Şimdi Ara

Hoparlör almak niyetindeyim fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde güzel bir pikap var. Yakında amfiyi değiştiriyorum. Amfiyi birlikte iki hoparlörümü de değiştirmek istiyorum. Ancak malum öğrenciyim. Para durumum hiç müsait değil. Bana iki tane kaliteli ve ucuz hoparlör önerebilir misiniz?

not: yüksek ses isteğinde değilim idare edecek kaliteli ve analog ses istiyorum.

not2: tweeterlar beni doyurur mu bilgisi olan var mı?

not3: Konu hakkında bilgisi olmayan troll'ler boş boş yorum yapmazsa sevinirim.

• yine sizingibi pikap kullanmak isteyen birine pioneer pl990 kurulum diye bi başlık açmıştı orda sony müzik setinin fh-b serisinin speakerlarını tavsiye etmiştim uygun fiyata bulabilirsiniz sony nin kaliteli müzik çalar ürettiği zamanların sistemidir lbt vs lerden önceki bu mega bass groove gibi özelliklerin olmadığı bass manyağı makinalara kaymadığı zamanlarda çıkarmıştı sony bu seriyi bence tonlamaları gayet başarılıdır ve uygun fiyata ikinci elde buluna biliyor.

hoparlörü koduyla aratınca Sony SS-H12 Twin Duct diye forumdanda bir sayfa çıktı google da http://forum.donanimhaber.com/m_76454354/tm.htm bu linkteki ürün resminede bakabilirsin foto eklemiş 60 tl ye almış ikinci elden istersen bağlantıya geç bilgi al tavsiye ederim bu speakerları alacağın fiyatın çok üzerinde çalar bence

• Çok teşekkürler bir bakacağım :)
  • Bendeki sistem bas manyağı yani groove vb gibi özellikler mevcut ve çok baslı çalıyor. Plak çalardeyken de ses boğuk geliyor. Acaba bu bass'lı olduğundan mıdır? sorun sadece hoparlörde midir? Amfi'yi de değiştirmek gerekir mi?

not: sistemler sağlam

edit: ss-h12'nin pek piyasası yok sanırım. Bildiğiniz başka model var mı? (Çok soru sordum farkındayım özür dilerim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creedence Clearwater R. -- 22 Temmuz 2013; 0:16:10 >
  • sizdeki sistem deki sıkıntı yoğun bass dolayısıylamıdır görüp dinlemeden bir şey demek yanlış yönlendirme olur o yüzden o tarafı geçeyim bahsettiğim hoparlör bu linkte var http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-sony-yasayan-efsane-102322037/detay satıcıyla irtibata geçin güzel bi indirim kopartırsın belki bu speaker a 130 tl dahi versen piyasada daha ucuza düzgün ses veren bir bookshelf bulmak çok zor millet uygun diye ediferlerden vs müzik dinliyorki onların fiyatını bir araştır bunun yanında kazıktır alacağın ses bence bu bookshelf in yanından bile geçmez

sony fh-b 1000 ve sony fh-b 1200 serisinin sesi aklımda kalmıştı o sebeple tavsiye ettim bu serileri sonynin orjinal tokyo japon serileriydi malezya vs lere kaymadan önce groove vs gibi işlere girmediği adam gibi set yaptığı zamanların sistemiydi muhakkak başka iyi speakerlarıda vardır ama dinlemeden tavsiye yanlış olur tavsiye ettim diye beni satıcı zannetme git dinle beğenirsen öyle al

• quote:

Orijinalden alıntı: amdfx

sizdeki sistem deki sıkıntı yoğun bass dolayısıylamıdır görüp dinlemeden bir şey demek yanlış yönlendirme olur o yüzden o tarafı geçeyim bahsettiğim hoparlör bu linkte var http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-sony-yasayan-efsane-102322037/detay satıcıyla irtibata geçin güzel bi indirim kopartırsın belki bu speaker a 130 tl dahi versen piyasada daha ucuza düzgün ses veren bir bookshelf bulmak çok zor millet uygun diye ediferlerden vs müzik dinliyorki onların fiyatını bir araştır bunun yanında kazıktır alacağın ses bence bu bookshelf in yanından bile geçmez

sony fh-b 1000 ve sony fh-b 1200 serisinin sesi aklımda kalmıştı o sebeple tavsiye ettim bu serileri sonynin orjinal tokyo japon serileriydi malezya vs lere kaymadan önce groove vs gibi işlere girmediği adam gibi set yaptığı zamanların sistemiydi muhakkak başka iyi speakerlarıda vardır ama dinlemeden tavsiye yanlış olur tavsiye ettim diye beni satıcı zannetme git dinle beğenirsen öyle al

Tamam teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.