Şimdi Ara

Şampiyonluk Çalındı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • galatasaraylılarda ciddi hafıza problemleri başladı gerçekten
  • Başarılıların planları , başarısızların bahaneleri olur.
  • Türkiye'de ki adalet sistemi dünyadaki diğer ülkelerden biraz farklı işliyor. Suçsuzken kendinizi bir anda suçlu, suçluyken birden sütten çıkmış ak kaşık olabilirsiniz. Hatırlayın geçen sene ligden düşecek, şampiyonluk geri alınacak, Avrupa'dan yıllarca men edilecek denen takım için bugün aklama kampanyaları düzenleniyor. Sen 34 hafta maç yapacak 9 puan farkla şampiyon olucaksın, sonra şampiyonluk elinden alınacak. Lig usulü sistemde şampiyonluk maratonu önde tamamlayanındır, bu kadar basit. Play-off'u oynat ama düşenleri, çıkanları belirlemek içinler uygularsın. Şu bir gerçek Fenerbahçe iki koldan birden kupaya gidiyor, belli çifte kupayla hem kendilerini affettirecekler, hemde aklanacaklar. Şimdiden hayırlı olsun tüm Fenerbahçe camiasına...
  • Futbola merakımdan forumdaki futbol ile ilgili konuları okumaya çalışıyorum ancak kusura bakmayın sadece bir iki arkadaşın tarafsız yorum yaptığını görebildim, çoğu arkadaş aşırı heyecandan olsa gerek gözünü hırs bürümüş karşısındakilere kendini kabul ettirme peşinde...
    Memleket meselesi olsa bu kadar ilgimizi çekmez, bu kadar paralanmayız yorum yaparken ama taraftarlık deyince gözümüz dönüyor arkadaşlar.
    Herkes şapkasını önüne koysun yorum yazarken yazdıklarımıza dikkat edelim derim.

Geçen bir fenerbahçeli, beşiktaş basket takımının avrupa başarısını tebrik eden bir konu açmıştı, basit bir tebrik konusunu yalakalık, riyakarlık, kıskançlık vs vs vs gibi kelimelerle öldürmüştük hep birlikte.

Lütfen biraz daha özen gösterelim derim. Bunun top peşinde 22 kişinin koştuğu bir eğlence olduğunu unutmadan yazamaz mıyız?

Şampiyonluk konusundaki düşüncelerime gelince, ligi normal şartlarda galatasarayın hak ettiğini düşünüyorum ancak lig başından playoff oynanacağı belliydi, stres olayını kaldıramadı futbolcular sanırım ve bir şanssızlıktır gidiyor, ancak hala en büyük aday galatasaraydır şampiyonlukta. Ve bir şampiyon gider rakiplerini yener gelir, fenerbahçe maçını alıp şampiyon olur ve bize de alkışlamak düşer. İyi olan kazansın arkadaşlar, lütfen yorumlarımıza dikkat edelim...

• hem fenere kaybet hem de şampiyonluk gitti de. Feneri yenmeden şampiyon felan olmak istemiyorum.
  • fener bugun kazanirsa sampiyonluk gider
  • Galatasarayın kacırdıgı onca pozısyondan sonra nasıl hala sampıyonlugumuzu elımızden aldılar dıyorsunuz cıdden anlamıyorum. Tff kalelerı okutmus ufletmıs gol olmuyor dersenız ancak tmm derım. Kendı evınızde bıraktıgınız 5 puandan dolayı kımseyı suclamaya hakkınız olduguna ınanmıyorum. Atamayan oyuncularınızla ılgılı bırsey bu baska kımseyle degıl.
  • Takımımız kadıköyde fb yi yenemiyorsa öbür türlü bjk yi yenmişsin ts yi yenmişsin hiç bir önemi yok benim için
  • 32 maçta krallar gibi oyna 9 puan fark at, son 2 maç kısmetsizlik yüzünden şampiyonluğu kaybet... Kim ne derse desin böyle saçmalık görmedim ben... Gerçi kaybedilmiş hiçbir şey yok. Gene şampiyon galatasaray olacaktır. En kötü ihtimalle feneri kadıkoyde yenerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Ya bırakın şu bahaneleri evinde 2 maçtır kazanamıyorsan maa'nın suçumu

biz zaten 9 puanla şampiyonduk tabiki maa'nın suçu sen 9 puan farkla kazan rakip süper finalde vites yükseltsin koca sezon çöp olsun yok ya !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

biz zaten 9 puanla şampiyonduk tabiki maa'nın suçu sen 9 puan farkla kazan rakip süper finalde vites yükseltsin koca sezon çöp olsun yok ya !

belki bu yazıyı çok görmüşündür ama 9 puan farkla biz kapasaydık ligi arkamızda siz olsaydınız playoffa 5 puanla farkla siz geriden girseydiniz aynı şeyleri dicekmiydin? lütfen gerçekçi ol playoffu bende saçma buluyorum zaten kimse desteklemiyorki

• eğer gerçekten sizin hakkınız olsa o şampiyonluk 9 puan farkı yemezdiniz...

ben gs li oyuncu olsam sıkılırdım sürekli kaçmaktan... böyle bi maratonda böyle maçlarla ancak bu oluyor.. bu lige ciddi ciddi avrupa futbolu nasıl oynanır onu gösterdik ama malesef bi çok kişinin dediği gibi de şikenin piyangosu bize vurdu.
  • Şimdi siz bakmayın terimin dediği gibi gs camiasının söyleyeceği çok şey var. GS ligde şampiyonluğa giderken hatta şampiyon olmuşken bi anda ortaya çıktı playoff tüm planlar bozuldu. Fazladan 6 tane derbi girdi işin içine.

