Şimdi Ara

Samsun da okumak, yardim edin beyler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
5.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavuzselim13

Kardeşim hukuk istiyorsan sıkıntı diyecektim bende yoksa diğer türlü hukuk hariç fakülteler ana kampuste,ana kampüsü atakum da ulaşımı kolay tramvay ve otobüsle,atakum da ev tutacaksın veya yurtta kalacaksın demektir,ulaşım sıkıntısı çekmezsin,samsunun en güzel ve en canli yeri atakum zaten ;)

hocam neden hukuk sıkıntılı benim gitme ihtimalim olabilir.
  • Yirmi yıldır samsundayım kardeşim özelden de her türlü sorunu cevaplarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani kardesim kocaeliden gelicem bi ist ankara degil ama guzel sehir burasida ulasim hakkinda nediyorsun pekimuniversiteye ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diklato

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzselim13

Kardeşim hukuk istiyorsan sıkıntı diyecektim bende yoksa diğer türlü hukuk hariç fakülteler ana kampuste,ana kampüsü atakum da ulaşımı kolay tramvay ve otobüsle,atakum da ev tutacaksın veya yurtta kalacaksın demektir,ulaşım sıkıntısı çekmezsin,samsunun en güzel ve en canli yeri atakum zaten ;)

hocam neden hukuk sıkıntılı benim gitme ihtimalim olabilir.

Hocam sıkıntı dediğim nedense hukuk fakültesini çarşamba ilçesine yaptılar merkeze rahat 40 dakika suruyo ,gerçi hukuk kazananlar çarşambadan ev kıraliyor sıkıntı olmuyor pek o konuda ama çarşamba güzel olsa da samsunun asıl güzel yeri olan merkez ve atakum uzak kaliyo öğrenciler,
    Şunu da belirteyim bende samsun hukuk yazcam bu sene samsunda memur olarak çalışıyorum ama girdim sınava da devam zorunluluğu yok diye,o anlamda bazı öğrenciler samsun merkezde oturuyor sadece sınavlara gidiyor tabi derslere çok fazla katılmasam da olur dersen diye bi alternatif sundum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxCahilxx

Yani kardesim kocaeliden gelicem bi ist ankara degil ama guzel sehir burasida ulasim hakkinda nediyorsun pekimuniversiteye ?

Hukuk hariç ulaşım sorun değil hocam. Evet kampüs merkeze uzak sayılır ama tramvayla çok rahat ulaşırsın. Zaten Atakum'da yaşarsın büyük ihtimalle orası da kampüse yakın.

• Eyvallah sagolasin kardesim bakalim seneye goruruz 3-4 ay sonra kendi gozumuzle

• quote:

Orijinalden alıntı: I'd name it Marla.

Bir konuya yazmistim copy paste yapayim.

Birincisi bütün caps sayfalarında çıkan "Samsun'da sıradan bir gün" konulu, Samsun'u psikopat yuvasıymış gibi gösteren şeylere itibar etmeyiniz.   Evet, manyak adam çok ama her şehirdeki gibi işte. Çarşamba ve Bafra'nın özellikle adı çıkmış bu konuda. İki ilçeden de çok arkadasım var çok iyi insanlar hepsi. Gözünüz korkmasın yani. 

Samsun -Trabzon'lular alınmasın, tamamen kendi fikrimdir  - Karadeniz'in en gelişmiş şehridir. Eğitim, ulaşım, sağlık her bakımdan iyi bir şehirdir. İnsanların çoğu sağ görüşlü olmasına rağmen asla tutucu bir şehir değildir. Sahile karşı sevgilinizle içkinizi yudumlayabilirsiniz sorun olmaz.  

Samsun'u iki tarafa bölebiliriz. Birincisi Çiftlik, Mecidiye, 56'lar gibi yerlerin bulunduğu taraf; diğeri de sahil şeridi olan Atakum. Alışverişinizi Çiftlik tarafında yapabilirsiniz. Ya da Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi Piazza'dan çok rahat bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Atakum tarafı ise Kurupelit kampüsüne yakın olan taraf. Yani öğrenciyseniz burada ikamet edersiniz. Atakum mükemmel bir yerdir. Cafeler, barlar, sahil her şey var. Şehrin bir ucundan bir ucuna tramvayla çok rahat gidip gelebilirsiniz. Ya da otobüsler var zaten her türlü ulaşım rahat. 

Kampüs Kurupelit kampüsü olarak geçer. Girişte tıp fakültesi sizi karşılar. Bir taraf deniz diğer taraf orman, manzara müthiş. Kampüs güzeldir yani sıkıntı olmaz. 

Samsun'un eksileri neler derseniz tabi ki İstanbul veya Ankara'dan geliyorsanız küçük gelebilir. Ayrıca hukuk fakültesi Çarşamba ilçesinde. İklimi biraz değişik, nem büyük sorun. Çok ucuz bir şehir değil. 

