Şimdi Ara

Şampiyonluk mu? yoksa CL'de Çeyrek Final mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senaryo 1: Elenirsek tüm gücümüzle lige konsantre olacağız. Fenerinde uefa ve Türkiye Kupasında devam etmesiyle Şampiyonluğun en büyük adayı olacağız.

Senaryo 2: FC Schalke 04 e yarın elenirsek zaten oyun ve skor anlamında zor günler yaşayan takımda çöküş hızlanacak Drogba ve Snijder gibi CL de oynamak için gelen oyuncular mutsuz olup takıma uyumu zorlaşacak, Ekonomik olarak zarara gireceğiz.

Senaryo 3:Tur atlarsak en az 2 avrupa maçı oynayacağımız için;avrupa maçları öncesi ve sonrası 4 maçımız bundan etkilenecek, bu da olası puan kayıplarına neden olacak. Şampiyonluktaki şanşımız azalacak

Senaryo 4:Tur atlarsak takımın kendine olan güveni artacak o moralle ligde de şampiyon olacağız.

bana en mantıklı senaryo 1 gibi geliyor.

Konuyu sulandırmayacak ciddi arkadaşlardan görüş bekliyorum.

• Fener 3 kulvarda top oynuyorken biz neden 2 kulvarda oynayamayalım. Ben hem şampiyonluk hem cl çeyrek final istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisinide istiyoruz.

• Galatasaray'ın amacı her zaman yabancı takımları yenmek olmuştur. Avrupa da prestij daha önemli bizim için. Çeyrek finale çıkıp ligde de şampiyon olacak güce sahibiz ve olacağız inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Galatasaray'ın amacı her zaman yabancı takımları yenmek olmuştur. Avrupa da prestij daha önemli bizim için. Çeyrek finale çıkıp ligde de şampiyon olacak güce sahibiz ve olacağız inşallah.
    Hem şampiyonluk hem çeyrek final. Schalke ile gollü beraberlik,ligde de 4 maçlık seri yapmamız yeter.
  • Tabiki 2 side bu takımda 2 sini yapacak potansiyel var..

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Tabiki 2 side bu takımda 2 sini yapacak potansiyel var..
    Konuyu açan arkadaş ince görmüş.

Biz 2 kulvarda gidemiyoruz.Sadece 1 seçenek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Tabiki 2 side bu takımda 2 sini yapacak potansiyel var..
    Adettendir büyük maçlar öncesi ve sonrası puan kayıbları. Bu işin şakası kalmadı, fenerin nefesini hissetmeye başladık, bjk biraz tecrübeli olsa şimdiye almış başını gitmişti. Futbolcularında maç seçerek oynadığını farzedersek schalke ye elenelim ama şampiyon olalım eğer fener şampiyon olursa altından kalkamayız.
  • ikiside olacağı için problem yok bizim ergenler boş boş konuşuyoru
    2 side olmasada bir kaybım olmaz sonsuza dek Galatasaraylıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

ikiside olacağı için problem yok bizim ergenler boş boş konuşuyoru
    2 side olmasada bir kaybım olmaz sonsuza dek Galatasaraylıyım
    Benim önceliğim lig şampiyonluğu.Bu sene ŞL gruplarından çıkmaktı hedefimiz , fazlası ekstra başarıdır bizim için.Ama bu sene yeniden şampiyon olup ŞL'ye katılmak ve istikrarı yakalamak çok önemli.O yüzden bu sene de şampiyon olmamız hepsinden daha da önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

Benim önceliğim lig şampiyonluğu.Bu sene ŞL gruplarından çıkmaktı hedefimiz , fazlası ekstra başarıdır bizim için.Ama bu sene yeniden şampiyon olup ŞL'ye katılmak ve istikrarı yakalamak çok önemli.O yüzden bu sene de şampiyon olmamız hepsinden daha da önemli.

Alıntıları Göster
    Niyeyse bana elenirsek morallerin dahada çökeceğini, şampiyonluğun tehlikeye düşeceğini düşünüyorum.
  • Şampiyonluk daha önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Şampiyonluk daha önemli.
    Şampiyonluk tabii ki.
    Schalke kurası çekildiğinden beri 230894021394 eksiği var(eksik yok), çok formsuzlar(şl namağlup) diye diye köy takımı havasına soktular rakibi eğer elenirsek taraftarı isyan ettirme peşindeler.

Herkesin ağzının suyu aka aka anlattığı Dortmund'a tarihi farkı kaçırdı Schalke hafta sonu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Religion

+1905 çok doğru tespit.. Belki seneye aynı dönemde olsak tercihimiz farklı olabilirdi. Her sene CL'de gruplardan çıkabilsek maalesef son en son ne zaman çıktığımız bile bilmiyorum 2001-2002 li yıllarda Lucescu döneminde sanırım. şampiyon olursak psikolojik üstünlük + direkt CL'ine gideceğiz.
  • Tabikide şampiyonluk çeyrek final bir başarı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

Tabikide şampiyonluk çeyrek final bir başarı değil
    Hedef CL den çıkmaktı, çıkdıkta. Bu noktadan sonra kafi, bence lig şampişyonluğu gerekli. Lig şampiyonluğundan gelen para ile hem diğerleri karşılanır hem de daha iyi oyuncu alınıp seneye daha iyi bir kadro ile gidilebilir. En mantıklısı bu.
  • Olm ne adamsiniz ya bana 1 cl kupasini verseler 5 sene sampiyonluk istemem.herkes schalke macindan sonra tur atlasaniz dahi cl nin bitecegini saniyor neden devam edemeyesiniz?fener zamaninda koca chelsea ile kafa kafaya oynadi yari final de gorebilirdi ama sanssizdi

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Olm ne adamsiniz ya bana 1 cl kupasini verseler 5 sene sampiyonluk istemem.herkes schalke macindan sonra tur atlasaniz dahi cl nin bitecegini saniyor neden devam edemeyesiniz?fener zamaninda koca chelsea ile kafa kafaya oynadi yari final de gorebilirdi ama sanssizdi
    Benim için de Cl'de gruptan çıksak yeterliydi. Fakat o kadar dev takımların arasından Schalke ile eşleşince fikrim değişti. Bu takım zaten elenecekti ama Schalke gibi bir takıma elenmek kötü olur. Tamam belki sistemleri var , Alman takımı ama eleyemiyeceğimiz bir takım değildir. Lig şampiyonluğunun benim için tek önemi direk olarak cl gruplara gitmemizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Olm ne adamsiniz ya bana 1 cl kupasini verseler 5 sene sampiyonluk istemem.herkes schalke macindan sonra tur atlasaniz dahi cl nin bitecegini saniyor neden devam edemeyesiniz?fener zamaninda koca chelsea ile kafa kafaya oynadi yari final de gorebilirdi ama sanssizdi
    2side.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

2side.

Alıntıları Göster
    Ya ikisi ya da hiçbiri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.