Şimdi Ara

Samsung Galaxy A53 Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
17
Favori
50.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4K video çekimlerinde çamurlaşmalar var sizde durum nedir ?

• güncelleme sonrası şarj su gibi akmaya başladı sanki, sizde durumlar nedir ?

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    Benim normal eskisi gibi gidiyor pil bi performans kaybı yok gibi sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • a53 mu A54 mu? A54 un kasasini begenmedim ama arada cok fark varmi

• Merhabalar benim uzun süredir uğraştığım bir sorun var A53 hakkında. Sorunlarımı söylüyorum

1. Telefon bazen kendi kendine bir yerlere basıyor instagramda olsun youtubede olsun short videoları izlerken oluyor
    2. Telefon hiç akıcı değil ekranı takıla takıla kayıyor tekleme yapıyor sanki. 60hz alıncada yazılar titreyerek kayıyor.
    3. Volte, HD+1 aramaları etkinken telefonda konuşurken acayip derecede ısınma yapıyor
    4. İnstagramda dolaşırken reels videoları izlerken bi yarım saat geçince veya 15 dk ısınmalar başlıyor telefonda.
    5. En büyük sorunum zaten işte dediğim gibi takılma sorunu. İnstagramda yorumlar okurken, youtubede yorumları okurken veya ana sayfayı kaydırırken, whatsapta ekranı aşağı yukarı mesajları kaydırırken bırakınca takıla takıla kayıyor sizde de var mı böyle sorun yaşayan var mı? Hakem heyetine başvurdum değişim olabilir fakat yine aynısı gelir diye korkuyorum.
  • arkadaslar arka tarafa cizilmesin diye koruyucu varmi ekran koruyuucsu gibi...kilif kullanmayi sevmiyorum

• Pulheria P kullanıcısına yanıt

Telefonu bir sıfırlamaya deneyin hocam duzelmezse garantiye verin bire bir değişim isteyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G Neden geçemiyoruz arkadaşlar. Turkiye için güncelleme fln mi gelmesi gerekiyor ?

Cihaziniz 5G ile uyumsuz oldugu icin 5G kullanim talebiniz alinamamistir. Size en yakin Turkcell Iletisim Merkezi'ni ziyaret ederek 5G uyumlu cihazinizi alabilirsiniz. 5G hizmetiniwww.turkcell.com.tr/5g 'den gorebileceginiz 5G teknolojisine uyumlu lokasyonlarda kullanabilirsiniz. Talebinizi iptal etmek icin 4.5G yazip 2200'a gonderebilirsiniz. B002

• Vodafone hattını takarak deneyin ..
    Türkcell benim M52 telefonumada cihazınız 5G yi desteklemiyor diyor ..

---------------------------------

Samsung M52 5G telefonumda 5g olmasına rağmen , Android 11 deyken samsung m52 de 5g yi açmamıştı ve 3 operatorde M52 ye cihazınız 5g yi desteklemiyor diyorlardı ..

Temmuz 2022 de Android 12 ye geçtiğim zaman samsung M52 telefonumda 5g yi açtı ..
    Sonrasında önce Vodafone , daha sonra da Türk Telekomda M52 telefonuma 5G desteğini verdiler ..

Türkcell ise hala M52 telefunuma 5G desteği yok diyor ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154375276

• Şarj çok hızlı gidiyor bir kaç gündür önceden böyle değildi neden olabilir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirenes5461 -- 16 Nisan 2023; 18:48:30 >
  • Emirenes5461 E kullanıcısına yanıt

Bende en sonki güncellemeden beri hızlı bitiyor. İnş Nisan yaması ile duzeltirler

• Nisan güncellemesi geldi NL'ye
    Samsung Galaxy A53 Ana Konu

• ege_NL kullanıcısına yanıt
    Hepte size önce geliyor ya. Güncelleme boyutu da bayağı varmış

• Bu telefonu kullanan pek kimse yok sanırım forum çok sesiz

• alp238 kullanıcısına yanıt

şuan benim gözümde J7 gibi telefon çoğu kişide karşılaşıyorum. Büyük ihtimalle sorun yaşayan pek yoktur ondan forum boş olabilir

• Nisan ayı güncellemesi geldi. Samsung Galaxy A53 Ana Konu

• Telefonun dokunmatik ve video çekimi bana göre sıkıntılı, umarım gelen güncelleme bu sorunları düzeltir.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.