Şimdi Ara

Şampiyonluğu kaybeder miyiz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazı Gs'liler Sivas maçından sonra iyice gaza gelmişler belli oldu. Her konuda maşallah termit gibi bitiyorlar anında.

Bu yaşananlar bizi daha da kamçılar her zaman olduğu gibi. O futbolcuların üzerindeki rehavetten de eser kalmamıştır eminim. Ne Eskişehir ne de Bursa bize oynadıkları topun yarısını oynamadılar Galatasaray'a karşı. Şampiyonluğu kaybeder miyiz? Kaybetsek bile benim Fenerbahçe sevgim azalmaz ama transfer yapmamakta direnenlere sözlerim çok fena olur.
  • 2009-2010 sezonunda mart ayının sonunda Galatasaray liderdi.derbiyi Fenere kaybetti ve 1.5 ayda dağıldı komple.10 puan geride bitirdik.Daha 14 maç var.Fenerbahçe de Galatasaray da birbirlerine 10ar puan fark atabilir.hatta Beşiktaş gelip bile şampiyon olabilir.2 hafta önce 10 puan olan fark şu an 4.bu da farkın ne kadar hassas değiştiğini gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bazı Gs'liler Sivas maçından sonra iyice gaza gelmişler belli oldu. Her konuda maşallah termit gibi bitiyorlar anında.

Bu yaşananlar bizi daha da kamçılar her zaman olduğu gibi. O futbolcuların üzerindeki rehavetten de eser kalmamıştır eminim. Ne Eskişehir ne de Bursa bize oynadıkları topun yarısını oynamadılar Galatasaray'a karşı. Şampiyonluğu kaybeder miyiz? Kaybetsek bile benim Fenerbahçe sevgim azalmaz ama transfer yapmamakta direnenlere sözlerim çok fena olur.

Zaten meseleye böyle bakarsak işimiz var nedir bu yok bize iyi oynadı gs e tam oynamadı falan çocukça yorumlar valla koca koca insanların bu yorumları yapması içime sinmiyor yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin arkadaş, bursa ve eskişehir oynamadı diye birşey yok oyunu biz oynatmadık bunu bi idrak edin artık. Yahu babam holiganlık derecesinde fenerbahçeli ve atışırız eskişehir maçında tek dediği adamın ''galatasaray bu oyunu deplasmana yararsa şampiyon olur seneye de ambargo koyar'' dedi direk mal gibi ağzına baktım adamın resmen şaşırmaktan o bunu diyebiliyorsa (çünkü iyi tanırım) birşeyler sezmiş (ayrıca eski profesyonel topçudur belirteyim kör cahil bi adam da değil)

• De-Niro gibi renkdaşların 'oynamadan!, son dakika golü..' diye yorum yaparsa mantıksızca bende aynı şekilde karşılık veririm hiç kusura bakmayın. Beni tanıyan tanır trollükle işim olmaz ama gerçekten insan böyle lüzumsuz yorumları görünce sinirlenip iğneliyor.

Bende biliyorum herhalde Gs'nin top oynadığını fakat bu diğer takımların göstermediği mücadele gerçeğini değiştirmez benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp1907

Hakem penaltıyı vermeyerek kaderimizle oynadı, diğer taraftan gs kendi evinde zaten kazanıyordu asıl önemli maç bu hafta deplasmandaki antalya maçı. Ama biz şampiyonluğu ALACAĞIZ!!!

önümüzde zorlu bir 3.4 hafta olacak inşallah anlımız dik cıkabilicez.
  • Şimdi şöyle ki ; Roberto Mancini Gs'ye geldiğinden beri Gs iç sahadaki tüm maçlarını kazanmış. Şampiyonlar Ligi dahil.

Eee deplasmanda biraz üstüne koysak. Şampiyon olmamz işten bile değil . Çünkü Fenerbahçe'yi evimizde kesinlikle mağlup edecegımızı hesaplıyor puan farkını 1 kabul edıyoruz.

