Şimdi Ara

Şampiyonluğunuzu En içten Kutluyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayatınızda tanıyıp tanıyabileceğiniz en fanatik Fenerbahçe'li insanlardan biriyimdir. Yok penaltımız verilmedi yok BJK penaltı ile kazandı boş boş konuşmucam Fenerbahçe ve Beşiktaş bölümdeki bazı gereksizler harinçinde tüm Beşitaşlı taraftarların şampiyonluğunu kutlarım hakettiniz kazandınız.Böyle futbolla josefle şampiyon olunmaz o yüzden ağzımı açıp şu yüzden diyecek tek lafım yok Hayırlı Olsun dostlarım.

• Teşekkürler hocam. Futbol bölümünde bu tip aklı başında adamlar olduğunu görmek mutlu ediyor beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Teşekkürler hocam. Futbol bölümünde bu tip aklı başında adamlar olduğunu görmek mutlu ediyor beni.

Gerçekleri yazıyorum hocam malesef üzülsem dahi durum budur hadi vicdanımız el vermiyorda göz görüyor be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirnvyshrz

quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Teşekkürler hocam. Futbol bölümünde bu tip aklı başında adamlar olduğunu görmek mutlu ediyor beni.

Gerçekleri yazıyorum hocam malesef üzülsem dahi durum budur hadi vicdanımız el vermiyorda göz görüyor be.

Alıntıları Göster
    teşekkürler. sizin için en iyisi aziz yıldırım'ın gitmesi... hoca önemli değil

• Çok teşekkürler :))

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

Çok teşekkürler :))
    Daha çok hak eden şampiyon oldu,tebrikler.
  • Centilmence tebrik ettiğiniz için teşekkürler beyler 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GENÇLERE İYİ DİLEKLERİM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

Daha çok hak eden şampiyon oldu,tebrikler.

Alıntıları Göster
    Burada bu kadar Fener taraftarının tebrik etmesi umarım dönüm noktası olurda bir şeyler Türk futbolunda değişmiş olur.

Tebrikler hakettiniz.
  • Eyvallah hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Eyvallah hocam
    Ben Futbolu seven biriyim evet fanatiğim ama gerçekleri söylemek zor olmamalı. Nasıl Ersun zamanı oyunumuzla övünüyorsak şuanda Bu bu arkadaşların bence.
  • quote:

Ben Futbolu seven biriyim evet fanatiğim ama gerçekleri söylemek zor olmamalı. Nasıl Ersun zamanı oyunumuzla övünüyorsak şuanda Bu bu arkadaşların bence.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.
  • quote:

Alıntıları Göster
    teşekkürler bu sene daha iyi oynuyorduk kanımca hak eden kazanmış oldu
  • Işte gerçek taraftar teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Işte gerçek taraftar teşekkürler
    Beşiktaş camiasının şampiyonluğu hayırlı olsun,bizim kazmaları inşallah takımdan def edeceğiz.Ha bide başımızdaki diktatör özentisini
  • quote:

Teşekkürler dostum, sizide son haftalara kadar göstermiş olduğunuz performanstan dolayı kutlarım.
  • quote:

Türkiye Liginde genelde en pahalı kadroları biz kuruyoruz ancak bu tip şampiyonluklar paranın öneminin olmadığının bir kanıtı kısacası Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TadicOnFire

Beşiktaş camiasının şampiyonluğu hayırlı olsun,bizim kazmaları inşallah takımdan def edeceğiz.Ha bide başımızdaki diktatör özentisini

Alıntıları Göster

2 hafta önce beşiktaş başlıklarında çılgın atanlar tebrik etmeye gelmişler

• Hakeden kazandı. Bizim takımın şampiyon olamayacağını ilk yarı bittiğinde anlamıştım. Ama insan umut ediyor işte belki toparlanırız falan diye. Neyse tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

Bi tane mesajımı gösteririmisin BJK bölümde gösteribilirsen özür dileyip bi daha bu foruma yorum yazmıyacağım.Gerçekten yazık gerçekten istediğim için gelip tebrik ettim burada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

Bi tane mesajımı gösteririmisin BJK bölümde gösteribilirsen özür dileyip bi daha bu foruma yorum yazmıyacağım.Gerçekten yazık gerçekten istediğim için gelip tebrik ettim burada.

Şampiyon Beşiktaş yazdıracağız demiştik, fenerli lütfen.

Kendi bölümüne hadi bizi sevincimizle yalnız bırak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.