Şimdi Ara

Şampiyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu soruyuda dün sormuştum ama malesef yeterli cevap alamamıştım gnar geldiğine göre birdaha souyorum gnar nasıldır alınmalımıdır ahrile gnar arasında kaldım

• Gnar varken ne ahrisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjs1240

Gnar varken ne ahrisi

bugun 2-3 el attım ama hiç denk gelmedi gerçekten abartılan kadar op mi offtank mı kasılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Sail

quote:

Gnar varken ne ahrisi

bugun 2-3 el attım ama hiç denk gelmedi gerçekten abartılan kadar op mi offtank mı kasılıyor

Sen beceremiosun demekki çok OP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Gnar varken ne ahrisi

gnarla el atmadımki karşımada gnar gelmedi yani heroyu oyunda hiç görmedim sen yanlış anlamışsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gnar varken ne ahrisi

gnarla el atmadımki karşımada gnar gelmedi yani heroyu oyunda hiç görmedim sen yanlış anlamışsın

Kusura baqma o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tavşanist

quote:

quote:

quote:

quote:

Gnar varken ne ahrisi

Kusura baqma o zaman

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: jjs1240

quote:

Orijinalden alinti: Black Sail

quote:

quote:

Orijinalden alinti: Black Sail

quote:

Gnar varken ne ahrisi

bugun 2-3 el attim ama hiç denk gelmedi gerçekten abartilan kadar op mi offtank mi kasiliyor

gnarla el atmadimki karsimada gnar gelmedi yani heroyu oyunda hiç görmedim sen yanlis anlamissin

Kusura baqma o zaman

önemli değil bide cevap versen

• Bence al nedenmi Gnar gidemiceği lane yok eğer tam anlamıyla kullanmayıda bilirsen istediği kadar nerf gelsin seni kimse tutmtaz benim görüşüm bu zed alıcaktım Gnar alıcam şimdi kesin çok hareketli hero bi leesin gibi ama çok tank heroda büyüyünce rammus gibi bunları düşün bence
  • Bugün oyunda karşıma Gnar , Hecarim ve Jax geldi , Gnarı bilmem ama Hecarim ile Jaxın late gamede ilah olduğunu hepimiz biliyoruz bizdede 2 afk vardı bende akaliydim dk 20 de 2 kill 40 farm vardı düşünün yani ne kadar kötü oynuyordum (zaten mide 3 kişi gelmeseler farm yapardım belki ama karşımdada gnar vardı) neyse gidip adcyi bir kaç kez tekledikten sonra 3 kişi def yapmaya başladık bazen öldürüyorduk falan filan tabi o ara ben full build oldum (artık 15-16 kill vardı) geri kalan 2 afkde gelince karşı takıma çatır çutur verdim zaten 2 kere baron çalmıştık bizde onunda yardımıyla bunlardan bi ikisini tek tek yakalayıp öldürdükten sonra 5v3 kaldılar bizde direkt gidip bitirdik oyunu , yani bana göre şahsi görüşüm Gnar oyunu şuan taşıyamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Bugün oyunda karşıma Gnar , Hecarim ve Jax geldi , Gnarı bilmem ama Hecarim ile Jaxın late gamede ilah olduğunu hepimiz biliyoruz bizdede 2 afk vardı bende akaliydim dk 20 de 2 kill 40 farm vardı düşünün yani ne kadar kötü oynuyordum (zaten mide 3 kişi gelmeseler farm yapardım belki ama karşımdada gnar vardı) neyse gidip adcyi bir kaç kez tekledikten sonra 3 kişi def yapmaya başladık bazen öldürüyorduk falan filan tabi o ara ben full build oldum (artık 15-16 kill vardı) geri kalan 2 afkde gelince karşı takıma çatır çutur verdim zaten 2 kere baron çalmıştık bizde onunda yardımıyla bunlardan bi ikisini tek tek yakalayıp öldürdükten sonra 5v3 kaldılar bizde direkt gidip bitirdik oyunu , yani bana göre şahsi görüşüm Gnar oyunu şuan taşıyamıyor.

karşıdaki adamın low olma ihtimali?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.