Yani Fener'in Galatasaray harici takımlardan Galatasaray'dan ekstra olarak 1 puan kaybetmesi halinde geçmiş olsun diyelim size :)
  • Kaybetmeyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Şimdi şöyle ki ; Roberto Mancini Gs'ye geldiğinden beri Gs iç sahadaki tüm maçlarını kazanmış. Şampiyonlar Ligi dahil.

Eee deplasmanda biraz üstüne koysak. Şampiyon olmamz işten bile değil . Çünkü Fenerbahçe'yi evimizde kesinlikle mağlup edecegımızı hesaplıyor puan farkını 1 kabul edıyoruz.

Yani Fener'in Galatasaray harici takımlardan Galatasaray'dan ekstra olarak 1 puan kaybetmesi halinde geçmiş olsun diyelim size :)

Ha ikili averajı da aldım yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Şimdi şöyle ki ; Roberto Mancini Gs'ye geldiğinden beri Gs iç sahadaki tüm maçlarını kazanmış. Şampiyonlar Ligi dahil.

Ya kardeş evinde Fenerbahçe'ye karşı 2 galibiyet 2 mağlubiyet almışsın bu zamana kadar , nasıl oluyor da bu kadar emin oluyorsun evinde Fenerbahçe'yi yeneceğine hayret ediyorum. Hadi bizim gibi evinde 15 senedir yenilmesen neyse

• Arkadaslar sanırım sanslar pekde esit degil. Malesef ok Galatasaray yonune ama ne olursa olsun her kosulda gonlumuz bu takımdan yana.

http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/33095-tugamiral-soner-polat-yazdi-bir-galatasarayli-gozuyle-fenerbahce.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: vingolf

quote:

Ya kardeş evinde Fenerbahçe'ye karşı 2 galibiyet 2 mağlubiyet almışsın bu zamana kadar , nasıl oluyor da bu kadar emin oluyorsun evinde Fenerbahçe'yi yeneceğine hayret ediyorum. Hadi bizim gibi evinde 15 senedir yenilmesen neyse

Güzel kardeşim. Ben Galatasaray taraftarı olarak hesaplama yaptım sadece.

Evimizde Fenerbahçeyi yenemezsek,zaten korkma kaybetmezsiniz şampiyonluğu :))) Kendi evimizde yenemiceksen şampiyon olamayız zaten
    Açılan konu hakkında yorum yaptım sadece :)

• Fener son 2 deplasmanda yenildide, nasıl yenildi ? GS nasıl yenildi ? İkisi arasındaki fark önemli...Eskişehir maçında çok iyi oynamadık, doğru ama 1-1 ken top 1 dk içinde 2 kere direkten döndü, Kuyt ın atamadığı malum, el olma olasılığı %258970 olan pozisyonda eli becerdi..Sivas maçında FB çok üstündü, ta ki hakem devreye girene kadar...
    O yüzden bu son 2 maç birşey ifade etmez..FB yine arayı çok rahat açacaktır

GS önce BJK yi düşünsün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcvasdf

Şuan şanslar eşit iki takım için de puan farkından dolayı.

Yok daha neler. Bu saatten sonra Galatasaray bırakmaz, fenerbahçede bu sakatlarla fazla dayanmaz 3 haftaya ortalarda bulur kendini.
  • Çoktan kaybettiniz
    Eskişehir maçıyla birlikte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: zxcvasdf

Şuan şanslar eşit iki takım için de puan farkından dolayı.

Yok daha neler. Bu saatten sonra Galatasaray bırakmaz, fenerbahçede bu sakatlarla fazla dayanmaz 3 haftaya ortalarda bulur kendini.

Ne olursa olsun 4 puanlık bir fark var ortada.Tabii anlıyorum biz GS taraftarı kadar havaya girebilene inançlı taraftar yok ama bence şartlar eşit.
  • şuan konuşmak için erken olsada büyük ihtimalle şampiyonuz
  • Antalya yatar merak etme

• 3 puanlı sistemde hersey olur.. Ama sampiyon tabiki

GS:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 puan farktan şampiyonluğu verirsek kulübü kapatıp gidelim

• Gs ile fark 6 oldu.. Ama beşiktaş da çaktırmadan şampiyonluk yarışına girdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.