Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi (Grup Aşaması) | Arsenal - Galatasaray | 01.10.2014 | 21.45 (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.528
Cevap
6
Favori
34.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereksiz bir sidik yarışı şuan burada yapılan.

Beşiktaş'ın oynadığı Arsenal ile bu bir değil. Beşiktaş sezon başında fiziksel olarak bitkin bir takım yakaladı, futbolda iyi oynadıkta kaybettik diye bir terim yok. Yenildiysen iyi ya da kötü önemsizdir.

Bu bir eleme maçı iyi oynadık yenildik demek sana bir yarar sağlamaz. Ligde bunu dersin anlarım çünkü gelecek hafta tekrar maçın var.

Galatasaray ise ligi başlamış ve oyuncular fiziksel olarak çok hazırdı. Yeni oyuncular takım oyununa daha iyi alışmış şekilde oynadılar ve Galatasaray da taktiksel hatalar yapınca sonuç bu oldu.

Beşiktaş iyi oynadı ama Beşiktaşlı arkadaşlar da biliyor ki şuan bir maç olsa Arsenal'den aynı farkı yiyecektir Beşiktaş. O sebeple boşuna tartışıyorsunuz.
  • Beşiktaş'ın şu anda oynadığı futbol ile Arsenal maçında oynadığı futbolun alakası yok, eğer bugün Galatasaray yerine Beşiktaş olsaydı sonucun farklı olacağını düşünüyorum, Galatasaray önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar almasını temenni ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Galatasaray seneye Avrupa'da olmayabilir

Galatasaray eski ikinci başkanı Mehmet Helvacı, başkan adaylığıyla ilgili konuşurken, "Bu sezon 40 milyon dolarlık proje üretilmezse gelecek sezon Avrupa'da olmayacağız" dedi.

"40 MİLYON DOLARLIK KAYNAK ÜRETİLMEZSE..."
    Sportif AŞ'nin iki yıllık genel kurulunda yer aldığını ve Galatasaray'ın mali tablosuyla ilgili bilgiyi aldığını belirten Prof.Dr. Mehmet Helvacı, "Galatasaray şu anda UEFA'nın mali kriterleri çerçevesinde 40 milyon dolar bir bilanço eksisindedir. Yeni başkan gelip 40 milyon doları cebinden çıkarıp kasaya koysa, bu iş düzelmez; tam tersi olur. UEFA nezninde Galatasaray 80 milyon dolar eksi bilançoda olur. Mesele benim para bulmam değil. Biz bunu bulabiliriz, ama bu meseleyi çözmüyor. Gelecek kişinin cebinde olan para meseleyi düzeltmiyor, ikiye katlanıyor. Yapılması gereken Galatasaray için para üretmektir. Henüz satımı gerçekleşmeyen Galatasaray forma reklamını 1 yıllığına 10 milyon dolara, sırttaki reklamı da 5 milyon dolara satabilirse, 1 yıllığına 15 milyon doları kasamıza koymuş oluruz. Biz bunu 10 yıllığına da satsak UEFA bunun 1 yıl olanına bakar. Biz bununla birlikte 25 milyon dolar daha Galatasaray için ek gelin yaratmak durumundayız. Galatasaray adına yaratmak mecburiyetindeyiz. Biz bunu yapmazsak Galatasaray bu sezon şampiyon olsa bile önümüzdeki sezon Avrupa'da top koşturamayacak. Cezalı olacak. Durum bu, herkesin bunu bilmesi, buna göre davranması gerekiyor. Bir takım laf kalabalıkları içerisinde bunlar örtülüyor. İnsanlara yanlış bilgi veriliyor. Zengin başkan sorunu çözmez. Zengin başkan sorunu büyütür. Galatasaray'ın Avrupa'dan uzaklaşmasına neden olur. Önemli olan zenginlik değildir, Galatasaray başkanının bilgi ve becerisinin olmasıdır. Kulüp adına ne kadar para üretecekleridir. Başkan adayları bu çalışmayı yapmadan gelirlerse şu pozisyonda Galatasaray 2016'da Avrupa'da oynayamayacaktır. Arkadaşlarımız böyle bir projeyle gelmedikleri taktirde 2016, 2017 ve 2018'de de oynayamayacak hale gelecektir. Galatasaray için proje üreterek durumu düzeltebiliriz" ifadelerini kullandı.

Bugün kulüp bu durumdaysa bu ve bunun gibi irlandalılar yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demba BA

Beşiktaşın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlamışsınızdır umarım.

Türk hakemi olmadan eksik başlıyor galatasaray.

Avrupa' da en ufak başarınız yok hala büyüğüz bilmem ne. Git çoluğa çocuğa anlat bunları.
  • UEFA'ya gitsek mutlu olucam bu gidişle
  • defansın hali ne öyle galatasaraya gol atmak ne kadar da kolaylaşmış. rakip tek pasla araya oynayıp çok rahat gol buluyor. rakibin gol bulması için hiç bir kombinasyon yapmasına gerek yok. at araya gol olsun. ne yazıkki bu senede taraftar gülemeyecek . gs nin futbolu düzelecek gibi değil.
  • çilekler çürüdü mevsimi bitti galiba
  • Guaximo kullanıcısına yanıt
    şimdilik bu bile çok büyük hayal,bırak uefayı ligde ilk 5e bile bu oyunla zor girilir,selçuk'a kızardık ama asıl takımı sabote eden açık şekilde hoca,birde pişkin pişkin takım yavaş yavaş oturacak,yok sivas maçında iyiydik
    artık lig maçına nasıl kadro ile çıkacak çok merak ediyorum,kimi nerede oynatacak
  • Yenilmek falan değil de şu bazı Beşiktaşlıların lafları yüzünden Prandelli'ye çok kızıyorum. Bu adam gitmeden bize rahat yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

Orijinalden alıntı: Demba BA

Beşiktaşın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlamışsınızdır umarım.

