Şimdi Ara

Şampiyon paketi nasıl kullanabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taahhütüm 9 martta bitiyor arkadaşlar 2 sorum olacaktı.1. olanı ben bu şampiyon paketi hattımı faturasıza geçirip kullanabilir miyim?2.olarak bu paketi kullanabilmek için faturasız hatta mutlaka tanımlı bir paket mi olmalı(Gnç tarifeleri ya da diğer hazır kart tarifeleri gibi) yani bunlar ek paket görevi mi görüyor tarifenin üstüne?

• faturasıza geçip kullanabilirsin, paket almana da gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam,en avantajli konusma paketi olarak bunu buldum.Bi de bu pakette goller cepte faydasi için standart paketi kullanabilecegimiz soyleniyor.Normalde 1 hak verior ya her hafta icin peki standart paket olunca her hafta icin 1 den fazla mac oynama hakkimiz mi olacak? Dedigim gibiyse çok iyi.

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt
    bip dakikası ama o haberin olsun, aramayı bipten yapmak için yani 500 dk, karşı tarafta bip olmadan da arayabiliyorsun ama

Farkindayim hocam.Test yaptim bip uzerinden.Turkcellileri arayinca bir sikinti olmadi,Vodafonelulari arayincada bir sikinti olmadi.

biliyorsan sıkıntı yok uyarayım dedim önden

• quote:

Orijinalden alıntı: Akcam46

Tesekkurler hocam,en avantajli konusma paketi olarak bunu buldum.Bi de bu pakette goller cepte faydasi için standart paketi kullanabilecegimiz soyleniyor.Normalde 1 hak verior ya her hafta icin peki standart paket olunca her hafta icin 1 den fazla mac oynama hakkimiz mi olacak? Dedigim gibiyse çok iyi.
    Her gol 100 mb için haftalık 6 hak veriyor. Ayrıca gs'nin lig ve kupa maçlarında attığı her gol başına 200MB, şampiyonlar ligi'nde attığı her gol başına 400MB hediye veriyor. Yanı sıra gs'nin yendiği her maçta günlük 1 gb hediyesi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki bu 500 dak görüşme bipten olacaksa int.paketide hattımızda olması gerekmez mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet internet gerek, WiFi de olabilir. verdiği gollercepte hediyesiyle haftada en kötü 600mb kesin zaten o da yeter.

Daha bip yıldızları,kim 1 gb ister,bil kazan gibi kanallardan günlük internetler kazanabilirsiniz hocam goller cepteye ek olarak.O yüzden kafama yattı.Bir şey daha sormak istiyorum.Yanlış bilmiyorsam Turkcellde en aşağı tl yükleme limiti 35 tl.Ben paycellde sanal kart oluşturup tl yi karta yükleyip sonra hattıma kart üzerinden geçirme yaparsam puan yahut hediye internet falan kazanır mıyım?Bu paycellde salla topladan falan puanlar geliyor.Günlük 1 gb yanılmıorsam 500 puandı.Tek sıkıntı aldığın hediyeyi 1 ay süreyle alamaman.Yani size sorum tl yi paycell kart üzerinden yüklemek mi avantajlı direk internetten hatta mı yüklemek daha avantajlı olur?
  • Hocam goller cepte paketinin yanı sıra yukarıda dediğim gibi bip kanallarını takip ederseniz günlük internetler kazanabilirsiniz.Salla kazanda artık seçim yapabiliyorsunuz ayrıca.Gnç çatlat kanalında hediye internet verdiğide oluyor.Sim uygulamasında kupon biriktirirseniz haftalık gb da kazanabilirsiniz.Önemli olan Bipin kalitesi.Düzgün bir 4.5 g şebekesi varsa bölgenizde çok sıkıntı olduğuna şahit olmadım ha bazen olabiliyor mu olabiliyor şansa kalmış işte.
    bence TL yükleme hiç, kredi kartıyla veya banka kartıyla al direk paketi.

Hocam o alma işlemini hesabim uzerinden yapioruz degil mi?Paketin sayfasina gelince hemen al sekmesine basarsak kart bilgilerinin istendigi sayfaya mi atior?Tl yuklemem oyleyse.

İnternet sayfası üzerinden kredi kartı bilgilerini girerek alabiliyorsun direk paketi TL yüklemene gerek kalmadan

Çok iyi.Arta kalan tl olmaz.Peki ya telsiz kullanim vergisi?Ben bunu alsam 9 tlye hangi paradan vergiyi kesecek ? 😅

kesmeyecek birikecek, 6 ayda bir TL yüklemen gerekecek zaten o zaman keser

tmm hocam jeton dustu.Tesekkur ederim.

Hocam bugun bir bayiye ugradimda Faturasiza gecince 30 tl ucret yansiyacagini bunu odedigimde 1 gb+500 dk hattima yansiyacagini soyledi.

faturalıdan faturasıza geçişte olabilir hocam öyle ücretler bilgim yok
    ödemek istemezsen hattı taşı başka yere sonra turkcelle faturasız olarak tekrar taşı

Secenekleri degerlendirecegim hocam tesekkurler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.