Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 4. Maç Beşiktaş - Napoli 1 Kasım Salı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
6.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçın hakkı beraberlikti ve berabere bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

durum çok kötü oldu dua edin benfica yenemesin bu akşam yoksa 23 ünde benfica sizi napolide kiev i yenerse ikisi kol kola çıkıyorlar

kendi sahamızda Benfica'dan puan alamayacaksak zaten çıkmayı hak etmemiş oluruz.
  • Takimda q7 den baska kosan adam yokki. aboubakar 2 calimdan sonra pas verecek adamda bulamiyor, kaleye sut cekecek pozisyonuda. sadece q7 nin kosmasiyla da bu takim donmuyor. bu adam bencil oynayan biri 1v1 de pas vermiyor illa orta acacak. ortasahada topu cevirmekten baska hicbir sey yapmadik. hatta ortasaha bile degil kendi sahamizin ortasi. 1 tane direkten donen toptan baska pozisyonumuz yok. Sansa bala penaltiyla beraberligi aldik. Ama hala hatayi nerde yaptik goremiyorum. Tosic in macin basinda cikmasida bayagi kotu oldu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş bu gruptan çıkamaz. Napoli ile Benfica bir üst tura, BJK Avrupa Ligi'ne gider. Avrupa Ligi'nde yine ballı bir kura çekerseler yarı final görebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

2 ay önce grupta Napoli'den 4 puan alırız desek kimse inanmazdı. İtalya'nın Avrupa'nın en iyi takımlarından biri. Bence alınan bu puan büyük bir başarı.

Eksik oyuncularla Napoli gibi bir takıma karşı ancak bu kadar oynayabilirdik.

6 puan da alabilirdiniz.Bjk,içerde de Benfica'yı yendiği takdirde 2. liği garantiler,Kiev deplasmanında alınacak bir puan bile 2. liğe yetiyor o zaman.

Ancak Benfica'yı yenemezseniz,o zaman hem Kiev'i yenmeniz gerekecek hem de Benfica'nın puan kaybını. (Tabi bugün Benfica'nın Kiev'i yeneceğini varsayarak yazıyorum bunu.)

Her halükarda,6 sezon boyunca ŞL'den uzak kalmış bir takımın ilk 4 maç sonunda namağlup ve 3. lüğü neredeyse garantilemiş olması bir başarıdır.En kötü senaryoda bile Şubat ayında Avrupa'dasınız bence.

• bjk'ın gidişatı geçen sene ki uefa avrupa ligindeki performansına benziyor.
  • ŞL başlamadan önce kesin yeneriz dediğimiz Kiev maçını kazanamadık, kesin yeniliriz dediğimiz maçı da kazandık. Benfica bugün maçı kazanacaktır ve 3. olacağız. O yüzden sonraki 2 maç epey kritik. 23 Kasım'da Benfica'yı yenmek şart gibi bir şey. Yenemeyip beraber kalsak, sonraki Kiev maçını yenmek şart oluyor bu sefer. (Tabii Benfica'nın Napoli'yi yenemeyeceğini varsayarsak.)

Yine şunu yaparsak, böyle yaparsağa kaldık. Bir gün de rahatça bir nefes alalım be. Bugün yensek alacaktık o rahat nefesi ama kısmet olmadı. Neyse artık umarım çıkarız.

• Yapmam gereken başka şeyler varken oturdum maçı izledim.Çok pozisyon öldürüyor napoli birde milik geri dönmezse işleri çok zor olur ligde.Bu tıfıllarla italyada iş yapılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Beşiktaş 1 pozisyonla bitirdi maçı

Yine ucuz kurtuldular. Şu napolide bir forvet olsa bu maç fark olurdu

formsuz M.United kendini hiç zorlamadan 4 attı biraz daha uğraşsa 6-7 giderdi hala gelip konuşuyorsun
  • Dynamo Kiev-Benfika maçı başladı. D.Kiev puan alırsa bizim şansımız artar. Benfika alırsa grup karışacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Maçın hakkı beraberlikti ve berabere bitti.

Maçın hakkı nasıl beraberlik dostum?

Napolının kaçırdığı sayısız pozisyondan sonra?

