Samsung 46B6000 veya Sony 46W5500 den birini almak istiyorum.Hd film seyretmek için alacağım.Samsungun görüntü kalitesi çok güzel,panel 16 bit,ince tasarım ve led,bazı mağazalardada 5 yıl garanti veren var.Sonyin ise kullanıcısı çok ve güvenilir marka,5 yıl garantisi var ancak 8 bit panel olması kötü.Benim için görüntüdeki keskinlik ve rengin canlılığının yanında görüntüdeki derinlikte önemli.Bu derinlinliği şimdiye kadar 2 tvde farkettim aslında,biri 46B6000-7000-8000 modelleri,diğeri ise sony 46Z4500 modeli,bu modellerde filmler sanki 3 boyutlu gibi.Sony 46W5500 de ise görüntü duvardaki resim gibi duruyor yani filmlerde bir derinlik yok.Film modu açık olmadığı için olabilir belki.Sİzce hangisini alayım?
sen zati zevkini belirlemişsin :) senin hoşuna giden samsungun parlak cazibesi :) Benim hoşuma giden philips 8404 ün gerçekliği olmuştur :) göz zevki kardeş...
Saygılar.
40b6000 tabiki.. çok özellikli bi tv. üstelik ince ve led teknolojisinde. üstelik video da izleyebilirsiniz usb den. ama sony de divx oynatma sorun olabilir.eğer samsung alırsanız bilgisayara benzeyen bir tv almış olursunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme