Şimdi Ara

şampiyonlar ligi yayın hakları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sezon şampiyonlar ligi d smartta şifreli biçimde yayınlanmaya devam mı edecek...bilgisi olan aydınlatabilir mi?

• Rtük karar aldı avrupa maçlarında türk takımlarının maçları şifresiz kanaldan yayınlanacak diye ama yürürlüğe koymadı burası türkiye büyük paralar dönüyor bu işlerde
    spor bakanı bas bas bağırıyor temiz futbol temiz futbol diye siyasi tezahürat yapmaya izin verilmeyecek diye maçlara davul bile sokulmayacak dendi bir ara daha bugün maçtaydım davulda sokuldu küfür de edildi siyasi tezahüratta yapıldı sırf saçma sapan şeylerle uğraşacakları için yapıldı ama futbolun özünü bozmaya çalıştıkları için yapıldı esas futbolu kirleten bu yayıncı kuruluşları zengin etme çabasıdır kimseyi kandırmasınlar !!

http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/uluc/2013/07/25/temiz-mac-yayini-rtuk-temiz-mac-yayini

• quote:

Orijinalden alıntı: U.S.

Rtük karar aldı avrupa maçlarında türk takımlarının maçları şifresiz kanaldan yayınlanacak diye ama yürürlüğe koymadı burası türkiye büyük paralar dönüyor bu işlerde
    spor bakanı bas bas bağırıyor temiz futbol temiz futbol diye siyasi tezahürat yapmaya izin verilmeyecek diye maçlara davul bile sokulmayacak dendi bir ara daha bugün maçtaydım davulda sokuldu küfür de edildi siyasi tezahüratta yapıldı sırf saçma sapan şeylerle uğraşacakları için yapıldı ama futbolun özünü bozmaya çalıştıkları için yapıldı esas futbolu kirleten bu yayıncı kuruluşları zengin etme çabasıdır kimseyi kandırmasınlar !!

http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/uluc/2013/07/25/temiz-mac-yayini-rtuk-temiz-mac-yayini

kesinlikle katılıyorum türkiyede maç izlemek artık çok büyük lüks haline geldi.parası olan izler parası olmayan izleyemez demeye çalışıyorlar...tabi buna baş kaldıramayan halk en büyük suçludur bana göre...

• Akdeniz oyunları oldu rezillik, yandaşlar dışında kimse giremedi....

Türkiyede böyle bir büyük organizasyonu kimse izlemedi.

Parmakla 4 işareti yapmak serbest, gezi sloganı atmak yasa dışı.

Akpartiye oy verdim ama ben Akparti baskıyı , totaliterliği yıkacak-yıktı diye verdim... 28 Şubat gitti, yerine yetmez ama evetçiler geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.