Şimdi Ara

Şampiyonluk Oranları : Fenerbahçe, bjkye Fark Attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Şampiyonluk Oranları : Fenerbahçe, bjkye Fark Attı

• Galatasaray'ın oranı sandığımdan iyiymiş.
  • galatasarayı listeye koymaları bile saçma
  • konya 15.00
    başakşehir 16.00 falan
  • İnsan oraya Konya ve Başakşehiri koyar Gs'den önce.
  • Şuanki puan durumuna göre bunlar. Bjk iki maçını da kazanırsa oranı düşer.

aLp.
  • Bakkal Gazi kullanıcısına yanıt
    Seviyorum boyle akli basinda yorum atanlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bjk eksik 2 maçını kazanırsa oranlar eşitlenir.
  • 17 bizim için çok az bir oran.Fener'den 18,Bjk'den maç eksiğiyle 16 puan fark yedik.250 falan olmalı bizim oran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2015

17 bizim için çok az bir oran.Fener'den 18,Bjk'den maç eksiğiyle 16 puan fark yedik.250 falan olmalı bizim oran.

iddaadan ne bekliyosun ki

dün bi yunan maçına oynadım iddaada

iddaa 1.90 vermiş banko oynadığıma

yurtdışı siteleri aynı takıma 3.10 oran vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemBaBa1903

Bjk eksik 2 maçını kazanırsa oranlar eşitlenir.

alakası yok bjkyle maç sayısı aynı ve bjk önde iken bile fenerin oranı daha düşüktü
  • I907 I kullanıcısına yanıt
    Evet ama şu anda ligin boyu kısaldı, kalan maç sayısı çok azaldı.O yüzden eşitlenir yada eşite yakın olur.
  • quote:

17 bizim için çok az bir oran.Fener'den 18,Bjk'den maç eksiğiyle 16 puan fark yedik.250 falan olmalı bizim oran.

Ulan GS taraftarının bu yönüne bayılıyorum. Bizimkiler olsa medya,hakem, aziz... bir sürü şey sayarlardı da bi özeleştiri yapmazlardı.
    Haklı olsalar bile hep aynı söylemler bıktırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

quote:

Ulan GS taraftarının bu yönüne bayılıyorum. Bizimkiler olsa medya,hakem, aziz... bir sürü şey sayarlardı da bi özeleştiri yapmazlardı.
    Haklı olsalar bile hep aynı söylemler bıktırıyor.

Çoğu zaman haksız bence Bjk taraftarı o konularda.Artık sizde bir gelenek olmuş suçu hep başkalarına atma.(Öyle olmayan Bjk'lileri tenzih ediyorum.) Hakem her maç mı sizi doğruyor?Bunları geçelim.Hakem hataları lehte de aleyhte de hemen hemen her takıma oluyor.Sahada oynanan topa,takım ruhuna bakmak lazım,futbolcular napıyor sahada?İnanıyorlar mı kazanacaklarına?Rize maçı'nı son dakikada yediğimiz gollerle kaybetmeseydik hala yarışta olurduk büyük ihtimal ama o maç takımın bütün inancını,psikolojisini aldı götürdü resmen,bir daha da toparlanamadık üstüne yine Antalya son dakika faciası gelince.Bjk ise bu sene iyi top oynuyor,şampiyon olmayı hak ediyor.Kadıköy mağlubiyeti işleri biraz zorlaştırsa da halen ipler Bjk'nin elinde bence.Yok hakemler,bilmem ne falan biz ilkokulda falan yapıyorduk bunları.Takımımı çok seviyorum tabi ki de,bu gözümü kör etmez ki,gerçekler bunlar yani.İyi takımsan hakemi de federasyonu da dinlemezsin,sahada takır takır yenersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.