mıyım? Alırsam bir faydasını görür müyüm? İyi bir lens midir? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    50-200mm f/4-5.6 ile ne çekeceksin ki? bence bu lens çok gereksiz işe yaramaz bir lens. ne doğru düzgün portre çekilir, ne kuş,ne makro, ne manzara.
    Faydasını görür müyüm derken? Uzakları yakın eden tarzda bir lens. Faydası budur. Oldukça iyi bir lenstir. Samsung'un kaliteli olmayan bir lensi yok zaten.
    benim samsung makinem olsaydı 45mm f/1.8 lensi alırdım
    http://www.hepsiburada.com/samsung-45-mm-f-1-8-sabit-objektif-p-FTOBJKTSAMEX-S45MM
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Çok anlamadığım için soruyorum: Bu lens sadece zoom özelliğine mi sahip? Görüntü kalitesini etkilemez mi? Uzaktaki bir cismi çekerken kalite artar diye düşünüyorum.
    Peki yakın bir görüntü alırken de bu lensi taktığımızda farkeden bir şey olmayacak mı demektir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcudur_abbas

benim samsung makinem olsaydı 45mm f/1.8 lensi alırdım
    http://www.hepsiburada.com/samsung-45-mm-f-1-8-sabit-objektif-p-FTOBJKTSAMEX-S45MM

Avrupatr deki kampanyadan aldigim nx3000 ile beraber gelen 16-50 kit lens varken taavsiye ettiginiz 45mm 1.8f lensi alirsam kalite olarak ne degisir?
    Sabit lenslerin daha kaliteli goruntu aldigini okumustu.
    Cahilligim icin affola, bide bu 45lik lensi taktigimda zoom ozelligi olacakmi yoksa sabit mi?

• sabit odak uzaklığı olan lenslerde zoomu bacaklarınızla yaparsınız, yani ileri geri hareket edersiniz. İçindeki optik eleman sayısı azaldıkça her lens gibi ışık geçirgenliği ve imaj kalitesi artar. Diyafram değeri f1.8 gibi bir değere açılabileceğinden dolayı 16-50 lensin f3.5 değerine göre önemli bir miktar daha fazla ışık alırsınız yani karanlıkta daha net fotoğraf çekebilirsiniz. Daha flu arka planlara kavuşur daha göze çarpan portre fotoğrafları çekebilirsiniz. Yetersiz ev ışığında kıpır kıpır oynaşan bebelerinizi daha net çekersiniz :)
  • Bu arada nx300 size çok uygun yüksek kaliteli bir alettir. Ev için 30mm f2 tavsiye ederim. 300Tl ye bulabilirsiniz.
  • yigitboylu kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz lensi 300 tlye satan bir site buldum. Eğer şu anki lens beni memnun etmezse bu lensi almayı düşünüyorum.
  • yigitboylu kullanıcısına yanıt
    Yiğit bey bu olaydan anlıyor gibisiniz bana da yardımcı olur musunuz daha ziyade yeni doğan bebeğimi çekmek için makine araştırıyorum bir süredir sony a6000 e yoğunlaştım en son ama bu nx300 kafamı karıştırdı uygun lens ile 3d çekme imkanı da varmış visor yok galiba ama o kadar önemli değil ben de acemiyim sonuçta iki makineden hangisini tercih etmemi tavsiye edersiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.