Tamam Beşiktaş'ın puan alması iyi oldu ama bu kadar fanatik yorum Olmaz.

• Ömer şu Cenkten 3 kat iyi. Keşke Uefaya bildirilseydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Nedense berabere bıtecegını düşünüyorum. Umarım yanılırım Beşiktaş kazanır

• Napoli son beş sezonda iki kere UCL'de oynadı. Bayern, City, Dortmund ve Arsenal'la toplam 8 maç yaptı. Hiçbirine iki maçta 6 puan vermedi.

• Bizi burda destekleyen Galatasaray ve Fenerbahce taraftarlarina tesekkur ederiz.Boyle gunlerde destege ihtiyacimiz oluyor.Keske 3 puani alabilseydik ama olmadi suan namaglup olarak ilerliyoruz umarim boyle devam edebiliriz.Son olarak Besiktasi bugun hic begenmedim hatta bi kac mactir begenmiyorum az pozisyon uretiyoruz pas hatalarimiz cok oluyor.Kadro secimleri yanlis vs vs umarim kisa zamanda duzelir

• quote:

quote:

Nedense berabere bıtecegını düşünüyorum. Umarım yanılırım Beşiktaş kazanır

Müneccim gibisin Agah abi.
  • Kuroki K kullanıcısına yanıt
    biz evimizdeki dinamo maçında avantajı kaybettik.. o penaltı pozisyonu olmasaydı bir şekil golü atıp, yenilmezlik ünvanımızı sonlandıracaklardı...

• Yav hala birileri napolide şu olsaydı bu oynasaydı bilmem napsaydı skor farklı olurdu yazıyorlar yav olaysaydı oynasaydı 2 maçtır bizde görseydik bi sindirin artık bazı şeyleri kabullenin

Napoliyi elinden kaçıran Beşiktaşımıda canı gönülden kutluyorum
  • Kiev atacak iyi organize oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Bizi burda destekleyen Galatasaray ve Fenerbahce taraftarlarina tesekkur ederiz.Boyle gunlerde destege ihtiyacimiz oluyor.Keske 3 puani alabilseydik ama olmadi suan namaglup olarak ilerliyoruz umarim boyle devam edebiliriz.Son olarak Besiktasi bugun hic begenmedim hatta bi kac mactir begenmiyorum az pozisyon uretiyoruz pas hatalarimiz cok oluyor.Kadro secimleri yanlis vs vs umarim kisa zamanda duzelir

Bir senaryo kuralım;bugün Benfica yener muhtemelen Kiev'i,ve puan durumu şöyle olur;

1.Napoli-7
    2.Benfica-7
    3.Beşiktaş-6
    4.Dinamo Kiev-1

Sonraki hafta,Bjk ve Napoli de kazansa,

1.Napoli-10
    2.Beşiktaş-9
    3.Benfica-7
    4.Dinamo Kiev-1

Son maç da Kiev deplasmanında.Yenilmezseniz garanti çıkıyorsunuz.Ancak bir durum var ki,biraz karmaşık,siz berabere kalıp Benfica da Napoli'yi yenerse,üç takım da 10 puan oluyor.Durum üçlü averaja kalıyor ve final sıralaması şu oluyor,

1.Beşiktaş-10
    2.Napoli-10
    3.Benfica-10
    4.Dinamo Kiev-2

Lider olarak çıkmış oluyorsunuz.

En başa dönersek,haftaya Benfica'yı yenemezseniz şöyle oluyor;

1.Napoli-10
    2.Benfica-8
    3.Beşiktaş-7
    4.Dinamo Kiev-1

Bu durumda dahi,Kiev'i yendiğiniz takdirde çıkmayı garantiliyorsunuz,Benfica-Napoli maçının sonucundan bağımsız.Benfica,Napoli'yi yense dahi,Napoli'ye ikili averajdaki üstünlüğünüzden dolayı final sıralaması,

1.Benfica-11
    2.Beşiktaş-10
    3.Napoli-10
    4.Dinamo Kiev-1

Beşiktaş'a gelecek hafta yenilmemek bile avantajını kaybettirmez dersek yanlış oluruz.Kiev deplasmanında galibiyet kolay değil ama zor da değil.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.