Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi: CSKA - Beşiktaş JK (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
0
Favori
9.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Beşiktaş da eksik olan şey ruh.

ne ruhu tuz ruhu mu?
  • Wolfsburg çok iyi takım bence, Old Trafford'da fena oynamadı ŞL tecrübesi olmamasına rağmen. Eğer Beşiktaş toparlanamazsa, Almanya'daki maç pek iç açıcı olmaz.

Ayrıca CSKA'daki Milos Krasic müthiş bir oyuncu. 8 milyonu oraya buraya saçmaktansa böyle adamları alsaydı keşke Çorapören.
  • Bu takımın ve bu yönetimin gitmesi lazım zaten yönetimin gitmesi kesin lazımda... takımıda ilk 11 de oynayan futbolculardan tut yedek kulübesinde oturanlara kadar komple değişmesi lazım şuna inanıyorum beşiktaş paf takımıyla oynası şimdi daha iyi bir yerde olurda hem ligde hem şampiyonlar liginde.
  • Bütün özellikleri dibe vurmuş bir kaleci ve onu oynatmakta ısrar eden bir teknik adam.Bu kafayla şampiyonlar liginde puan alamadan elenmiş fenerbahçeye döneceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

Şampiyonlar Ligi: CSKA - Beşiktaş JK

stad neden boş ?

bir de rüstü golü yiyince ofsayt diye elini kaldırdı mı ? (şakaa)

bu stad lig maçlarında da boş zaten.ruslar pek ilgi göstermiyorlar maçlara.

bu mac Moskova`da herhangi bi gece klubunde oynansaydi daha cok seyirci olurdu

• Wolfsburg'u Man.U karşısında izledim ve gerçekten çok beğendim. Manchester evinde zorlandı diyebilirim. İnanılmaz bir hücum gücü var. Almanya'daki maçlarda kolay kolay yenilmezler gibime geliyor. Beşiktaş'ın kalan maçlarına bakıyorum. Evinde CSKA ve Wolfsburg maçları var alabileceğin bu maçları alıp 3. olmaya çalışmalı bence Beşiktaş. 2. tur şansı bana göre mucizelere kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

Şampiyonlar Ligi: CSKA - Beşiktaş JK

stad neden boş ?

bir de rüstü golü yiyince ofsayt diye elini kaldırdı mı ? (şakaa)

güzeldi
  • Bu zamana kadar Denizli'yi hep desteklerdim. Ama bir insan bu kadar keçi olmazki kardeşim. Birkere bek tercihleri kesinlikle yanlış. Sağ bekte Kaş yetersiz orada ekrem veya erhan oynasa kat kat iyi olurdu. Sattığımız oyuncuyu kiralama nedir anlayamadım. Sol bekte İsmail tecrübesiz kalıyor. Mevkiisini boş bırakıyor. Bir de Denizli'de müthiş bir yusuf aşkı var. bu adam ölmüş artık 35 yaşına gelmiş anca süper ligde son dakikalarda oynayabilir. nobre yerinde santrafor mevkiisinde bobo oynamalıydı fakat denizli boboyu sol kanada aldı8 milyon verdiğimiz oyuncuyu oyuna almıyoruz bile bu da ayrı bir konu.
  • Denizli'nin Devler Ligi karnesi

Fenerbahçe
    Tarih Rakip Sonuç
    18.09.2001 Barcelona 0-3
    25.09.2001 Olympique Lyon 0-1
    10.10.2001 B.Leverkusen 1-2 (d)
    17.10.2001 Olympique Lyon 1-3 (d)
    23.10.2001 B.Leverkusen 1-2
    30.10.2001 Barcelona 0-1 (d)

O G B M A Y P
    6 - - 6 3 12 -
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhaninho_cArsi

İlker Yasin kadar gerizekalı bir spiker daha görmedim.
    Sahada iki kardeş var. Biri Vasili, biri Alexi... Görüntüye gelen VALERİ!
    Maç bitince de Beşiktaş 651 dakikadır gol atamıyor dedi. Unuttu bi an salak gol olduğunu. Ferrari'ye sık sık Fabian dedi, Sivok'a da İsmail

Maça gelecek olursak genelde oyunun hakimi bizdik ama yeterli olmuyor tabi. Mustafa Denizli yine abuk subuk bir kadro ile sahadaydı. Bobo sahada olmalı, ön libero Fink-Ernst ikilisiyle kurulmalıydı. Nobre ve İ.Kaş'da değil ilk 11'e, Ümraniyeye bile sokulmamalıydı. Off of.

ya sanki macı anlatan moskovadan değilde İSTANBUL'dan studyodan anlatır gibi maç anlatımı oldu.

maçın anlatımı yapan , yayın kanalının spor genel müdürü kimi kime şikayet edecez !
    maçları anlatacakaları görevleri spor genel müdürü olarak kendisi belirliyor,
    bu macıda ben kendime görev yazayımda bir moskova yaparım oralarda takılırız diye kendine görev çıkarmış.

• BJK'ın başarılı olmasını en azından ezik bir futbol oynamamasını diliyor tüm Türkiye ama nasıl oluyorda gittikçe kötüye gidiyor anlamak mümkün değil.

Hangi gazete yazmış 11 adam birbirini hiç tanımıyor ilk defa maç yapıyorlar gibi diye...

"‘Bu takım nasıl iki kupa almış?’
    MEHMET ÇİFTÇİ
    güncellenme zamanı 1.10.2009

Nihat, CSKA Moskova karşısında da etkili olamadı.

