Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.425
Cevap
16
Favori
146.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke Hakan oynasaydı zaten maçta izleyebilecekleri bir kanalda şu milli takımda Hakan baskısı var Emre moru Semih kılıçsoyu felan oynattırmıyor diyen aveller, hakanın interdeki futbolununda milli takımdaki kadar olduğunu görselerdi.
  • İnter şimdi gol atar bence
  • Frattesi çöp
  • İnter goool
  • Hakan çok koşmuyor ama takımı yönetiyor bir ağırlığı var sahada bundan başka ayağı çok iyi. Çok espirisi yok hakanın ama olmayınca da takımda inter bir ayrı eksik oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 23 Ekim 2024; 23:54:14 >
  • İnzagi şunu anlamadı bir türlü ucl de güçsüz takım yoktur bırak be inzagi artık yedeklerle çıkmayı
  • Ulan Leipzig tek gol atsa geliyordu kupon. Hay senin gibi takımın.

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt
    Eskiden takımlar şampiyonlar ligini düşünüp ligdeki maçlara yedek çıkıyorlardı şimdi ise durum tam tersi bir hal aldı. Özellikle format değişikliğinden sonra takımlar şampiyonlar ligini umursamıyorlar, ligi düşünüp yedek çıkıyorlar.
  • Neco. kullanıcısına yanıt

hocam inzagi bunu ligde de yapıyor arada bir onun takıntısı varŞampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu 

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Genel tabloda rakipleri kolay bencede guruptan çıkıcaklardır..

• amorim, istediğin kadar atabilirsin, atış serbest kardeşim

• Amorim lizbonu bırakıp manuya gidince ben nereye geldim deyip geri dönmek isteyecek.
  • Neco. kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle başarısız olacak. United’ı toplamak imkansıza yakın bir durum.

• Journalist: "Is Guardiola a reference to you as a manager?"

Rúben Amorim: "My reference has always been José Mourinho."

• Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu
  • Tabii de İnter - Arsenal maçını izliyordum bir dakika Bayern - Benfica maçını bakayım diye tv uygulamasından ana ekrana geçeyim dedim İnternet bağlantısı yok diyen saçma sapan bir ekran çıktı. 2 dakika sonra düzeldi ama neden öyle oldu anlayamadım. Çünkü TV'nin internet bağlantısında sıkıntı yoktu.

• Getirin ordan maritimo belenenses falan gyökeres abim şov yapacak
  • Mbappe niye yuhlanıyor?
  • Arda'nın üretkenliği çok azalmış daha çok savunma odaklı ve dripling eksikliğinden ötürü takım akışına katılamıyor.
  • Artık biri çıkıp gerçekleri söylemeli. Ben kendimi feda ediyorum. Arda Güler'den olmayacak belli oldu. Çok yetenekli ama sadece bu kadar. Futbol yetenek işi olsaydı Sean Garnier 500 milyon euro luk topçu olurdu. Arda'nın maks kapasite Porto filan olur. Hele konu Real Madrid ise bu takım Bale, Kaka, Hazard gibi adamları yedi. Arda için yol bu kadar bence üstüne koyamadan yeni bir Emre Mor olur gider.
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.