Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi (Grup Aşaması) | Arsenal - Galatasaray | 01.10.2014 | 21.45 (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.528
Cevap
6
Favori
34.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değil de, futbol kültürü cs,fm yle başlayıp pes te bitenlerin futbol tartışma çabalarını napcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

quote:

Orijinalden alıntı: Berk9605

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

Gule gule hocam. 1 ay ban ye de aklin basina gelsin 😎

Merak etme benim ban 1 ay sonra geçer ama sizin gerizekalı olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor...

Bluepower nickli gs lı arkadaşada selam söylersin.Arsenal-Bjk maçı sonunda ellerini oğuşturuyordu.Hatırlatırım demiştim,ama nedense kendi forumunda ortalıkta yok.

Ayrıca ilk 11 den 6 oyuncu eksik bir arsenal karşısındaki halinizi beğendiniz değilmi?

Başka takımlara laf atarken dikkatli olmayı öğrenin ve saygılı olun.Yoksa bu durumlara düşersiniz.

Tabi canım bahanenizde hazır hemen.Dersiniz şimdi arsenal 10 kişi kalmasına rağmen sizi yendi falan felan.... Arsenal'in sizinle sezon başında oynadı ve yine o sakatları vardı ve şu an daha iyi durumdalar takım olarak. hatırlatıyım dedim.

• Her ne kadar Beşiktaş'ın Arsenal maçından sonra galatasaraylı arkadaşlar gelip Beşiktaş forumunda dalga geçselerde..Ben dünkü maçtan ötürü üzüldüm,sinir oldum..Umarım Galatasaray durumunu düzeltir ve gruptan çıkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Bir Fenerbahceli olarak söylüyorum Galatasaray Uefa ya kalırsa,düşerse alır Uefa kupasını.

Balıkesir'e yenildiğimiz gibi Avrupa liginde de bir takıma yenilir döneriz.
    Ben artık hiç bir takıma kesin gözle yeneriz diyemiyorum.
  • Ben şunları yazmak istiyorum: Geçen sezon Madrid den 6 yedikten sonra da bu tip bir ortam vardı. Ben demiyorum ki geçen seneki takım var, yine aynı şekilde olur. Ancak umudum var bu takımdan da. Her ne kadar bir kaos ortamı olsa da Galatasarayımız bu gruptan isterse çıkabilir.
  • Gelmiş burda hala bazı arkadaşlar arsenal beşiktaşı elerken şöyleydi böyleydi diyor. Abicim biz arsenAle pozisyon vermedik doğru düzgün, senin defansın ise yol geçen hanı olmuş, bir de arsenAl bu.. İyisiyle kötüsüyle bir futbol geçmişi ver kültürü olan bir takım.. Ama yine de ben gs nin puan alabileceğini düşünüyordum.. Neyse artık bundan sonra gruptan nasıl çıkaacaksınız onu düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezil bir oyun bu gidişle ne cesar kalır ne mezar
  • galatasaray tarih yazsrmismis da bilmem ne.
    gorduk tarih yazdilar harbiden welbeck icin tarihi bir mac oldu en azindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwanpazzini

Ünal Aysal'a yaşattığı başarılardan dolayı müteşekkiriz ,ama takımı son dönemdeki kötü hoca ve futbolcu seçimleriyle devraldığı -BAM servet adnan kardeşler- seviyesine indirdi.
    Birisi de şu taktik fantezilerine dur desin arkadaş ya... Bizim takım bastırması gerektiğinde 4-4-2 karşı takımı durdurması gerektiğinde 4-5-1 oynar,teknik direktör olmak tahtaya bir şeyler saçmalamak değildir futbolcunun formunu ve motivasyonunu üst seviyede tutmaktır.

O başarılara imza atan Ünal Aysal değildi. Yönetimdeki işi bilen isimlerdi. Adam zaten kendisi diyor ben futboldan anlamam diye. Futboldan anlayan insanları gönderdiği an bitmişti Aysal. Bu durumu daha iyi anlamak için bu sene özellikle yerli futbolcularla yaptığı sözleşmelere, aldığı gönderdiği transferlere bakmak yeterli.

