Hem Çarşamba günü hem de 19:30 da. İzleyemeceğim. gol atarsak ve bunu kaçırırsam çok feci olur.
Maçın hakemleri belli olmuş...
Manuel Enrique Mejuto Gonzalez Jesus Calvo Guadamuro Roberto Diaz Perez Del Palomar Bernardino Gonzalez Vazquez...
Kaç kişi la bunlar...
İyi hakem vermişler, Mejuto Gonzales
hakemleri anlayanlar bi virgül koyarlara isimlerin arasanı benım için çok güzel olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Generalx
hakemleri anlayanlar bi virgül koyarlara isimlerin arasanı benım için çok güzel olacak
Manuel,Orta hakem
Enrique Mejuto, Yardımcı
Gonzalez Jesus, Yardımcı2
Calvo Guadamuro Roberto Diaz Perez Del, 4.hakem(Namı diğer delici calvo)
Palomar Bernardino Gonzalez Vazquez... Bu vatandaşı bende tanımıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
quote:
Manuel,Orta hakem
Enrique Mejuto, Yardımcı
eyvallah sonuncuya ne kalıyo
quote:
quote:
Manuel,Orta hakem
Enrique Mejuto, Yardımcı
sağolasın hemşehrim
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
quote:
Orijinalden alıntı: West Blood
Artık bu işe bir dur demek gerekiyor, artık Beşiktaş olduğumuzu 106 yıllık çok büyük bir camia olduğumu hatırlamamız gerekiyor. Beşiktaş bu maçı kazanacak, kazanmak zorunda başka çaresi yok. Artık kimsenin sabredecek gücü kalmadı geçen seneki çifte kupa çoktan unutuldu bizim istediğimiz istikrar. Böyle devam ederse bu takımda bu sene Demirören de Denizli de barınamaz.
bunları yazmak için şampiyonlar ligi maçı deplasmanını mı bekleedin ?
yani sen inönüde kayseriye yenil ama rusyada cska ya yenilince isyan et.biraz ters olmuyormu ?
Aynı şeyleri o zaman da yazabilirdim ama foruma girememiştim maçı da izleyemedim zaten. Sen Beşiktaş'san rakip farketmez yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım.
quote:
Yukarıdaki arkadaş iyi atmış gibi geldi.
Manuel Enrique Mejuto Gonzalez, Jesus Calvo Guadamuro, Roberto Diaz Perez Del Palomar ve Bernardino Gonzalez Vazquez...
Genel olarak görevlerini bilmiyorum ama tahmini söylemek gerekirse, Mejuto Gonzalez orta hakem. Diğer 2. ve 3. yardımcı hakem. 4. ise 4. hakem.
Başarılar temsilcimize.Yenicekler inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: JANT!
quote:
Manuel Enrique Mejuto Gonzalez, Jesus Calvo Guadamuro, Roberto Diaz Perez Del Palomar ve Bernardino Gonzalez Vazquez...
Genel olarak görevlerini bilmiyorum ama tahmini söylemek gerekirse, Mejuto Gonzalez orta hakem. Diğer 2. ve 3. yardımcı hakem. 4. ise 4. hakem.
Gibisi fazla oldu hocam
Bu arada Beşiktaş CSKA maçını alacak diye düşünüyorum, iddaada 2'den 2 oynayacağım. İlk yarı işi bitirecek gibi bir his var içimde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JANT!
quote:
Gibisi fazla oldu hocam
Bu arada Beşiktaş CSKA maçını alacak diye düşünüyorum, iddaada 2'den 2 oynayacağım. İlk yarı işi bitirecek gibi bir his var içimde.
Allah iyiliğini versin (hepimizin)
quote:
Orijinalden alıntı: iyi kötü çirkin
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
rüyamda 3-1 maçı alıyorduk. iddaa oynayacağım maç skoru
ulan bende aynı şeyi gördüm ama gollleri pascal nouma atıyordu
zaten bizim takımın gol atacağı yok anca pascal atar valla
cska yenerse bişey olmaz bjk gol atarsa olay olur.
Beşiktaş bir yerde çıkışa geçecek, hep böyle formsuz, şanssız olacak değil.İnşallah çıkış maçı bu olur ve gruptaki iddası sürer.Beşiktaş kazansında nasıl kazanırsa kazansın, Avrupa maçları söz konusu olunca tüm kalbim takımlarımızla birlikte.
Denizli 4-4-2 ile sahada oynar ve macera peşinde koşmaz ise Beşiktaş bu maçı alır.
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Bjk oynadıgı bu futbolla biraz zor kazanır gibi..
