Şimdi Ara

Samsung Galaxy A53 Ana Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
16
Favori
49.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sende de 5G aktif görünüyor mu?
    Samsung Galaxy A53 Ana Konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Evet aktif gözüküyor Samsung Galaxy A53 Ana Konu

• ani59 A kullanıcısına yanıt
    5G'yi kullanamıyoruz ama

Evet çünkü samsung aktif etmiyor, samsung tan kaynaklı , samsung sordum türkiye resmi olarak geldiği zaman güncelleme ile aktif olacakmış

2026 ya kadar bekleyecez yani

Öyle gibi görünüyor

• Haziran ayı güvenlik yaması güncellemesi geldi

5G pilot bölgelerinden birinde deniyorsunuz ve sinyal alamıyorsunuz, yanlış anlamıyorum değil mi?

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Evet alınmıyor çünkü samsung türkiye 5g aktif etmiyor apple etti samsung etmedi, resmi olarak geldiği zaman 5g aktif edecekmiş. En son öyle diyordu. Zaten ayarlara bakıldığı zaman sadece 4,5g açma kapama var 5g yok. Forumda Yanlış anlamadıysam Hollanda da yaşan arkadaşın telefonunun ayarları bölümünde 5g açma kapama var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ani59 -- 21 Haziran 2024; 19:36:52 >
  • Arkadaşlar sizde telefonun durumu şuan nasıl akıcı mı? 120hz kullanamıyorum cidden çok fazla kasma ve takılmalar mevcut Whatsapp da olsun İnstagram da olsun 120hz ekrana aldığım zaman teklemeler takılmalar çok fazla oluyor takıla takıla kayıyor ekran sizde farkettiniz mi bu sorunu? Drop girermiş diye diyelim hatta.

• Pulheria P kullanıcısına yanıt
    Bende daha büyük sorunlar olmaya başladı one uı 6,1 den sonra telefon sık sık reset atıyor kendine, kitleniyor ve yendin başlıyor ama 10 defa filan ilk ekran gelip gidiyor sonra açılıyor. 1 haftadır iyice işkence oldu telefonu kullanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ani59 -- 27 Haziran 2024; 19:25:27 >
  • Cihaz cumartesi günü kapandı kendi kendine servise yolladım kargo ile cihazdan bugün haber geldi garantisi bitmiş 6268 tl ücret istediler anakart değişmesi gerekiyormuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NL'ye Temmuz güncellemesi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR Temmuz 2024 güvenlik yaması güncellemesi gelmiştir.

• mozkoprulu kullanıcısına yanıt
    Hayret erken geldi bu sefer

• Güncelledik teşekkürler.

samsung a35'te de ayarlar/bağlantılar/mobil ağlar/ kısmına girip bakılınca, sadece 4.5g açma ve kapama var. telefonun kendi firmware'inde gömülü olan ülke kodlarından seçim yaparak, yani örneğin odin ile csc kodu değiştirerek ayarlarda görünmeyen o özellikleri görmek mümkün olabiliyor. ben a35'de bunu yaptım ve mobil ağlar kısmında diğer seçenekleri görür hale geldim. sadece csc kod değişimi yapacak olmak knox sayacını etkilemiyor. iki farklı ülkenin csc kodunu denerken turkcell ile ilgili bağlantı sorunu da yaşamadım. zaten firmware de çakılı olan csc kodları arasında geçiş yaptım. ben de csc kod değişimini, a35'de eSIM'i görebilir miyim acaba diye yaptım ama sonradan gördüm ki; gömülü olan firmware'de yer alan csc kodlarının hiçbirinde eSIM yokmuş. telefon da yeni olduğu için eSIM içeren avrupa firmware yüklemekten vazgeçtim çünkü knox sayacı ile uğraşmak istemedim. sonradan da telefonu fabrika ayarlarına resetledim. resetlemeden de tr koduna aynı şekilde dönülebiliyor. tercihim resetlemek oldu. daha da uğraşmam eSIM için. dikkat hatası yapmasaydım bu modeli almazdım. ayrıca şu şebeke yok mevzusu da bu modelde var, yeri gelmişken belirteyim. alınabilir bir model ama ne diyeyim. samsung işte.. Samsung Galaxy A53 Ana Konu 

• Arkadaşlar bende şuan bütün güncellemeler son sürümde de fakat telefonda sanki kasmalar ve takılmalar başladı ya. Uygulamalardan çıkarken olsun, gezinirken olsun. Samsunga götürdüm yazılım attılar fakat 2 gün sonra hala devam etmeye başladı bu sorunlar. Sıfırlayamam çünkü kaçıncı defa sıfırlayışım hatırlamıyorum bile.

• O kadar ballandıra ballandıra anlatıyorlardı işlemciyi ne bu kasmalar takılmalar o zaman? Sanırım Samsungun cihazı eskitme taktiğine artık bende inanıyorum.

• Rezalet bir telefon. İlk zamanlar 1,5 gün gidiyordu bataryası ki yapmadığım işlem yoktu. Şimdi müzik dinlerken kasıyor, YouTube kasıyor, telefon yavaşladı reset at diye yalvarıyor. Zibiliyon taksit ile Apple alırım daha da Samsunga bulaşmam tövbe.

Eylül sonu iPhone çıksın, çile bitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.