Alakası bile yok. Atakum,56lar hepsini toplasan bir sultanahmet etmez. 10 yıldır yaşıyorum böyle tutucu ve yobaz bir şehir olamaz. İnsanları çok inat ve sinirli. Gelince anlarsınız.(bence gelmeyin)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Çarşambada yer alan hukuk kampüsüne Atakumdan ev tutup gidiş geliş yapmak mantıklı mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

Birincisi bütün caps sayfalarında çıkan "Samsun'da sıradan bir gün" konulu, Samsun'u psikopat yuvasıymış gibi gösteren şeylere itibar etmeyiniz.   Evet, manyak adam çok ama her şehirdeki gibi işte. Çarşamba ve Bafra'nın özellikle adı çıkmış bu konuda. İki ilçeden de çok arkadasım var çok iyi insanlar hepsi. Gözünüz korkmasın yani. 

Samsun -Trabzon'lular alınmasın, tamamen kendi fikrimdir  - Karadeniz'in en gelişmiş şehridir. Eğitim, ulaşım, sağlık her bakımdan iyi bir şehirdir. İnsanların çoğu sağ görüşlü olmasına rağmen asla tutucu bir şehir değildir. Sahile karşı sevgilinizle içkinizi yudumlayabilirsiniz sorun olmaz.  

Samsun'u iki tarafa bölebiliriz. Birincisi Çiftlik, Mecidiye, 56'lar gibi yerlerin bulunduğu taraf; diğeri de sahil şeridi olan Atakum. Alışverişinizi Çiftlik tarafında yapabilirsiniz. Ya da Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi Piazza'dan çok rahat bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Atakum tarafı ise Kurupelit kampüsüne yakın olan taraf. Yani öğrenciyseniz burada ikamet edersiniz. Atakum mükemmel bir yerdir. Cafeler, barlar, sahil her şey var. Şehrin bir ucundan bir ucuna tramvayla çok rahat gidip gelebilirsiniz. Ya da otobüsler var zaten her türlü ulaşım rahat. 

Kampüs Kurupelit kampüsü olarak geçer. Girişte tıp fakültesi sizi karşılar. Bir taraf deniz diğer taraf orman, manzara müthiş. Kampüs güzeldir yani sıkıntı olmaz. 

Samsun'un eksileri neler derseniz tabi ki İstanbul veya Ankara'dan geliyorsanız küçük gelebilir. Ayrıca hukuk fakültesi Çarşamba ilçesinde. İklimi biraz değişik, nem büyük sorun. Çok ucuz bir şehir değil. 

Alakası bile yok. Atakum,56lar hepsini toplasan bir sultanahmet etmez. 10 yıldır yaşıyorum böyle tutucu ve yobaz bir şehir olamaz. İnsanları çok inat ve sinirli. Gelince anlarsınız.(bence gelmeyin)

Senin görüşün öyle olabilir dostum. Tutucu falan diyorsun da inan bana Anadolu şehirlerinin %90'ından iyidir.

• Samsunluyum, gayet guzel ve okunulasi bir sehirdir. Kafesi avmsi sahili parklari gayet idealdir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

Senin görüşün öyle olabilir dostum. Tutucu falan diyorsun da inan bana Anadolu şehirlerinin %90'ından iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam peki ondokuzmayıs ilçesi o taraflar nasıl
  • Karadeniz açısından söylüyorum sadece. Daha iyisi yok gelişmişlik bakımından batıda İstanbul güneyde antaylya içerde ankara neyse kuzeyde samsun odur. Trabzonla falan kiyaslanmaZ

• Kardesim samsunluyum.samsunda yasiyorum dogdugumdan beri.acik ve net . eger daha buyuk yer tutuyorsa GELME. Ama daha kucuk bi yerden ziyade kesinlikle burasi. Bu yeter valla.

• condrad C kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim

• Hala Samsunda mı okumak istiyorsun.
     Samsun da okumak, yardim edin beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Pierro -- 30 Haziran 2015; 14:45:21 >
  • Hukuk haricinde tum bolumlere gelebilirsiniz. Hukuk fakültesi cok berbat bir yerde.

• Her yerde illaki var boylesi

• Samsun'da okuyan tanıdıklarım var. Ben böyle şikayet gibi hiçbir şey duymadım kendilerinden. Aksine seviyorlar mutlular orda okumaktan ama ben bu yazdıklarınızdan sonra samsunu biraz zor yazarım listeye ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

Arkadaşlar Çarşambada yer alan hukuk kampüsüne Atakumdan ev tutup gidiş geliş yapmak mantıklı mıdır?

Kardeşim günlük 1-1.30 saat yol çekersin .s

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.