Şimdi Ara

şampiyonluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başakşehirde bugün itibariyle yarıştan koptu diyebiliriz. acaba galatasaray 3 puan kaybeder mi? ve biz karabük'ü farklı yenerek avarajda galatasaray'i geçebilir miyiz?

• rakipleri sivas gibi oynarsa kaybetmez.
  • Bursaspor oyuncuları maaşlarını alamadıkları için son 2 antrenmana çıkmamış ben pazar günkü maçta bol gollü galibiyet bekliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wung-Zhu

Bursaspor oyuncuları maaşlarını alamadıkları için son 2 antrenmana çıkmamış ben pazar günkü maçta bol gollü galibiyet bekliyorum :)
    Kasımpaşa için de öyle dedik 60. dakikaya kadar ciğersizce oynadılar, bir an puan kaybı dedim, rezil oynadık.

@Spider-Man

Ben de aynı fikirlerdeyim, GS kaybetsin de sonra Başak şampiyon olsa da daha iyi, sonra başak puan kaybeder biz olursak da müthiş, yeter ki GS bir kere daha yenilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 4 Mayıs 2018; 22:18:5 >
  • GS yenilir FB yenerse; puan eşitliğinde, 3 lü averajda Başakşehir 1. FB 2. GS 3. oluyor.

3 takım da son 2 maçlarını kazanırsa Başakşehir şampiyon olur.

Yani Başakşehir'in hala şansı FB'den daha fazla. O yüzden şampiyonluktan koptu diyemeyiz.

Yanlış hesaplamadıysam üçlü averaja göre

Başakşehir 6 puan +1 averaj
    Fenerbahçe 5 Puan +1 averaj
    Galatasaray 5 puan -2 averaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

GS yenilir FB yenerse; puan eşitliğinde, 3 lü averajda Başakşehir 1. FB 2. GS 3. oluyor.

3 takım da son 2 maçlarını kazanırsa Başakşehir şampiyon olur.

Yani Başakşehir'in hala şansı FB'den daha fazla. O yüzden şampiyonluktan koptu diyemeyiz.

Yanlış hesaplamadıysam üçlü averaja göre

Başakşehir 6 puan +1 averaj
    Fenerbahçe 5 Puan +1 averaj
    Galatasaray 5 puan -2 averaj
    ama başakşehirle ikili avaraja bakılması doğru olmaz mi bu sıralamada

Başakşehir 1. FB 2. GS 3.
  • I907 I kullanıcısına yanıt
    Yok öyle olmuyor. 3 takımın puanı eşit olduğunda; 3 takımın kendi arasında yaptıkları maçlarda aldıkları puan ve averaja bakılıyor.

Bir çeşit 3 takımlı lig gibi hesaplanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAMPİYONLUK İMZASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok öyle olmuyor. 3 takımın puanı eşit olduğunda; 3 takımın kendi arasında yaptıkları maçlarda aldıkları puan ve averaja bakılıyor.

Bir çeşit 3 takımlı lig gibi hesaplanıyor.
    bu kötü oldu abi ya
  • I907 I kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle.

GS'ın 3 maçın 2 sinde. Başakşehir'in de 2 maçın birinde daha puan kaybetmesi gerekiyor.

Bizim iş epey zor..
  • quote:

Malesef öyle.

GS'ın 3 maçın 2 sinde. Başakşehir'in de 2 maçın birinde daha puan kaybetmesi gerekiyor.

Bizim iş epey zor..
    aydınlanmam için bir soru sorsam

şimdi gs 3 puan kaybetti, başakşehirde sadece 2 puan kaybetti diyelim. bizde karabükü epey farklı yenip genel avarajda gsnin önüne geçtik. bu durumda şampiyon olmuyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: GodPan

rakipleri sivas gibi oynarsa kaybetmez.
    Sizin son 5 haftadır rakipleriniz Sivas gibi.oynuyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I907

aydınlanmam için bir soru sorsam

şimdi gs 3 puan kaybetti, başakşehirde sadece 2 puan kaybetti diyelim. bizde karabükü epey farklı yenip genel avarajda gsnin önüne geçtik. bu durumda şampiyon olmuyor muyuz?

Alıntıları Göster
    Evet. Başakşehir'i puan olarak geçtiğimiz için GS'la 2 li averaja kalıyoruz. İkili averajımız eşit olduğu için genel averaja bakılacak.

Bu yüzden 1 gol atıp, takımı geriye çeken Aykut'a epey kızmışlığım vardır maçlarda.

• Fenerbahçe'nin durumu Yiğit Özgür'ün karikatürü gibi şuan.

Gs Akhisar'a yenilir , Başakşehir 2 maçını kazanırsa şampiyon Başakşehir;
    Gs Akhisar'a yenilir diğer 2 maçı kazanır , Başakşehir 1 kez daha puan kaybedip Fener 3 maçı da kazanır ve genel averajda Gs'yi geçerse şampiyon Fenerbahçe olur.
    Gs Akhisar ile berabere kalır diğer 2 maçı kazanırsa şampiyon Gs olur.
    Gs 1 kereden fazla puan kaybeder ve Fener 3 maçını da kazanırsa şampiyon Fb olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

Fenerbahçe'nin durumu Yiğit Özgür'ün karikatürü gibi şuan.

Gs Akhisar'a yenilir diğer 2 maçı kazanır , Başakşehir 1 kez daha puan kaybedip Fener 3 maçı da kazanır ve genel averajda Gs'yi geçerse şampiyon Fenerbahçe olur.
    Gs 1 kereden fazla puan kaybeder ve Fener 3 maçını da kazanırsa şampiyon Fb olur.
    3 lü averaja kalırsa başakşehirin önündeyiz diye biliyorum hocam. Maddeleri ona göre düzenle derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

3 lü averaja kalırsa başakşehirin önündeyiz diye biliyorum hocam. Maddeleri ona göre düzenle derim.

Alıntıları Göster
    Değilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Değilsin.

Alıntıları Göster
    Şimdi baktım da doğruymuş arkadaşın dediği gibi
  • 1 beraberlik hakkı olan Galatasaray şampiyonluğu zor kaptırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

Fenerbahçe'nin durumu Yiğit Özgür'ün karikatürü gibi şuan.

yüzde 1 bile değildir bizim ihtimal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.