Şimdi Ara

Samsun 55JU7000 mi?SONY KD55X8505C mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 55 inç UHD bir tv almayı düşünüyorum. 3000 TL bütçe ile başladım ama biraz araştırma yapınca 4500 civarına kadar çıktım.

Öncelikle LG almaya karar verdim fakat forumlarda okuduğum çok sayıda ki olumsuz yorumlar. TRT4K sorunu birçok modelin 60P desteklememesi, siyah ekran sıkıntısı vs LG almaktan vazgeçtim açıkçası. Üstelik LG en iyi tv markası gibi görüyordum fakat arkadaşlar sağolsun çok güzel yorumlar yapmışlar. Biraz uygun fiyat biraz pazarlama taktiği sayesinde gözümüzü boyadılar sanırım.

Daha sonra epey.com'da ki puanından etkilenerek Philips 55PUS9109'i araştırmaya başladım herşeyi çok iyiydi fakat 4K video oynatma problemleri olduğunu öğrendim. Ayrıca bir kutu almak gerekiyormuş vs. Bunu da eledim.

Dün teknosa'ya gittim ve orada ki arkadaş kesinlikle SONY KD55X8505C almamı önerdi. bir kaç video ile siyah görüntüleri samsung'un SUHD tv'sinde denedi ve Sonyde görünen bir çok ayrıntı Samsung'un SUHD modellerinde dahi karanlık gözükmekteydi.

Fakat Tvde en çok kullanacağım özellik Alt yazılı film izleme Sony'de de en büyük sorun o sanırım Neredeyse hiç bir altyazıyı desteklemiyormuş. Sony kullanan bir çok arkadaş Altyazılar video'ya gömerek izliyorlarmış ki bu çok ciddi bir sıkıntı.

Son olarak Samsung 55JU7000 ve 55JU7500 modellerini düşünüyorum ve aklımın bir köşesinde de SONY KD55X8505C var.

Yeni tavsiyelere de açığım. Lütfen kullanan arkadaşlar veya konu hakkında bilgili arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum.

• Maxjulot M kullanıcısına yanıt
    Sony w905 kullandım film hastasıyım hiçbir altyazıda problem çıkmadı.klasik altyazı ile film adı aynı ise açıyor sıkıntı yok kafana takma sony renk kalitesi samsung ve lg den iyidir smart özellikleri zayıftır 3d si aktif pilli gözlüktür banding daha az rastlanır ışık sızması çıkabilmekte bende olsam sony alırdım sana farklı bir üründe tavsiye edeyim lg 55eg920 oled şuanda alabileceğin en iyi tv dir en son model led leri tokatlar 4k dır fiyatta 7500 civarında bütçeni aşarsa full hd modeli olan eg910 5300 tl civarında modelleri not et mağazalarda görürsen bir bak derim pişman olmazsın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Evet bende biraz daha inceledikten sonra lg 55eg920 konusunda karar kıldım. Anladığım kadarı ile oledler yeni bir teknoloji ve yakın zamanda Led tvleri geride bırakacaklar. Led tvlerde yaşanan birçok sorun Oled Tvlerde olmuyor gibi gözükmekte şuan. Ama fiyatlarıda yüksek tabiki. Sanırım bir süre daha bekleyeceğim. 4.000-5.000 bandında bir Led tv almaktansa Oled Tv ler için biraz daha beklemekte fayda var. Umarım 2-3 ay içerisinde fiyatlar düşer.
  • Maxjulot M kullanıcısına yanıt
    düşmez hocam düşmeyecekte. boşuna bekleme. hele tek üretici LG kalmışken...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.