Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 4. Maç Beşiktaş - Napoli 1 Kasım Salı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
6.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Napoli 2 maçta tonla pozisyonu yedi bitirdi. Mertens dediler adam topa vuruyor yuvarlanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dakika daha dayansak liderdik. Neyse 1 puan da iyidir.
  • Maçın sonunda iki kaleci de süre geçirmeye başladı. Napoli 2 maç 4 puan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu mertensi niye oynatmiyor diyordum. Cevabimi almış oldum.

• beşiktaşın içerdeki kiev beraberliği sıkıntı yaratabilir grupta
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Bide su taraftan bak Besiktas kendi oyununu oynasaydi skor boyle olmazdi Senol hoca bildigin yatirdi takimi

• Yine son maçlar yine kriz dakikalar
    Beşiktaş klasiği

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Beşiktaş 1 pozisyonla bitirdi maçı

Yine ucuz kurtuldular. Şu napolide bir forvet olsa bu maç fark olurdu

Biz gene kurtuluyoruz, sizi denk getiren körde olsa affetmiyor.

• 1 puan iyi 1 adam press yapio olsaydi yemezdik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konyaspor-fb maçının hakemi bülent yıldırım penaltı nasıl verilirmiş otursun ders alsın bu hakemden..
  • Bjk gol attıktan sonra gol yiyeceğine adım gibi emindim.Türk takımları büyük(Önemli) rakipler karşısında ne zaman gol atsa akabinde gol yiyor.Ağız tadıyla şu stress olmadan maçı izleyemiyorum resmen

• keyman K kullanıcısına yanıt
    Öyle cidden. Ben bekliyorum ama beşiktaş bu kötü oyununu devam ettirsn rakipte birazcık şanslı olsun baya bir patlarlar. 4 gol 5 gol

• Her ne olursa olsun,Bjk'nin bu Şampiyonlar Ligi performansını kimse beklemiyordu sanırım.Namağlup halen üstelik.
  • durum çok kötü oldu dua edin benfica yenemesin bu akşam yoksa 23 ünde benfica sizi napolide kiev i yenerse ikisi kol kola çıkıyorlar
  • Allahtan napolide kaliteli bir forvet yok , hele hele higuen falan olsa iki maçtada skor çok farklı olurdu. Alınan 4 puan çok iyi iki maçtada. Dinamo kiev maçına yazık oldu 3 puan alınsaydı o maçtan şimdi çok farklı olurdu durumlar.
  • Gayet güzel sonuç. Son 10 dk güç bela öne geçip akabinde gol yemek moral bozsa da 1 puan iyidir. Türk takımlarının kaderi herhalde öne geçip gol yemek ya da yedikten hemen sonra bir tane daha yemek. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

konyaspor-fb maçının hakemi bülent yıldırım penaltı nasıl verilirmiş otursun ders alsın bu hakemden..

Ulan şampiyonlar ligi maçınızda bile fenerbahçe için ağlıyorsunuz, ağlamak alışkanlık olmuş
  • 2 ay önce grupta Napoli'den 4 puan alırız desek kimse inanmazdı. İtalya'nın Avrupa'nın en iyi takımlarından biri. Bence alınan bu puan büyük bir başarı.

Eksik oyuncularla Napoli gibi bir takıma karşı ancak bu kadar oynayabilirdik.
  • 2 Napoli maçında 4 puan muhteşem bir başarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

ne hemşiği hamsik bey diyeceksiniz
    adamın ismi yazıldığı gibi okunuyor yani hamsik

Google translate aç, Slovakçayı seç, Marek Hamsik yaz, telaffuz düğmesine bas

http://static.transfermarkt.net/static/audio/spieler/38593****

Ya neyin kafasını yaşıyorsunuz siz

Slovak adamın adının İngilizce telaffuzunu mu kabul ediyorsunuz? Utanmasanız Türkçe telaffuz edeceksiniz.

Bak izle bu videoyu, cahil cahil dolaşma 0:39-0:42 saniye aralarında, Marek Hamsik kendi adını söylüyor.

https://youtu.be/wLsGSmPr-tI

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.