Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.425
Cevap
16
Favori
146.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öz güven problemi de yaşıyor. Şurada bir gol atsa dicem ama az önce vurduğu şut tamamiyle vasattı..
  • Rarels kullanıcısına yanıt
    Liverpool haberleri vardı Madrid'e gitmeden önce.
  • ZarganArda çıktı. Milli takım değilmiş yeterince sabote edilemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Artık biri çıkıp gerçekleri söylemeli. Ben kendimi feda ediyorum. Arda Güler'den olmayacak belli oldu. Çok yetenekli ama sadece bu kadar. Futbol yetenek işi olsaydı Sean Garnier 500 milyon euro luk topçu olurdu. Arda'nın maks kapasite Porto filan olur. Hele konu Real Madrid ise bu takım Bale, Kaka, Hazard gibi adamları yedi. Arda için yol bu kadar bence üstüne koyamadan yeni bir Emre Mor olur gider.

Kiralık gitse olma ihtimali var ama kiralik da gidecek gibi değil. Real hazır oyuncu alır,bebeler realde olmaz

• Salah’ta kaçırdı
  • Mbappe'yi de alarak Real gibi takımı sevimsiz bir hale getirmeyi nasıl başardın ey Perez başkan? Barca'dan nefret eden biri olarak şu an ki Barca bile daha sempatik.

• Kazanırsın kaybedersin fakat real madrid isen ezilemezsin. Anadolu takımı gibi top oynuyor madrid. Ortalık malı oldu iyice
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

Birde öyle böyle değil çıkarken spiker aglayacakti

Abi adam oynamıyorum diye milli takım rehabilitasyon merkezi olarak kullandı b ligi olmamız sebebi yine Arda oynatma meselesi

• vector x-31 kullanıcısına yanıt

İsabetli şut atamadan bitirecekler maçı.  

• Balon patladı.

Müthiş analiz hocam, başka analizleriniz varsa yazın da tersini oynayalım.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu
  • Fizik yok orta sahaya koysan olmaz dribling yok kanatta iş yapamaz napcaz arda seni
  • MUAZZAM BİR PERFORMANS.

• Arda balonu çıkınca spiker ağladı yanındaki de bir şey diyemedi.Yılların yorumcususun ne oynadı da bu kadar üzüldün diyemedi

Arda topu alıyor yana oynuyor geriye oynuyor.Real orası brahim topu alıyor zor tutuyorlar. Spiker bir de brahim çıksın gibi bir şey dedi.Arda balonu çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 28 Kasım 2024; 1:7:27 >
  • Arda güler çöp
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

Avrupanın Yeni Kralı artık Liverpool diyebiliriz Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu 

• Berlin93 kullanıcısına yanıt

Berlinli kardeş Bu akşam Galatasaray'da Beşiktaş'ta Fenerbahçe'de hepsi gol yer Oyna Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu 

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

bir futbolcuyla ilgili yorumlara sinirlenip kafana göre hakaret edemezsin önce haddini bileceksin

tamam mı ?

şimdi uza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 28 Kasım 2024; 18:27:57 >
  • Berlin93 kullanıcısına yanıt

Ne oldu Berlinli kardeş sana dün 3 tane maç verdim 3 nünde hem tersi hem'de düzü geldi Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu 

Sesin çıkmıyor bakıyorum işte ben adamı böyle ters düz yapar vururum kamçıyı Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu 

Bundan sonra artık bidaha dalga geçiceğin adamlara dikkat edersin Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu 

• 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.