EĞER bizim kara kartallarımız geçen seneki hırslarıyla oynarlarsa bunlara 3 gol var AMA ruhsuz çıkarlarsa taaaaaaaaaaaaaaaaa............... hadi be kartallarım yavru kartala anlatacağım günleriniz var
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
rüyamda 3-1 maçı alıyorduk. iddaa oynayacağım maç skoru
ulan bende aynı şeyi gördüm ama gollleri pascal nouma atıyordu
Ş.ligi maçları 21:45'te oynanmıyormu ? Resmi sitede de 19:30 diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
rusyadaki maçlar 19:30da oynanıyor sadece rusya takımlarının maçları
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
Rusyadaki saat farkı yüzünden olsa gerek..
O saatte maçmı olur ya. İş çıkışı nasıl yetişicez en iyisi iş yerine yakın alkol olan bi yerde maç izlemek.
Hiç ümidim yok ama inşallah bir mucize olur....
İnşallah devirecez Rusları...
Beşiktaş biraz toparlansa bu grupta çıkar. Cska maçında ben beraberlik diyorum ama Beşiktaş yenebilirde. Cska yenecek gibi gelmiyor bana.
Bu bir temenni ve içimden gelen his.
ßjk nin yanındayız inşallah yener yenilmesi o formadaki türk ßayragının hakkını inş verirler.
Beşiktaş berabere kalsa bile 3. lük için yerini sağlamlaştırır, 2.lik için fırsat kollar. Aslında kadro olarak Beşiktaş bu takımı yenecek güçte. Şu bir haftalık arada futbolcular üzerine iyi bir terapi uygulandıysa bunu başarmamaları için hiçbir sebep yok.
quote:
Orijinalden alıntı: orjinalden Çalıntı
maçtan fazla bi beklentim yok sadece dünya barışı istiyorum
ha bi de ola ki becerirler 1 gol atarsak bizi haftalarca idare eder
bi gerçekçi yorumu ben mi yapmışım ne
Bir Fenerbahçeli olarak ve İnönü Stadı aşığı (Taraftarları ve Taraftarları arasındaki paylaşıma) biri olarak, İnşallah BJK Çarşamba gecesi aslanlar gibi mücadele eder. İBB maçında kale arkasındaydım.izlediğim olaya futbol demenin bir yolunu aradım bulamadım. FB maçıda öyleydi.Alın size vurun bize fark yok. Umarım bu durum Avrupa maçlarında değişir.
quote:
Orijinalden alıntı: West Blood
Artık bu işe bir dur demek gerekiyor, artık Beşiktaş olduğumuzu 106 yıllık çok büyük bir camia olduğumu hatırlamamız gerekiyor. Beşiktaş bu maçı kazanacak, kazanmak zorunda başka çaresi yok. Artık kimsenin sabredecek gücü kalmadı geçen seneki çifte kupa çoktan unutuldu bizim istediğimiz istikrar. Böyle devam ederse bu takımda bu sene Demirören de Denizli de barınamaz.