Hayırlısı diyelim
Düzeltmek isterim Beşiktaş oynadığı futbolu gol ile sonuçlandırırsa cska'ya karşı fazla zorlanmaz,yeter ki forvetler görevlerini başarılı bir şekilde yerine getirebilsin
+1903
quote:
Orijinalden alıntı: LastSoldi3r
Hem Çarşamba günü hem de 19:30 da. İzleyemeceğim. gol atarsak ve bunu kaçırırsam çok feci olur.
olmaz hocam feci olmazz walla bak eğer gol ya da goller atıp kazanacaksak bende izlememeye raziyim
bu arada CSKA'nin sahasında oynadığı şampiyonlar ligi maçları
Şampiyonlar Ligi 1. Tur H Grubu 2004/2005 Tarih : 29.09.2004 19:30 Stadyum : CSKA Peschanoje Stadium Hakemler : Massimo Busacca İY : 0 - 0 MS CSKA Moscow 2 - 0 Paris S.G. Valeri Gazzaev Vahid HALILHODZIC _______________________________________________________ Şampiyonlar Ligi 1. Tur H Grubu 2004/2005 Tarih : 02.11.2004 19:30 Stadyum : Lokomotiv Stadium Hakemler : Massimo De Santis - Andrea Consolo - Luca Maggiani İY : 0 - 1 MS CSKA Moscow 0 - 1 Chelsea Valeri Gazzaev Jose Mourinho _______________________________________________________ Şampiyonlar Ligi 1. Tur H Grubu 2004/2005 Tarih : 24.11.2004 19:30 Stadyum : Luzhniki Stadium Hakemler : Manuel Enrique Mejuto Gonzalez - Oscar David Martinez Samaniego - Javier Hugo Novoa Robles İY : 0 - 1 MS CSKA Moscow 0 - 1 Porto Valeri Gazzaev Víctor FERNANDEZ _______________________________________________________ Şampiyonlar Ligi 1. Tur G Grubu 2006/2007 Tarih : 26.09.2006 20:30 Stadyum : Luzhniki Stadium Hakemler : Jan Wegereef - Jantinus Meints - Roger Geutjes IY : 0 - 0 MS CSKA Moscow 1 - 0 Hamburger Sv Valeri Gazzaev Thomas Doll _______________________________________________________ Şampiyonlar Ligi 1. Tur G Grubu 2006/2007 Tarih : 17.10.2006 20:30 Stadyum : Lokomotiv Stadium Hakemler : Manuel Enrique Mejuto Gonzalez - Pedro Medina Hernandez - Javier Hugo Novoa Robles IY : 1 - 0 MS CSKA Moscow 1 - 0 Arsenal Valeri Gazzaev Arsene Wenger _______________________________________________________ Şampiyonlar Ligi 1. Tur G Grubu 2006/2007 Tarih : 21.11.2006 19:30 Stadyum : Lokomotiv Stadium Hakemler : Kyros Vassaras - Dimitrios Bozatzidis - Konstantinos Dalas İY : 0 - 1 MS CSKA Moscow 0 - 2 Porto Valeri Gazzaev Jesualdo Ferreira _______________________________________________________ Şampiyonlar Ligi 1. Tur G Grubu 2007/2008 Tarih : 02.10.2007 19:30 Stadyum : Luzhniki Stadium Hakemler : Knut Kircher - Kai Voss - Thorsten Schiffner İY : 0 - 1 MS CSKA Moscow 2 - 2 Fenerbahçe Valeri Gazzaev Arthur Zico _______________________________________________________ Şampiyonlar Ligi 1. Tur G Grubu 2007/2008 Tarih : 23.10.2007 19:30 Stadyum : Luzhniki Stadium Hakemler : Mike Riley - Glenn Brian Turner - Mo Matadar İY : 1 - 0 MS CSKA Moscow 1 - 2 Inter Valeri Gazzaev Roberto MANCINI _______________________________________________________ Şampiyonlar Ligi 1. Tur G Grubu 2007/2008 Tarih : 27.11.2007 19:30 Stadyum : Luzhniki Stadium Hakemler : Manuel Enrique Mejuto Gonzalez - Juan Carlos Jimenez Yuste - Antonio Artero Gallardo İY : 0 - 1 MS CSKA Moscow 0 - 1 PSV Eindhoven Valeri Gazzaev Jan Wouters
quote:
Orijinalden alıntı: iyi kötü çirkin
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
rüyamda 3-1 maçı alıyorduk. iddaa oynayacağım maç skoru
ulan bende aynı şeyi gördüm ama gollleri pascal nouma atıyordu
bende aynı skoru gördüm de golleri kim atıyodu hatırlamıyorum. Sakın rüyaların tesi çıkar kelimesi gerçek olmasın