Türk hakemi olmadan eksik başlıyor galatasaray.

Avrupa' da en ufak başarınız yok hala büyüğüz bilmem ne. Git çoluğa çocuğa anlat bunları.

sabah sabah iyi guldum

• Okumadım ama sonuç mağlum 4-1

• quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

quote:

Ulan hadi berbat oynuyoruz yeniliyoruz vs. ama bu kuşlara ne oluyor uzanamadığı ciğere mundar diyen kediye özendiler garipler

O kuşlar aklınızı alacak sen hiç merak etme.

ALIRLAR Anca neyi alabildiklerini çok iyi biliyoruz

Gelsin o gün arsenal'in yarıda bıraktığı zornoyu tamamlarız sen merak etme.

Üstünü iyice ört yatarken, bir tarafın açık kalınca bu rüyaları görüyorsun

Sizin bir önceki gece görüpte dudağınız da uçuk çıkmasına neden olan rüyalar gibimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Welbeck vurduu 4 olduuu .. Bu Welbek'in ilk Şampiyonlar Ligi Hattrick'i oluyor sayın seyirciler..

Sadece şampiyonlar ligi degil, kariyerinin ilk Hattrick'i oldu adamın.
    İlkler hep özeldir, Galatasaray'ı hep hatırlayacak Welbeck.. Sağa sola anlatacak, ilk oldu diye..
  • Bu beşiktaşlılara ne oluyor onu anlamıyorum.. sonuçta ülkemizin takımı avrupada mücadele ediyor destek olacaklarına yenilgiden pay çıkarıyorlar.. Beşiktaş Liverpool'dan 8 yediği zaman ben hiç kimseyle dalga geçmedim.

Dünki maça gelecek olursak zaten Galatasaray camiasının en büyük hatası şu italyan futbolu hayranlığı.. italyan futbolu ve kulüpleri ortada işte neyine hayran oluyorlarsa.. Bu teknik direktör ve transferler.. bizi en az 2 sene geriye attı biraz zor toplanır GS daha pas yapamıyorlar. Bu haftaki bir çok UCL maçının özetine baktım hiç bir takım GS kadar kötü savunma yapıp GS kadar kötü atağa çıkmadı... Taktiğin saçmalığından bahsetmek dahi istemiyorum.. Bruma ve olcan gibi iki futbolcuyu oynatmayıp yektayı oynatmak nasıl bir zihniyet gerçekten şaşırtıcı...
  • uA060 kullanıcısına yanıt
    İşiniz gücünüz geçmiş maçlar biz bu lafları adam olanlara söylemiyoruz beşiktaş arsenal maçında arsenali destekleyen gs liler vardı Arsenal takımmı diyen gs liler vardı bu laflar onlara geçmişte 8 tane gol yemişiz deplasmanda yedik siz kendi evinizde 6 tane yediniz hemde çok iyi futbolculariniz varken geçmişi boş verin bugüne bakın fazla değil 1 ay önce beşiktaş bu takıma kök söktürdü burdaki fark hoca ve yurekli futbolcular.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmişler olsun, 1-0 bitse sürpriz olurdu zaten.
    Türk takımlarının eski ruhu kalmadı. Yeni oyuncular için herşey para artık.
    Ben BJK lı olarak eski dönemlerde hem fener hem GS maçlarını severek izlerdim şimdi bitmiş artık eski zevk yok.
    Oyuncular bile artık olaya psikolojik etkileme yolu ile yaklaşıyor
  • Ben zaten bugüne bakarak konuşuyorum takımın kötü olduğunu kabul ediyorum ama tutupta kimseyle uğraşmıyorum , Ama sen kalkıp 0 başarıyla benim takımımı dalga konusu yaparsan o zaman bende sana geçmişi hatırlatırım .
  • Türk Futbolu gerçekten mide bulandırıcı bir hal aldı. Bir Trabzon şampiyon olamadı diye futbol nerelere geldi, bunlar daha iyi günler. Galatasaray'ın dün farklı yenileceğini bekliyordum ama kadroyu görünce de şaşırdım. Melo'yu stoper oynatmak çok mantıksız bir tercih. Adamın stoper pozisyon bilgisi yok. Galatasaray'da ön libero oynuyor ama Mehmet Topal gibi stopere gömülen bir ön libero da değil. E adam atletik, agresif, fiziği müsait diye de stopere koyulmaz. Prandelli'yi çok beğenirdim İtalya'da ama Türk Futbolu'na uyum sağlaması zor gözüküyor.
  • evet haklısın geçen sene bu büyüklüğünüzü bize olimpiyatta ilk 45dk. gösterdiniz dünya bile gördü rezilliğin büyüklüğünü.
  • anlamadığım tek şey devre arası soyunma odasına giderken yada maç sonu sahayı terk ederken futbolcuları gösteriyorlar ya. Adamların vücutları üçgen göğüs kasları karın kasları omuzlar hepsi kendini belli ediyor. Hepsi hulk gibi Bizim türk futbolculara bakıyorsun hepsi tepecik çingenleri gibi. Karton toplayan cocuklar daha yapılı lan. yabancılarımızda öyle buraya gelen bize çekiyor mesut bile bizden
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.