Doğan TV Holding, 2012'ye kadar UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın hakkını aldı, maçları Star Tv ve D-Smart'ta ekrana getirecek.
UEFA, Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın hakkının 2012'ye kadar Doğan TV Holding'e verildiğini açıkladı. Anlaşmaya göre Türk takımlarının maçları yine Star TV'den yayınlanacak. Diğer maçlar ise canlı olarak Türkiye'nin yeni dijital platformu D Smart'a bağlı kanallardan yayınlanabilecek.
Her sezon 146 Şampiyonlar Ligi karşılaşması D-Smart'ta ekrana gelecek. Doğan TV Holding, Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra 2009, 2010 ve 2011 yıllarında oynanacak Süper Kupa maçlarının da yayın hakkına sahip oldu
maalesef izlemeye değer maçlar dsmart da olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
off yetti ama şampiyonlar ligi çeyrek final ,yarı final, final maclarını izleyemeyeceksem ne anladm ben o turnuvadan
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Bir takımımız finale kadar giderse. Ne süper olur. D-Smart ne dumur olur ama.
quote:
Orjinalden alıntı: bayo1907
Anlaşmaya göre Türk takımlarının maçları yine Star TV'den yayınlanacak. Diğer maçlar ise canlı olarak Türkiye'nin yeni dijital platformu D Smart'a bağlı kanallardan yayınlanabilecek.
Nedir bu d zmart dan çektiğimiz
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
off yetti ama şampiyonlar ligi çeyrek final ,yarı final, final maclarını izleyemeyeceksem ne anladm ben o turnuvadan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
bakarsın bi türk takımı oynar finalde
quote:
Orijinalden alıntı: mosfettt
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
bakarsın bi türk takımı oynar finalde
Alıntıları Göster
Türkiye ligini geçtik, Türk takımlarının avrupa maçlarını geçtik, ecnebilerin maçlarını bile para verip izleyin diyolar :)
yeni nesil futbolun nası bişey olduğunu izleyemeden taraftarlık yapıcak sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
Türkiye ligini geçtik, Türk takımlarının avrupa maçlarını geçtik, ecnebilerin maçlarını bile para verip izleyin diyolar :)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
çok çok haklısın bir manc united - barcelona chelsea - r.madrid macı izlemeden futbol konuşacaklar
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
çok çok haklısın bir manc united - barcelona chelsea - r.madrid macı izlemeden futbol konuşacaklar
Alıntıları Göster
Arsenal-Milan maçı Çarşamba günü canlı olarak CNN TURK te arkadaşlar ben maçta olacağım için seyredemeyeceğim ama bizim maçı seyretmek istemeyenler için iyi bir alternatif..
quote:
Orijinalden alıntı: melihdemirag
Arsenal-Milan maçı Çarşamba günü canlı olarak CNN TURK te arkadaşlar ben maçta olacağım için seyredemeyeceğim ama bizim maçı seyretmek istemeyenler için iyi bir alternatif..
Alıntıları Göster
Paralı kanallar yüzünden yeni jenerasyon futboldan uzak büyüyor. Futbol sevgisini öldürüyorlar.15 sene sonra decoderlerini satabilecek futbol sever bulamayacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
Paralı kanallar yüzünden yeni jenerasyon futboldan uzak büyüyor. Futbol sevgisini öldürüyorlar.15 sene sonra decoderlerini satabilecek futbol sever bulamayacaklar.
Alıntıları Göster
yabancı kanallarda bence verilir maçlar ve aydın doğan beyefendi de avucunu yalar .... yani umarım ....
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
yabancı kanallarda bence verilir maçlar ve aydın doğan beyefendi de avucunu yalar .... yani umarım ....
Alıntıları Göster
Aydın doğan
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A
Aydın doğan
Alıntıları Göster
İki kuruşluk zevkimizin içine ediyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ShaLer
İki kuruşluk zevkimizin içine ediyorlar.
Alıntıları Göster
İlla yapacak cinslik... Umarım diğer lig ihalesini de Digiturk alır da biraz daha debelenir. Bu debelenme sonucunda kesinlikle karlı çıkmayız ama en azından evlerde izleyenlerimizD-smart almak zorunda kalmaz bir nevi. Gerçi hiç ümidim yok, umarım Digiturk'e el sallamayız...
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
İlla yapacak cinslik... Umarım diğer lig ihalesini de Digiturk alır da biraz daha debelenir. Bu debelenme sonucunda kesinlikle karlı çıkmayız ama en azından evlerde izleyenlerimizD-smart almak zorunda kalmaz bir nevi. Gerçi hiç ümidim yok, umarım Digiturk'e el sallamayız...
