Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Logosunun Anlamı (Galatasaray) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
2
Favori
18.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışılan Gs'yi temsil edip etmediği. Bu bile gurur kaynağı.
    Fb'yi yada Gs'yi temsil edip etmediğini tartışmıyoruz ki burada.
    Gs'yi edip etmediğini tartışıyoruz. Bu ince ayrıntı zaten diğerlerine cevap hakkı bile doğurmuyor.
  • Ulan burda bile bir hazımsızlık söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Ve İstanbuldan çıkan yıldız en üste geliyor , zirvede biz varız yani gene

Bunu diyecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Takımları simgelediğini düşünmüyorum. Simgelese bile Barca ne alaka arkadaş. 98 yılına kadar 1 ş.k.kupası var Real Madrid deseniz bir derece anlıcam 7 kupası var. Rusyada yıldız yok. Anderlecht ne ayak. PSV olsa gene bir derece.

Valla şimdi sıralansa o yıldızlar

İngiltere
    İtalya
    İspanya
    Almanya
    Fransa
    Hollanda
    Portekiz
    Rusya-Romanya-Ukrayna

olarak sıralanırdı.

Başlıktaki konu mesajını tam okudun mu? Evet , GALATASARAY'ı temsil ediyor. Oku , izle

Heee Galatasaray arkadaşım mutlu olacaksan Galatasaray olsun.

Başlığı ve içeriğini zaten okudum, başlıkta ve videoda club olduğunu ispatlayacak birşeyde yok, hala aynı fikirdeyim. Kulüpler olması mantıklı değil. Anderlecht Belçika takımı Rusya da yıldız yok.

Bak asıl başlık şu olmalı. KANDIRMAYIN GALATASARAYLILARI!!

fark etmez bence eğer o yıldız orda ise emin olun galatasaray sayesinde

• Scribd
    Branding of the UEFA Champions League | Uefa Champions League | Sponsor (Commercial)
    http://www.scribd.com/doc/44831015/Branding-of-the-UEFA-Champions-League

dökümanın sayfa 57 images and symbols

bence bu tartışma burda biter

• simdi konuyu patlatmis gibi olacak fakat öyle biraz arastirirken burdada buldum... bazilari galatasarayi temsil ediyor diyor bazilari iste türkiyeyi temsil ediyor diyor... simdi sunu belirtmek isterim o senelerde avrupa düzeyinde futbol oynayan tek türk takimi GALATASARAY idi. Yani Türkiye´yi tek temsil eden takim bizdik. bu yüzden ister Türkiye yi simgelesin ister Galatasaray i zaten ayni sey oldugundan bunu tartismaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locknroll

simdi konuyu patlatmis gibi olacak fakat öyle biraz arastirirken burdada buldum... bazilari galatasarayi temsil ediyor diyor bazilari iste türkiyeyi temsil ediyor diyor... simdi sunu belirtmek isterim o senelerde avrupa düzeyinde futbol oynayan tek türk takimi GALATASARAY idi. Yani Türkiye´yi tek temsil eden takim bizdik. bu yüzden ister Türkiye yi simgelesin ister Galatasaray i zaten ayni sey oldugundan bunu tartismaya gerek yok.

Forumda ne güzel bir hava var, hemen hemen bütün takım taraftarları birbirini destekliyor, başarılı olmasını istiyor.Ne gerek vardı şimdi bu konuyu hortlatmanın?Özellikle de böyle bir mesajla hortlatmanın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

simdi konuyu patlatmis gibi olacak fakat öyle biraz arastirirken burdada buldum... bazilari galatasarayi temsil ediyor diyor bazilari iste türkiyeyi temsil ediyor diyor... simdi sunu belirtmek isterim o senelerde avrupa düzeyinde futbol oynayan tek türk takimi GALATASARAY idi. Yani Türkiye´yi tek temsil eden takim bizdik. bu yüzden ister Türkiye yi simgelesin ister Galatasaray i zaten ayni sey oldugundan bunu tartismaya gerek yok.

Forumda ne güzel bir hava var, hemen hemen bütün takım taraftarları birbirini destekliyor, başarılı olmasını istiyor.Ne gerek vardı şimdi bu konuyu hortlatmanın?Özellikle de böyle bir mesajla hortlatmanın?

Bazıları kaosu seviyor demek ki.

• yok hayir kaos yaratmak gibi bir amacim yok ben sadece arastiriyordum baska sitelerede baktim ve yorumlari okudum ve kendi düsüncemi de belirtmek istedim. Kendi düsüncemi söylememde mi yanlis :) kimseye saldirdigim yok
  • Ülkeleri temsil ediyor.Takımlar nereden çıktı....
  • quote:

yok hayir kaos yaratmak gibi bir amacim yok ben sadece arastiriyordum baska sitelerede baktim ve yorumlari okudum ve kendi düsüncemi de belirtmek istedim. Kendi düsüncemi söylememde mi yanlis :) kimseye saldirdigim yok

o nasıl imza öyle ya duvarkağıdı koysaydın daha güzel dururdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

quote:

yok hayir kaos yaratmak gibi bir amacim yok ben sadece arastiriyordum baska sitelerede baktim ve yorumlari okudum ve kendi düsüncemi de belirtmek istedim. Kendi düsüncemi söylememde mi yanlis :) kimseye saldirdigim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

quote:

bende nickine bayildim :D
  • Anlamı avrupadaki en iyi 8 futbol ülkesi.Galatasaray değil yani

Türkiye
    Portekiz
    İspanya
    Fransa
    İngiltere
    Almanya
    Hollanda
    İtalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Tamam Galatasarayı temsil ediyor

oh lan rahatladım...tamam konu kapanmıştır..kabul ettiler sonunda...
  • Günün anlamına özel hort yapalım
  • mağara dicektim zaten eski konuymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekGecelikÜye

Konu kilit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.