Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çeşitli yerlerde bir çok yorum farklı durumlar var anlaşılmayan şeyler var. İftarı beklerken bunları kendimce açıklayayım dedim. Listeler bugüne göre hazırlanmıştır ligin devam ettiği yerler var henüz.Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Süreci

EDİT:

Orome nickli forumdaşın uyarısı ile gözden kaçırdığım bir nokta var. Bu sene 2017-2018 değil 2016-2017 puanı kullanılacak. Bu sebeple listede S. Graz ile Slavia yer değiştirecek. Graz 2. ön elemeden başlayacak ve sürpriz yapması gereken takım Graz.

Burada toplam Lig Yolu katılımcıları var mevcut duruma göre. Lyon bu sene direk katılım sağlayacağı için 2. ön eleme turunda ülke sıralaması 12-15 arasında olan 4 takım mücadele edecek.

2. Ön Eleme

Seri başı olarak Basel ve Ajax, İkinci torba olarak ise Paok ve graz kuraya girecek. Bu turdaki 4 takımdan 3ünün takım puanı bizden yüksek sadece graz gerimizde bu sebeple onların sürpriz yapması bir sonraki turda bizim için önemli. Buradaki 4 takımdan 2si tur atlayarak 3. ön eleme turuna gelecek.

3. Ön Eleme

2. Ön eleme turundan gelecek 2 takım ülke sıralamasındaki 6-11 arasındaki 6 takıma eklenerek toplam 8 takım 2 torbaya ayrılacak. Burada 6 takım içinde biz takım puanına göre 3. sıradayız. Eğer 2. ön elemede graz bir sürpriz yapar ise o iki takımdan birisi bizden üstte yer alacağı için seri başı oluyoruz ve bu durumda bu turda S. Moskova, S. Graz, S. Liege, Slavia Pragtan biriyle eşleşiyoruz. Eğer sürpriz olmaz ve 2. ön eleme turundan Basel, Ajax, Paok üçlüsünden 2si gelirse 3. ön elemede 2. torbaya düşerek Benfica, D. Kiev ikilisinden biri veya Basel, Ajax, Paok üçlüsünden (hangi ikisi tur atlamışsa) biriyle eşleşiyoruz.

Play-Off

3. ön eleme turundan gelen 4 takım tekrar birbirleriyle eşleşerek bu maçların galibi olan 2 takım Şampiyonlar Ligine katılıyor. Eğer daha önce karşılaşmadıysak ve birden fazla futbol mucizesi gerçekleşmezse bu turda en yüksek puana sahip Benfica, Kiev, Basel üçlüsünden biriyle karşılaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 21 Mayıs 2018; 4:30:44 >

• Eline, emeğine sağlık. Güzel paylaşım.
  • Kiev baseli pek kestiremiyorum ama Benfica gelirse büyük sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz ve Aykut la devam edersek Yine eleneceğiz. Taraftarı susturmak için göz boyama vasat transferler yapılacak. Sezonu erken açtığımızla kalacağız, sezon içinde düşüşler yüzünden saçma sapan puanlar kaybedeceğiz vs vs. Her sezon aynı terane.

• Arkadaşlar işin iyi yanı uefa avrupa ligi grupları garanti(yeni statüye göre 3.önelemede elenen takım avrupa ligi gruplarına direk gidiyor) yani seneye kesin avrupadayız ama şampiyonlar ligi olur ama avrupa ligi olur
  • Fenerin ş.ligiyle ne işi olur.sizin 20 milyon euroyı da bize havale yaparlar.

• Sene başındaki takımın durumu çok önemli eğer td değişikliği ve bol transfer olursa geçme şansımız olmaz. Aykut Hoca ile geçebiliriz ama o zamanda sonrasında kanser oluruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paramedical kullanıcısına yanıt
    Asıl en rahatı Benfica. Şamar oğlanı oldular geçen sene , bu sene de çok mucize transferler yapmazlarsa 4.olurlar yine gruplarda -Eğer çıkabilirlerse-

• Eline sağlık. Hiçbiri yenilmeyecek takımlar değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avusturya ile Çek Cumhuriyeti'nin yer değiştirmesi gerekiyor listede. Bu sezon dahil edilince Avusturya daha üst sırada olsa da ülke puanı olarak, 2018/2019 sezonu için geçen senenin sıralaması değerlendiriliyor. Yani Slavia Prag iki ön eleme oynayacakken Sturm Graz üç ön eleme oynayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 21 Mayıs 2018; 4:12:32 >
  • Aylut kalsın ucl’ye kalırsınız.

• Oromë kullanıcısına yanıt
    Haklısınız teşekkür ederim gözden kaçırmışım editliyorum.

• Hızlı bir şekilde başkının seçilmesi ve hocanın netleşmesi lazım. Arsenal Sevilla gibi daha iyi takımlar ile eşleşmeyeceğiz ancak bunların bir ve iki tık altı takımlar ile iki tur oynayacaz.

İyi yapılanma odaklanma ile kalma şansımız var.
  • yeni sistem çok boktan olmuş,ben 4 takım çıkacak zannediyordum,o halde bile fazla umudum yoktu,eğer 2 takım çıkacaksa zaten unutalım,tek tesellimiz vardar'ın listede olmaması.işin iyi tarafı eğer arkadaşın dediği doğru ise elensek bile direk avrupa ligine katılıyor olmamız.
  • emek var. tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramedical kullanıcısına yanıt
    Boş yapma sonradan görme. Bu takım daha yeni finalden döndü eze eze oynamasına rağmen. Siz menemen malzemeleri topluyordunuz o ara. Gerçi seneye sene sonu yine o günlere dönüş yakındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: paramedical

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu kadar bilgisiz olup ahkam kesmeniz gerçekten ibretlik. Daha geçen sene gittiğin ligin yeni sisteminden haberin yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Bu kadar bilgisiz olup ahkam kesmeniz gerçekten ibretlik. Daha geçen sene gittiğin ligin yeni sisteminden haberin yok.

Alıntıları Göster
    Kaynak at görelim kim bilgisiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

yeni sistem çok boktan olmuş,ben 4 takım çıkacak zannediyordum,o halde bile fazla umudum yoktu,eğer 2 takım çıkacaksa zaten unutalım,tek tesellimiz vardar'ın listede olmaması.işin iyi tarafı eğer arkadaşın dediği doğru ise elensek bile direk avrupa ligine katılıyor olmamız.
    Vardar yok ama Paok var maalesef.

Şampiyonlar Ligine bu sene de gidemeyeceğimizi düşünüyorum, hoca kim olursa olsun buradan çıkmak zor.
  • Dürüst ve objektif olun lütfen, Ali Koç'un başkan olmasını hepimiz gönülden istiyoruz, Fenerbahçe'nin tek kurtuluşunun bu olduğunu biliyoruz ancak o adamın bile elinde sihirli değnek yok.
    Bu futbol takımı, o elemelerdeki Slavia Prag, Sturm Graz ve PAOK(ki bu da şüpheli) takımları dışında olanları eleyemez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.