Bildirim
Samsung Galaxy A53 Ana Konu (31. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
TR Temmuz güvenlik yaması güncellemesi 16 Temmuz 2024 de gelmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkoprulu -- 21 Ağustos 2024; 18:39:0 > -
Güncelleme neden bu kadar gecikti? -
-
Ağustos güncellemesini niye vermediler anlamış değilim -
Temmuz güncellemesinde sorun vardı herhalde. Bugün onu hallettiler. En kısa zamanda geleceğini düşünüyorum -
-
Batarya değiştiren oldu mu, orijinal batarya ne kadar bilen var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozasBatarya değiştiren oldu mu, orijinal batarya ne kadar bilen var mı ?
Ben 4 ay önce değiştirttim garantiden, para falan vermedim ama o zamanlar 1000 lira falandı baktığımda orijinal batarya.
-
-
Bende gerçekten artık kasmaya başladı telefon. Normalden fazla kasıyor artık. 120hz zaten hiç kullanılmıyor hep 60hz de kullanıyorum mecbur. Akıcı olmuyor 120hz de birde çok fazla ısınıp çok hızlı şarjı bitiyor.
-
-
Türkiye Ekim ayı güncellemesi gelmiştir. -
Merhaba arkadaşlar,
Samsung yapay zeka Türçe dil desteğini yayınladı. Bizim telefonlara yapay zeka One UI 6.1.1 güncellemesinde mi aktif olacak. -
A53 gelir mi emin değilim. Bize gelmez bence ama gelirse 24bit / 96kHz Samsung
Kusursuz Codec desteğinin de gelmesini istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avengers.90 -- 3 Kasım 2024; 14:25:54 > -
-
Türkiye Kasım güncellemesi gelmiştir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X