Bayernde stoperler saatli bomba, Stanisiçle Japon stoper düzeltebilir savunmalarini belki. Real Stuttgarta karşi bile eziliyor ortasahasizlik yüzünden. Kalecileri sivamasa Stuttgart puan alirdi. Cityde Kovaciç ve Savinhoyla ŞL falan kazanamaz. Liverpool ve Psg iyiler. Liverpoolda Van Dijk ve Gravenberch bayaği toparladi. Psgde de Dembele bayaği toparladi, sonunda yildiz gibi oynuyor. Psgnin 3 registasi Ruiz-Vitinha-Nevesle çok rahat pozisyona giriyorlar, Barkola seri ve teknik eleman, kanatlari da iyi işliyor ama hem Psg hem de Liverpoolun forvetleri yetersiz. Yeni formata gelince, hiç beğenmedim. 16 takim olmasini ve çok fazla büyük maç izlemeyi tercih ederdim. Liverpool-Milan maçi kalitesizdi, Milanin yalnizca adi var. Maignan ve Hernandez dişinda üst düzey oyunculari bile yok. Leao tam bir balon. |
Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (368. sayfa)
-
-
City formasının iğrençlik şaka mı
-
Pep forma renginde sıçtı bugün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Monaco yazdı Barça kırmızı kart
-
Yamal’dan akıllıca vuruş 1-1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lewaya pas verse kntroll edicem cart curt yerdi pozisyonu aferin yamal
-
Raya’dan efsane kurtarışlar geldi az önce.
Atletico-Leipzig maçini izledim, müthiş maç oldu, 2 takim da kazanabilirdi. Atletico son dakikalarda daha fazla istedi ve son dakika golüyle kazandilar.
Leipzigte Xavinin çikmasi hataydi. ilerde top tutamamaya başladilar ve gereksiz Atletico baskisi yediler son dakikalarda.
-
Yamalda akil varsa kaçip kendini kurtarir Barçadan. Özellikle Altintop istiyorsa. Cityde Haalandla birlikte şov yaparlar.
-
EPLden City ve Liverpool
Arsenal konusunda emin değilim.
Bundesligadan Bayern, Dortmund belki Leipzig. Leipzig konusunda emin değilim. Leverkusen kapali kutu, çok pozisyon veriyorlar. Sonraki tura çikamazlar büyük ihtimalle.
Serie Adan İnter dişinda belki Atalanta sonraki tura çikabilir. Juve falan kadro kalitesi çok yetersiz.
La Liga Real ve Atletico kesin. Barça konusunda emin değilim.
Ligue 1 Psg. Lille ve Monacodan kaliteli 2-3 oyunculari var. Zhegrova, Tiago, Akliouche de takimlarin genel kalitesi çok düşük.
Diğer liglerden takimlara gelince, Sparta Pragi beğendim. Sert savunma savup, sağlam kontra yapiyorlar. Sürpriz yapabilecek takimlardan birisi. Sporting Libzon da bir başka sürpriz adayim. Gyokeres seneye S.Lizbonda kalmaz böyle giderse.
ŞL şampiyonluğu için favorilerim Liverpool ve Psg. Van Dijk ve Gravenberchin toparlamasi Liverpoolu öne çikariyor. Luis Enrique Psgde daha önce Romada yapamadiğini yapip pozisyon vermeyen çok üretken bir takim yaratmayi başarmiş. Pas oyununu iyi oynayip top rakipteyken kontra presle oynuyorlar. Tipik Barça ekolünü iyi oturtmuş. Luis Enriquenin başini forvet sorunu ağritabilir yalnizca. Liverpool için de ayni şey geçerli. Jota ve Nunez yeterli değiller. Bayern ve City dişinda, açik oynayan her takimi Liverpool ve Psg parçalar. Bu 2si pas oyunlarina cevap verirler. Sürpriz adayimsa Atletico. Alvarez ve Gallagher transferleri nokta atişi olmuş.
-
Club Brugge ve Feyenord'un kendi evlerinde dağılmaları sürpriz oldu benim için.
kanka burası şampiyonlar ligi adamın gö
-
tünden kan alırlar
admin ceza verme la argo yok
aslında anlaşmalı olarak böyle küfür edilebilir
devam hadi
ulan pep ben senin a
-
mı
na
-
Club Brugge kendi evinde Gent'den 4 yedi. güçlü değillermiş demek ki.
Seriyi bozdun hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)Troll Football (parody) (@Troll_Futballl) on Xhttps://x.com/Troll_Futballl/status/1841568762333405199
Kilit açacak beleş penaltı bulamayınca Real
Tarihin en balon kadrosu... Baskıyı geçtim topa bile hükmedemiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
büyük takımlar hep kollanıyo yani illa para verip hakem satın almaya gerek yok zaten lobileriyle hakemler çekiniyo. dün mesela Upamecano direk kırmızı kartla oyun dışı kalmalıydı ama kart görmedi bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X