GS şampiyon bitirdiği ligde para için satılan kurallar yüzünden playofflarda şampiyon olamazsa siz o zaman görün şamatayı. GS kolay kolay pabuç bırakmaz butür şeyere...
  • Ben bu seneyi denizlide şampiyonluğun kaçtığı seneye benzetiyorum biraz.o sene galatasaraydan çok daha iyi futbol oynuyorduk, 32. haftaydı sanırım galatasarayı 4-0 yenmiştik iki topumuzda direkten dönmüştü.galatasaraydan 3 gömlek üstündün ama kibirliydik canımız isteyince oynuyorduk.galatasaray ise o paranın olmadığı dönemde kenetlenmişti ite kaka şöyle böyle mücadele ederek kazanıyordu.sonuçta kazanan iyi ve kibirli olan değil, hep beraber birlik olup mücadele eden kazanmıştı.Bu senede galatasar tartışmasız iyi takım, bizden bir gömlek üstünler ama taraftarıyla takımıyla antrenörüyle bizim yaptığımız gibi kibirliler.Biz ise şike ekseninde birleştik bütünleştik, iyi oynamıyoruz ama mücadele ediyoruz savaşıyoruz, futbolcusu taraftarı kendine haksızlık yapıldığını inanıyor ve emek veriyor.Diyebilirsinizki fenerbahçe şike yaptı tamam, başkanı şikecidir tamam.ama bu futbolcuların emeğine biraz saygı gösterin iki haftada bir duruşması süren bir davaya konuyken, düşecek puanı silinecek ha devre arası ha play-offtan önce şimdide şampiyon olsa bile punaı silinip şampiyon olamaz şampiyonlar ligine gidemez lafları. dönerken bu işi buraya kadar getirmişken biraz saygı onların emeğine.hala hakemler federasyon şampiyonluğumuz çalınıyor lafları allah aşkına söyleyin ne var sahada göl attınız gölünüz mü verilmedi, bariz penaltılarınızı mı çalmıyorlar, her maç size kırmızımı çıkıyor.fenerbahçe her maç penaltıyla mı kazanıyor rakibi on kişi mi kalıyor ofsayttan göl mü atıyor ne var allah aşkına.bu takım iyi futbol oynamıyor üretken değil defansta problemler var ama mücadele ediyor 90+3 dakikada rakip köşe noktasında pres yapıyor allah var şansta yardım ediyor ve kazanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: exchange

32 maçta krallar gibi oyna 9 puan fark at, son 2 maç kısmetsizlik yüzünden şampiyonluğu kaybet... Kim ne derse desin böyle saçmalık görmedim ben... Gerçi kaybedilmiş hiçbir şey yok. Gene şampiyon galatasaray olacaktır. En kötü ihtimalle feneri kadıkoyde yenerek...

EN KÖTÜ ihtimal mi? Bi terslik var gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

belki bu yazıyı çok görmüşündür ama 9 puan farkla biz kapasaydık ligi arkamızda siz olsaydınız playoffa 5 puanla farkla siz geriden girseydiniz aynı şeyleri dicekmiydin? lütfen gerçekçi ol playoffu bende saçma buluyorum zaten kimse desteklemiyorki

tabiki demiyecektim playoff çıktığı zaman zaten tepkimizi koyduk.. eğer fener 9 puanla lider bitirse herkesin ağzını kapayacaktı herkesi sustururdu kimse birşey diyemezdi bu taraftarlar maa'nın getirdiği bir sistemden yararlanamadığı için ağlamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

32 maçta krallar gibi oyna 9 puan fark at, son 2 maç kısmetsizlik yüzünden şampiyonluğu kaybet... Kim ne derse desin böyle saçmalık görmedim ben... Gerçi kaybedilmiş hiçbir şey yok. Gene şampiyon galatasaray olacaktır. En kötü ihtimalle feneri kadıkoyde yenerek...

EN KÖTÜ ihtimal mi? Bi terslik var gibi

Yoo hocam terslik yok... Bu hafta sonunda lig biter en kötü ihtimalle kadıkoy demiştim ama oraya kalmayacak....

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost_41

Trabzonun penaltısını vermeyin, sonra offside olan pozisyona gol diye ağlayın

ne ağlama felan biraz seviyeli ol !
  • quote:

/>
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.