< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (371. sayfa)
-
-
Liverpool haberleri vardı Madrid'e gitmeden önce.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ZarganArda çıktı. Milli takım değilmiş yeterince sabote edilemedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kiralık gitse olma ihtimali var ama kiralik da gidecek gibi değil. Real hazır oyuncu alır,bebeler realde olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salah’ta kaçırdı
Mbappe'yi de alarak Real gibi takımı sevimsiz bir hale getirmeyi nasıl başardın ey Perez başkan? Barca'dan nefret eden biri olarak şu an ki Barca bile daha sempatik.
-
Kazanırsın kaybedersin fakat real madrid isen ezilemezsin. Anadolu takımı gibi top oynuyor madrid. Ortalık malı oldu iyice
Birde öyle böyle değil çıkarken spiker aglayacakti
Abi adam oynamıyorum diye milli takım rehabilitasyon merkezi olarak kullandı b ligi olmamız sebebi yine Arda oynatma meselesi
İsabetli şut atamadan bitirecekler maçı.
Balon patladı.
Müthiş analiz hocam, başka analizleriniz varsa yazın da tersini oynayalım.
-
Fizik yok orta sahaya koysan olmaz dribling yok kanatta iş yapamaz napcaz arda seni
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MUAZZAM BİR PERFORMANS.
Arda balonu çıkınca spiker ağladı yanındaki de bir şey diyemedi.Yılların yorumcususun ne oynadı da bu kadar üzüldün diyemedi
Arda topu alıyor yana oynuyor geriye oynuyor.Real orası brahim topu alıyor zor tutuyorlar. Spiker bir de brahim çıksın gibi bir şey dedi.Arda balonu çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 28 Kasım 2024; 1:7:27 >
Arda güler çöp
Avrupanın Yeni Kralı artık Liverpool diyebiliriz
-
Berlinli kardeş Bu akşam Galatasaray'da Beşiktaş'ta Fenerbahçe'de hepsi gol yer Oyna
-
bir futbolcuyla ilgili yorumlara sinirlenip kafana göre hakaret edemezsin önce haddini bileceksin
tamam mı ?
şimdi uza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 28 Kasım 2024; 18:27:57 > -
Ne oldu Berlinli kardeş sana dün 3 tane maç verdim 3 nünde hem tersi hem'de düzü geldi
Sesin çıkmıyor bakıyorum işte ben adamı böyle ters düz yapar vururum kamçıyı
Bundan sonra artık bidaha dalga geçiceğin adamlara dikkat edersin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X