Alıntıları Göster
eskiden hayal meyal TRT den 1 veya 2 maç hatırlıyorum yayınlar şifresiz di biliyorsunuz sizlerde... sonadan tele on da devam edilmişti heralde şifreliydi heralde... daha sonra cine5 ambargosuna takıldık yine ve nalet olsun ki digiturk yine bu işlerin artık böle olucağının amborgosunu kararlı biçimde koydu...
eskiden babam '' biz maç için parayı sadece stadta verirdik , kanallar zaten açık izliyoduk rahatça'' diye veryansın ediyor...
yeni zart zurtlar ise nerden kemirsek milleti sektör kalmadı ... hadi bi uydu konsolu uyduralım içine 2-3 belgesel bide 2 tane gala kanalı koyalım , özel kanallarıda özel kontür parası ile geçiririz ... reklamıda bedava koyarız miis ... bu mantık ile D-smart piyasaya girdi.. aydın doğandan ötürü starla ortak kapattılar şampiyonlar ligi ve uefa dan bu sene galatasaray vardı...
yazık değil mi millete .. iş , sinir , stres eve gelmiş maç var .. bi bakıyo gazeteye hangi kanalda diyo... zööönk digitürk veya d-smart
şampiyonlar liginde real mad. milan , inter, barca , bayern , man. uni. , liverpool , ...... vs izleyemiceksem nasıl dünya futbolunun en güzel organizasyonundan mahrum kalıyorum ki..
velhasıl yakında radyoya ve tv deki geniş(adı üstünde ) maç özetlerinden de mahrum kalabiliriz bu gidişle...
quote:
Orijinalden alıntı: hell line
eskiden hayal meyal TRT den 1 veya 2 maç hatırlıyorum yayınlar şifresiz di biliyorsunuz sizlerde... sonadan tele on da devam edilmişti heralde şifreliydi heralde... daha sonra cine5 ambargosuna takıldık yine ve nalet olsun ki digiturk yine bu işlerin artık böle olucağının amborgosunu kararlı biçimde koydu...
eskiden babam '' biz maç için parayı sadece stadta verirdik , kanallar zaten açık izliyoduk rahatça'' diye veryansın ediyor...
yeni zart zurtlar ise nerden kemirsek milleti sektör kalmadı ... hadi bi uydu konsolu uyduralım içine 2-3 belgesel bide 2 tane gala kanalı koyalım , özel kanallarıda özel kontür parası ile geçiririz ... reklamıda bedava koyarız miis ... bu mantık ile D-smart piyasaya girdi.. aydın doğandan ötürü starla ortak kapattılar şampiyonlar ligi ve uefa dan bu sene galatasaray vardı...
yazık değil mi millete .. iş , sinir , stres eve gelmiş maç var .. bi bakıyo gazeteye hangi kanalda diyo... zööönk digitürk veya d-smart
şampiyonlar liginde real mad. milan , inter, barca , bayern , man. uni. , liverpool , ...... vs izleyemiceksem nasıl dünya futbolunun en güzel organizasyonundan mahrum kalıyorum ki..
velhasıl yakında radyoya ve tv deki geniş(adı üstünde ) maç özetlerinden de mahrum kalabiliriz bu gidişle...
Alıntıları Göster
yuh be ya onuda alsalardı bari satışlardan iyi bir kazık yesinlerde akılları başlarına gelir
quote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
yuh be ya onuda alsalardı bari satışlardan iyi bir kazık yesinlerde akılları başlarına gelir
Alıntıları Göster
D-Smart cok hızlı gidiyor hızlı atın seyrek olur misali cakılacaklar insallahda oyle olur.Futbol severlerin en büyük zevklerinden biri olan bu organizasyonda gitti elden.En güzeli kimse almıyacak patlıyacaklar
quote:
Orijinalden alıntı: The_Rahip
D-Smart cok hızlı gidiyor hızlı atın seyrek olur misali cakılacaklar insallahda oyle olur.Futbol severlerin en büyük zevklerinden biri olan bu organizasyonda gitti elden.En güzeli kimse almıyacak patlıyacaklar
Alıntıları Göster
Aydın doğan tepemize başbakan olarak çıkarsa şaşırmam.
quote:
Aydın doğan tepemize başbakan olarak çıkarsa şaşırmam.
Alıntıları Göster
sopcast a yüklenin
quote:
Orijinalden alıntı: Ozgyur
sopcast a yüklenin
Alıntıları Göster
Boşuna debelenip durmayın bu işler artık böyle yürümeye başladı. Ya toplu halde hiçkimse d-smart almayacak bunlar da maçları şifresiz verecekler ya da hepimiz d-smart bayisinin yolunu tutacağız. Bunun başka bir çözümü yok. Zaten şimdilik sadece makineye para alıyorlar ileri de birde izlemeye ayrı para vereceğiz.