Beşiktaş’ı eleştiren G.Amerika’daki Fox TV yorumcusu, “Birbirini tanımayan 11 kişiden oluşmuş. Çaba var ama oyun stili yok” dedi
    CSKA Moskova-Beşiktaş maçını Güney Amerika ülkelerine yayınlayan Fox TV’nin yorumcusu, siyah-beyazlılar için oldukça üzücü ve ilginç ifadeler kullandı.
    Beşiktaş’ın, birbirini tanımayan 11 kişiden oluşmuş bir takım görüntüsü ortaya koyduğunu söyleyen yorumcu, “Sanki hiç bir arada oynamamış gibi futbol ortaya koyuyorlar” diye konuştu.
    Maç sırasında, siyah-beyazlıların bu maçı kaybetmesi durumunda grubunda sonuncu olmayı da hemen hemen garantileyeceğini vurgulayan futbol uzmanı, “Çaba var ama oyun stili yok. Beşiktaş böylesine hayati bir maça hiç çalışmadan gelmiş. Mustafa Denizli’nin bu takıma biraz aksiyon vermesi lazım” yorumunu yaptı.
    Ruslar’ın en rahat maçı
    Fox TV yorumcusu, sözlerini şöyle sürdürdü:
    “Geçen yıl bu takımın nasıl iki kupayı müzesine götürdüğüne inanamıyorum. Ligde bu sene ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 15 puan gerisinde mücadele ediyor. Bu bakımdan takımın ne Avrupa kupalarında, ne de Türkiye Süper Ligi’nde bir hedefi kalmış. Ruslar’ın en rahat karşılaşmalarından biri oldu.”
    Yusuf’u da Vikingli savaşçıya benzeten uzmanlar, “Topu ayağında saklamasını çok iyi beceriyor ama o da yavaş futbola alışmış” ifadesini kullandılar.
    "

http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=6&ArticleID=1145080&Date=01.10.2009&b=Bu%20takim%20nasil%20%20iki%20kupa%20almis

• quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Buyrun

http://www.youtube.com/watch?v=vi1Z_B2mMGo

bu adamda ciddi sıkıntılar var

Fenerbahçe-AZ maçı
    Alex'ten tekrar Alex,(Alex bir orada bir burada kendisiyle duvar pası yapıyor mübarek)hem penaltı hem gol(basketbola kaptırmış kendisini anlaşılan)kararı siz verin daha nicesi
    Ayrıca Rüştü gol yemeden el kaldırıyor ofsayt diye,gazozcu Rüştü

• nobre
    yusuf
    rüştü
    nihat

bu adamlar beşiktaşda oynuyacak adamlar degil milan gibi olduk bu yaşı ilerlemiş oyuncularla şl oynuyoruz 3e 3 yakalamışız nobre 30 metreden şut atıyor bizim takım kadar duran topları igrenç kullanan bir takım yoktur mustafa denizli antremanlarda hiçmi duran top çalıştırmıyor kanatlardan tek iyi orta görmedim finkin ekremden ne eksigi var orta sagda pas hataları her maç 30 40 dır en az 35lik yusufdan solaçık olmaz yapan aklında zoru vardır 2 maçda yusuf sol açık oynadı tam 5 gol yedik i.kaş sag bek degil stoper bana göre finkden bobodan memnun degilsen elinde necip rıdvan onur ali kuçik batuhan gibi genç yetenekler var onları 11 re koysa çok daha iyi oynarlardı dün kısacası bu takımdan umudu kestim
  • Tello
    Uğur İnceman
    İbrahim Kaş
    bu adamlar da Beşiktaş'ta iş yapamayacaklar listesinde,Anadolu kulüpleri dikilse şu Cska'nın karşısına dün galip gelirlerdi.Cska kötü takım,biz kötünün de kötüsüyüz
  • Beddua etsen boşuna küfür etsen boşuna demirören ve denizli takımı ne hale getirdi yusufu sol kanatta oynatan adamdan ne hayır beklersin gerizekalı kanat oyuncusu hızlı pire gibi olur yusuf gibi 35 yaşında adam ne arar orda ekrem dağ orta sahada ne arar yada önliberoda geçmiş maçlar için söyledim bu adam teknik direktör falandeğil adam olsa irana gitmezdi geçen sene sivasla trabzonla çekişti bak bu sene fenerle cimbom kendine geldi böyle aval aval bakarsın .
  • şu takımda ernst dışında kimse mağlubiyeti umursamıyor sanki.. garibim ernst rakip atakları durdursun diye alınmış ama takımı hücuma çıkaran da ernst.. ibrahim kaş ısrarı nedir artık yeter ya..adamın tekrar takıma alınması zaten hataydı, geldiğinin 2. günü adam ilk 11 çıktı.. her maç da 90 dk oynuyor.. yusuf şimşek artık komik görünüyor ekrandan izlerken.. sen gidip eskişehirin sağ bekine bacak arası çalım yaparsın da cska'lı manchester'lı yemez bunu.. yusuf anca süper ligde kapanan anadolu takımlarını açmak için alternatif olabilir.. şampiyonlar ligi gibi üst düzey bir ligde koşmadan kimse iş yapamaz.. rüştüye söyleyecek sözüm yok zaten.. ismail verilen parayı haketmese de bu bünye artık üzülmez'e tahammül edemiyor..

madem bu saatten sonra transfer yapamıyoruz, sene sonuna kadar en azından şu dizilişle oynayıp rezil olmaktan kurtulalım

----------------------------------hakan-------------------------------
    ekrem--------------sivok------------------ferrari--------------ismail
    ----------------fink------------------------------ernst-----------------
    holosko-------------------tabata(delgado)----------------------tello
    ---------x(form durumuna göre nihat yada bobo)------------------

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.