Şimdi Ara

SAMSUN - ÇARŞAMBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gerçekten forumda ağır acemiyim. :)
    Bu sene üniversiteye gideceğim fakat gideceğim yer hakkında hiçbir bilgim yok. Zaten küçük bir beldeden gideceğim üniversiteye, ki bu işimi daha da zorlaştıracak gibi gözüküyor.
    Üniversitem Samsun Çarşamba'da. (O.M.Ü Çarşamba Ticaret Borsası M.Y.O/Bilgisayar Programcılığı)
    Dediğim gibi küçük bir yerleşim yerinden geleceğim, şehir ve ilçesi hakkında hiçbir bilgim yok, bilen tanıdıklarım da yok. Tek bildiğim Samsun'un güzel olduğu, Çarşamba'nın merkeze 45 dk olduğu ve Çarşamba da bir öğrenci yurdu bulunduğu, ama karma mı bilmiyorum...
    Her neyse aklıma gelen soruları size açacağım umarım sizlerden yardım alabilirim, ve yardım edenlere şimdiden çokçokçok teşekkürler.
    1- Samsun Çarşamba arası ulaşım nasıldır?
    2- Çarşamba kira, yurt ücretleri ortalama nedir, öğrenci için tabii? (özel/normal yurt)
    3- Çarşamba öğrenci geçimi için nasıl bir ilçedir? Samsun'uda dahil edebiliriz...
    4- Çarşamba'da eğer 1 yurt var ise okul ile yurt mesafesi nedir? Yaya ya da dolmuş tarzı arabayla mı ulaşım sağlanır?
    5- Çarşamba Ticaret Borsası M.Y.Okulu nasıldır arkadaşlar? Mesela geçme notu vs...
    6- Ve Çarşamba ve Samsun insanları nasıldır? Olur ya kimi şehrin insanı fazla rahat, kimisi fazla sıkı, kimisi sinsi, kimisi yardımsever...

Şimdilik bu kadar, tam bir amele öğrenci soruları oldu ama ne yazık ki bu soruların cevaplarına ihtiyacım var...
    Beni aydınlatırsanız minnettar olurum, teşekkürler...

• -KIVIRCIK- kullanıcısına yanıt
    merhaba, ben 19 senedir carsambada yasiyorum ulasim olayini bence hic kafaya takmamalisin 2 hat var zaten,ama eger nefret etmiyorsan yurumekten pek de vasita kullanmazsin yakin heryer :) kucuk biyer degildir mesela bence amasayadan buyuk :D insani cok iyi bence ben problem yasamadim bu zamana kadar pek :) kucuk biyerden geliyosan bence severek kalirsin burda, samsuna 45 dk mesafede zaten baska sorun kaldimi yanitlamadigim bilmiyorum ama bi sıkıntın olursa yardimci olmaya calisirim simdiden hosgeldin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slvsncr

merhaba, ben 19 senedir carsambada yasiyorum ulasim olayini bence hic kafaya takmamalisin 2 hat var zaten,ama eger nefret etmiyorsan yurumekten pek de vasita kullanmazsin yakin heryer :) kucuk biyer degildir mesela bence amasayadan buyuk :D insani cok iyi bence ben problem yasamadim bu zamana kadar pek :) kucuk biyerden geliyosan bence severek kalirsin burda, samsuna 45 dk mesafede zaten baska sorun kaldimi yanitlamadigim bilmiyorum ama bi sıkıntın olursa yardimci olmaya calisirim simdiden hosgeldin :)

Çarşamba'da 1 tane Öğrenci yurdu var sanırım. Özelden ziyade, özel var mı bilmiyorum ama...
    İnternette bahsettiğim yurdun adresi şu: Hoca Ahmet Yesevi Sokak- Çay Mahallesi...
    Peki bu yurt ile üniversitenin arasında ki mesafe nedir ki, yaya gidilebilir mi yani?
    Ve genel olarak kira ücretleri nelerdir?
    Çok teşekkürler bu arada...

rica ederim bu arada yurt bizim evin karsisinda kaliyor okula en fazla 15dkda gidersin yuruyerek :) ayrica yine ozel bi yurt var orasi da okula max. 10dklik mesafede ucret derken yurtlari soruyosan hicbi fikrim yok gercekten :(

evler 200-500 arasi kirasi

• quote:

rica ederim bu arada yurt bizim evin karsisinda kaliyor okula en fazla 15dkda gidersin yuruyerek :) ayrica yine ozel bi yurt var orasi da okula max. 10dklik mesafede ucret derken yurtlari soruyosan hicbi fikrim yok gercekten :(

Bu çok güzel bi haber... :)
    Peki bu evin karşısında diye bahsettiğiniz yurt KYK yurdu değil mi? Karma mı?
    Kyk yurdu en son gordugumde binanin bi tarafi erkek bi tarafi kizdi simdi noldu bilmiyorum yarin iner bi bakarim :D zorlasam balkondan gozukuyo zaten ev fln dusunursen kiralik babam bakiyo o islere yardimci oluruz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kyk yurdu en son gordugumde binanin bi tarafi erkek bi tarafi kizdi simdi noldu bilmiyorum yarin iner bi bakarim :D zorlasam balkondan gozukuyo zaten ev fln dusunursen kiralik babam bakiyo o islere yardimci oluruz :)

Yarın zahmet olmazsa iner bi bakar mısınız, nasıl minnettar olurum anlatamam.. :)
    Yurt çıkmazsa zaten ya özel ya da ev tutacağım, sanırım yine haberleşeceğiz. :)
    tabi bakarim iniyorum zaten firina fln sorun degil :D Bu arada yurt cikar muhtemelen, herhangi bi soru bisey kalirsa aklinda yardimci oomaya calisirim. Ha bu arada yurt zaten carsinin icinde gibi yakin cok .. daha oncede demistim zaten cok uc noktalar olmadigi surece her yere yuruyerek gidebilirsin :)

• quote:

tabi bakarim iniyorum zaten firina fln sorun degil :D Bu arada yurt cikar muhtemelen, herhangi bi soru bisey kalirsa aklinda yardimci oomaya calisirim. Ha bu arada yurt zaten carsinin icinde gibi yakin cok .. daha oncede demistim zaten cok uc noktalar olmadigi surece her yere yuruyerek gidebilirsin :)

Çok teşekkür ederim gerçekten.. :)
    1/5 Eylül kayıtlar var geldiğim de göz gezdirirm artık.. :)
    Ne demek :) yardimci olabildiysem ne mutlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.