6 maçtır gol atamıyor diyor bu maçtaki golü saymıyor bjk taraftarına acıyorum şuan hala bu başkanla devam ettiriyorlarya çok yazık
Kaş öküzü.
İlker yasin sanırım maçı izlemedi...
Ve maçın son düdüğü.Maç 2-1 bitti. Beşiktaş 691 dakikadır gol atamıyor, 6 maçtır gol atamıyor sayın seyirciler. İlker Yasin
Yorum yapıp ceza almak istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
ilker yasin bjk gol mu atamiyor diyor kac mactir ?? attiya bu macta bjk
Akşam akşam beşiktaş için saydığımız kötü sözlerden nasibini aldı eminim ki bu akşam...
Bu kadar da olmaz yaa hala 600 küsür dk dır atamadı diyor...
bu ilker tahsin sıvıyla kalmış gibi gözükmüyor kuruyu da götürmüş maçtan önce
Puahaha kaydettim o görüntüyü ilker yasin bombayi patlatti yine
gol orucu bitmiş hadi hayirli olsun
quote:
Orijinalden alıntı: .Mirliva.
Kaş öküzü.
hop hop o adamın ne suçu var denizli çık oyna diyor oda oynuyor demekki suç onda değil ona oynatanda...
İlker Yasin kadar gerizekalı bir spiker daha görmedim. Sahada iki kardeş var. Biri Vasili, biri Alexi... Görüntüye gelen VALERİ! Maç bitince de Beşiktaş 651 dakikadır gol atamıyor dedi. Unuttu bi an salak gol olduğunu. Ferrari'ye sık sık Fabian dedi, Sivok'a da İsmail
Maça gelecek olursak genelde oyunun hakimi bizdik ama yeterli olmuyor tabi. Mustafa Denizli yine abuk subuk bir kadro ile sahadaydı. Bobo sahada olmalı, ön libero Fink-Ernst ikilisiyle kurulmalıydı. Nobre ve İ.Kaş'da değil ilk 11'e, Ümraniyeye bile sokulmamalıydı. Off of.
Man.utd maçını da İlker Yasin sunmaz umarım.
Şimdi düzeltiyor...
Şu kornerleri bir türlü değerlendiremiyoruz...Manchester maçında 9, bu maçtada 8 korner kullanmışız ama tehlike bile yaratamadık...Ligdede aynı şekilde her maç 7-8 korner kullanıyoruz ama tık yok...Madem normal oynayarak gol atamıyorsun geçmiş sezonlarda bazen fenerbahçenin yaptığı gibi duran toplara yoğunlaş...E sen onuda yapmıyorsun...Başka bir takım bu kadar korner kullansa birinden birini gol yapardı...
quote:
Orijinalden alıntı: hakanalcin
quote:
Orijinalden alıntı: fthtmr
Bjk atcak die kalbten gidiodm 144 liradan oluodk ha bi eksik ha bi fazla kızmayın bjk liler alt oynadm
geçmiş olsun
gelmein üstümee ne die atıo ki sanki maçı kazandırcakk
Yalnız bu maç Tabata'nın maçıydı. Araya atacağı toplar kalas CSKA savunması arasında işimize yarayabilirdi. Sağolsun Denizli Hoca Tello'dan 10 numara yaratmaya çalışıyor ısrarla.
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi-Knight
quote:
Bjk atcak die kalbten gidiodm 144 liradan oluodk ha bi eksik ha bi fazla kızmayın bjk liler alt oynadm
talihsiz bir yorum olmuş
Bukadar mı kötü bir maç olur hem spiker hemde takım hele nihat sanki bu adama ölü toprağa serpilmiş yok yok ya inanmıyorum ya bu takıma ya büyü yapılmış yada başka birşey şimdi o denizliyle demirören olucak o adam gol geldi artık önümüz açık derler çıkar işin içinden daha topu ayağında tutamadılar cl nin en kötü maçı bu olsa gerek beşiktaş bu gidişle clden puan alamıcak galiba csk moskova grubun en kötü takımıydı yazık..
quote:
Orijinalden alıntı: cemturk
quote:
quote:
talihsiz bir yorum olmuş
BJK herkesi üzer bu takıma yaklaşmayın
allahtan haftayı bay geçtik ya ankarayla maç yapıp rusyaya gitseydik
Maçın 90 dakika olduğuna güzel bir örnek. Ders niyetine gösterilmeli bu yorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cemturk
quote:
quote: