Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Süreci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şuan için bakarsak şampiyonlar liginde ön eleme oynaması kesinleşen(Tanınan) takımlar;

Bu takımlardan sadece 6 tanesi gruplara kalma şansı elde edecek.

1.Spartak Moskova

2.Lyon

3.Dinamo Kiev

4.Benfica

5.Red Bull Salzburg

6.Bate Borisov

7.Standart Liege

8.Slavia Prag

9.Brondby

10.Celtic

11.CFR Cluj

12.Dinamo Zagreb

13.PSV

14.Ajax

15.Malmö

16.Young Boys

17.Basel

18.AEK

19.PAOK

20.Legia Warsawa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 22 Mayıs 2018; 1:5:33 >
  • Listede yanlışlar var burada oynamayacak takımlar var, birde bu grup ikiye ayrılmış halde uefa sıralamasında altta olup şampiyon olarak gelen takımlar kendi arasında oynayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paramedical

Kaynak at görelim kim bilgisiz?

Alıntıları Göster
    Birader buraya yazdığına göre elin gözün var, insan yazdığımı görünce tenezzül eder araştırır özür diler hala şekil peşindesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Birader buraya yazdığına göre elin gözün var, insan yazdığımı görünce tenezzül eder araştırır özür diler hala şekil peşindesin.

Alıntıları Göster
    Diğer arkadaş haklı yeni sistemde 3. Ön elemede elenen takım direk gruplara kalıyor avrupa liginde. İncelemek istersen bu da linki;

http://www.goal.com/tr/haber/uefa-sampiyonlar-ligindeki-format-degisiklikleri-neler/5rfqan5cwbmz1w1xc9vjwmbsk

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Diğer arkadaş haklı yeni sistemde 3. Ön elemede elenen takım direk gruplara kalıyor avrupa liginde. İncelemek istersen bu da linki;

http://www.goal.com/tr/haber/uefa-sampiyonlar-ligindeki-format-degisiklikleri-neler/5rfqan5cwbmz1w1xc9vjwmbsk

Alıntıları Göster
    Onu alıntılanan lazımdı beni değil

• quote:

Onu alıntılanan lazımdı beni değil

Alıntıları Göster
    Hayır bilgisizlikle itham eden sensin bilmediğin konuda

• Bu yıl ki sisteme hala anlam veremedim. Bizim olduğumuz yani şampiyon olamayanlardan 4 takım gitmesi gerekmiyor mu? O halde ilk turda (Basel'in olduğu) 4 takımdan 2 takım, ikinci turda 6+2 takım olması gerekmiyor mu? Yani tek eleme oynamıyor muyuz?

• Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Şampiyon olamayan gruptan 2 takım gidiyor.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Şansımız bir hayli düşük o zaman.

• Geçen sene Avrupa kupalarında; Glasgow Rangers,Galatasaray ve Fenerbahçe hariç adı sanı duyulmamış turşu takımlara elenen,Avrupa'da bilinirliği olan başka bir takım olmadı.

Aziz'in tekrar seçilmesi durumunda bu ihtimal daha da artacaktır,zira bütün bu rezil kepaze elenmelerin hemen hepsi son 20 yılda gerçekleşti.Bunların çoğunda çapsız Aykut'un ve birinde de gerçekten şansız şekilde elenen Rıdvan'ın imzası var

Hadi Rıdvan, Mtk rezilliğinden sonra istifa eti ama sene başı Vardar rezilliği sonrası kelle alamayan aciz bir yönetim varken bize herşey müstehak.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Hayır bilgisizlikle itham eden sensin bilmediğin konuda

Alıntıları Göster
    Birader senin de okuma yazman yok galiba oruç başınıza mı vurdu, ilk mesajdan itibaren oku sonra kendi yazdığını oku. Benim söylediğimi doğrulayan link atmışsın ?

Ne garip insanlar var şu forumda şekilli smiley koymuş bir de

Edit: Dur yine anlamazsın diye Bilal’e anlatır gibi anlatayım. Adam demiş ki 3. Turda elenirseniz UEL playoffuna katılacaksınız bilmiyorsunuz, ben de asıl sen bilmiyorsun demişim. Çünkü 3. Ön elemede elenen direkt gruplara kalacak, yani Fenerbahçe bu sezon ne zaman elenirse elensin uel playoffuna değil uel gruplarına kalacak. Senin attığın linkte de bu yazıyor zaten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jst1907 -- 24 Mayıs 2018; 14:52:11 >

• quote:

Birader senin de okuma yazman yok galiba oruç başınıza mı vurdu, ilk mesajdan itibaren oku sonra kendi yazdığını oku. Benim söylediğimi doğrulayan link atmışsın ?

Ne garip insanlar var şu forumda şekilli smiley koymuş bir de

Edit: Dur yine anlamazsın diye Bilal’e anlatır gibi anlatayım. Adam demiş ki 3. Turda elenirseniz UEL playoffuna katılacaksınız bilmiyorsunuz, ben de asıl sen bilmiyorsun demişim. Çünkü 3. Ön elemede elenen direkt gruplara kalacak, yani Fenerbahçe bu sezon ne zaman elenirse elensin uel playoffuna değil uel gruplarına kalacak. Senin attığın linkte de bu yazıyor zaten ?

Alıntıları Göster
    Frekanslar karışmış ben o arkadaşın play offa kalır yazısını görmeden yorum yapmışım dediğiniz gibi oruç kafaya vurmuş herhalde kusura bakmayın

• Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Böylelikle bizim şl azabımız da devam eder.

• Gruplarda rezil olmak istemiyorsak Benfica,Kiev gibi takımları eleyebilmeliyiz.Yoksa gruplara kalmanın anlamı yok.
  • quote:

Bu kadar bilgisiz olup ahkam kesmeniz gerçekten ibretlik. Daha geçen sene gittiğin ligin yeni sisteminden haberin yok.

Alıntıları Göster
    Cahil cesareti

@paramedical
    Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Süreci
    al kardeş kaynak
    http://www.wiki-zero.net/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvMjAxOC0xOV9VRUZBX0F2cnVwYV9MaWdp

• quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

Cahil cesareti

@paramedical

al kardeş kaynak
    http://www.wiki-zero.net/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvMjAxOC0xOV9VRUZBX0F2cnVwYV9MaWdp

Alıntıları Göster
    Hayatta ki tek basarin galiba tebrikler liseli

• paramedical kullanıcısına yanıt
    yav he he ben bilmediğim konularda ahkam kesmem dostum
    neyse avrupa ligi elemelerinde başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

yav he he ben bilmediğim konularda ahkam kesmem dostum
    neyse avrupa ligi elemelerinde başarılar
    Takma adın,avatarın nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu açıklıyor zaten.Blok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.