• yazık oldu...
  • Arkadaşlar bu sene şampiyon kim olur, bilmem ama bu sezon 4 büyük takımda'da iş yok, yenilgi üstüne yenilgi alıyorlar, bu sezon bir anadolu takımı şampiyon olursa, şaşırmayalım örnek : Akhisar Belesiyesi veya Balıkesir, bu iki takım hem sizi , hem bizi 2-0 yeniyorlarsa, demekki GS ve FB'de sorun var, bu anadolu takımların gayet başarılı olduğunu gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Yanlış izlememişim de at gözluğuyle izlemeyi unutmuşum kusura bakma sorun bende

Ohaa harbiden at gözlüğü bu olsa gerek. Adamların kalecisi penaltı pozisyonuna kadar yere bile yatmadı. 50. dakikalarda kırmızı yemese ve 4 tane atmanın rahatlığıyla oynamasalar tarihi fark bile gelebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

Arkadaşlar bu sene şampiyon kim olur, bilmem ama bu sezon 4 büyük takımda'da iş yok, yenilgi üstüne yenilgi alıyorlar, bu sezon bir anadolu takımı şampiyon olursa, şaşırmayalım örnek : Akhisar Belesiyesi veya Balıkesir, bu iki takım hem sizi , hem bizi 2-0 yeniyorlarsa, demekki GS ve FB'de sorun var, bu anadolu takımların gayet başarılı olduğunu gösteriyor

Onlar başarılı değil Biz çok kotuyuz

•  Şampiyonlar Ligi (Grup Aşaması) | Arsenal - Galatasaray | 01.10.2014 | 21.45

• AndreDora A kullanıcısına yanıt
    Bu ne şimdi ? Ben galatasaray iyi oynadı mı dedim de bu yorumu yaptın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Bu ne şimdi ? Ben galatasaray iyi oynadı mı dedim de bu yorumu yaptın ?

Yok dostum ben senin alıntı yaptığın kişiye değinmek ve sana destek amacıyla yazdım da yanlış anlaşılma oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Umarım 5 yabancılı sistemimiz le biz göremeyiz ama torunlarımız falan Türkiye'yi dünya kupasında şampiyon görür 2040 larda falan.Bu ülkede futbol izlemek işkence Passolig diye birşey çıkarıyorsun taraftar gelmiyor,Yabancı sınırı çıkarıyorsun takımların hali 5 yabancılı sistem ile Eskişehir liderliğe mi oynuyor bursa-karabük liderliğe mi oynuyor ha çıkıp diyeceksiniz Akhisar lider 5 hafta sonra düşüşe başlarlar.Ünal aysalın dediği gibi gruptan çıkmak mucize gibi adamlar kadrosunu polonyadan afrikadan dizer alman oyuncu sayısı 2-3 tür.Arsenalin kadrosunda kaç tane ingiliz var 1 ve ya 2 anderlecht desen adamlarda sınır yok her ülkeden topçu oynatabiliyor.Burak yılmaz daha gol yemeden önce çalım atıyor şut atsa kaleye gol olacak adam yere bırakıyor kendini dönüşünde gol oluyor Burak 50 golde atsa şampiyonlar liginde benim için topçu değil zamanında hakan şüküre haksızlık yapan adamlar böyle adamlara tapar

Şampiyonlar Ligi nde sınır yok değil mi 10 tane hakkınızda var başınız sıkışınca yabancı sınırı.2007 de kaldıralım dedik niye destklemediniz. işinize gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

Orijinalden alıntı: Demba BA

Beşiktaşın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlamışsınızdır umarım.

Türk hakemi olmadan eksik başlıyor galatasaray.

Avrupa' da en ufak başarınız yok hala büyüğüz bilmem ne. Git çoluğa çocuğa anlat bunları.

Ben bu seneden bahsediyorum mazide kalmissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

evet haklısın geçen sene bu büyüklüğünüzü bize olimpiyatta ilk 45dk. gösterdiniz dünya bile gördü rezilliğin büyüklüğünü.

Arsenal istese daha atardi ne ara super lig maclari avrupada yayinlanir oldu

• Bu millet ne zaman öğrenecek Avrupa'da kazanılacak başarı her Türk takımını etkiler keza başarısızlıkta
    Kardeşim 21 yaşında koyu fenerli GS 4 yiyince mutluluktan havalara uçtu.2 sene önce yarı final FB oynadığında en koyu fenerli kadar destekledim FB'yi.Bu devran nasıl kırılacak merak içindeyim.1 basamak daha düşsek CL doğrudan takım gönderemeyeceğiz hala neyin kafasıdır bu?
    Takım rezildi açıkcaıs 3-0 gibi yenilgi bekliyordum 4 tane yedik.Başından beri söylüyorum Manchini Prandelli vs bu iş olmaz Çünkü İtalyan sistem bize uymaz
    Biz defans yapamıyoruz mücaadele ile gelirsek bi yerlere geliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.