Şimdi Ara

ŞAMPİYONLUK İSTEYEN BURAYA GELSİN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 25 yaşındayım 96dan beri şampiyonlukları sezon içerisinde olan düşüşleri çıkışları maç maç hatırlarım..AĞIR fenerbahce mağlubiyetlerinden sonra aldıgımız şampiyonluklarıda çok iyi hatırlarım sene sene...
    96 senesinden bu yana bir sezon hatırlamıyorumki Galatasarayımız iyi oynadığı sene başka bir takım şampiyon olabildi..Hamzaoğlundan sonra keneetlenildi..Fatiih terim ruhu ve Galatasaray ruhu bulundu ve takımımız her hafta kendisini geliiştirerek top oynuyor ve MÜCADELE VE HIRS ile oynuyor..Şampiyon oldugumuz senelerde 2.sezonlarda kadıköyde 4-0,6-0,3-1 ezilerek yenildiğimiz maçlar hep olmuştur.Çünkü farkında olurlar bizim iyi olup şampiyon olacağımızı ve en büyük hedefleri biz oluruz ve bizi yenerler..
    ŞİMDİ ASIL KONUYA GELİYORUM...Hamzaoğlunu bulmuşuuzz ve sakın kacırmayalım..Sonuna kadar sahip çıkalım ikinci İmparatorumuz olsun daha bu yaşta hemde...Türk takımlarında her zaman başarı Türk antrenörler ile gelmiştir ve hep böyle devam edicektir çünkü geçmiş örneklerde olduğu gibi dünyanın en iyi teknik direktörünüde getirsen TÜRK TOPÇUSUNUN duygularını anlıyamaz!!! Bakın bu çok onemlı başarılı hırslı ve efendi bir Hamzaoğlunu bulduk...ben kendim fatih terime göre daha egosuz ve basın önünde daha yumuşak buluyorum..Ama maç içerisinde topculara nasıl fırçalar attıgını ve nasıl gaza getirdğini hepimiz görüyoruz...FEneri beşiktaşı goruyorsunuz kendı takımından cıkan bır antronor daha bulamadılar yıllardır.ve HAMZAOĞLU fatih terimden sonra bizim buldugumuz 2.altın anahtar..
    10 galbıyet 2 beraberlıkle en iyi çıkısı yakalamış...ÖLMÜŞ TAKIMI dirilttiii..Ölmüş dediğimiz topcuları takıma kazandırdıı ve parlattı..

KADIKOYDE 16 senedir kazanamıyosun ve HAMZAOĞLUNUN ilk derbisi..adam umutla hakanla ve tellesle başlamış olabilir..ilk derbisii...ne planlar denenmiş olmamış..o da kendısıne göre bir taktik denedi sadece...hatalı olabilir..
    ŞİMDİ ŞAMPİYONLUK İSTİYORSAK HAFTAYA O ARENA TIKLIM TIKLIM olmalı ve HAMZAOĞLU VE TOPCULARIMIZI BAĞRIMIZA BASMALIYIZ..
    UNUTMAYIN 96DAN beri Galatasarayın kafaya yarıştığı hıc bır sezon baska takımın şampiyon oldugunu görmedim.. 96-2000,,,2001-2002,,2005-2006,,2007-2008,2011-2012,,2012-2013..... hepsinde FENERle girdiğimiz şampiyonluk mücadelelerinde yarışı kazandık..Hiç hatırlıyormusunuz son hafta ya da sondan 1-2 hafta önce şampiyonlugu bıraktıgımızı..şampiyonlugu alamadıgımız yıllarda hep 3. veya 4. veya çok fazla puan farkıyla 2. olmuşuzdur..HALA LİDERİZ ve 2 hafta sonra bjk fb çarpışacak..
    BU Konuyu kaydedinn kenetlenmiş Galatasaray Allahın izniyle yine bu sene şampiyon olucaktır...Velevki olamasak bile HAMZAOĞLU yeni imparatorumuzdur ve sonuna kadar sahip çıkılmalı...Fatıh terım gıbı 3 defa takımdan yollanmamalı veya kendisinin gitmesine izin verilmemeli... ŞAMPİYONLUK İSTEYEN BURAYA GELSİN..
     ŞAMPİYONLUK İSTEYEN BURAYA GELSİN..

• Ben de katılıyorum maçlar, puanlar, derbiler kaybedilebilir, kazanılabilir, bundan sonraki maçlarda da puan kaybedebiliriz, olabilir fakat biz millet olarak çok çabuk göğe çıkartıp hemen de satmasını biliriz. Hamza hocayı sattık, yerdik demiyorum sadece böyle zamanlarda daha çok sahip çıkmamız gerekiyor. Biz bu konularda malesef çok fazla vicdanlı bir kulüp ve taraftar olmadığımızı düşünüyorum(bknz: yapılmayan jübileler, gönderilen hocalar, başkanlar) O yüzden gün beraberlik, gün kenetlenme günüdür. Bu sene tarih yazabileceğimiz bir sene bundan sonraki tüm maçlarda Arena'yı tıklım tıklım doldurmamız gerekiyor.
  • Takıma güveniyorum umarım Hamza Hoca bundan sonra daha dikaktli değişikler yapar .
  • Her harfine katılıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.