Şimdi Ara

Samsun da okumak, yardim edin beyler ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
5.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çarşamba'nın ortamı çok mu kötü? Gece hayatı bvb. olarak?
  • Doğma büyüme samsunluyum Trabzonu kazandım. Keşke 3 soru fazla yapaydım da Samsunda kalsaydım diyorum. Öğrenci için müthiş bir şehir hocam inan bana. Zaten muhtemelen atakumdan çıkmazsınız size sabahlar olmaz. Atakum sahili ve barlar, başka bir şey demiyorum. Trabzonda çok arıyorum ama yapacak bir şey yok oraya da alıştık. Samsun gelişmişlik bakımından tüm karadenizi topla samsun beki anca eder öyle diyeyim sana. Aklına gelebilecek her şey var. Çok küçük değil büyük bir şehir sayılır ayrıca gelişmiş. Çok tutucu değil.Ulaşım sıkıntı değil. Daha ne olsun.
  • Doğma büyüme Samsunluyum şuana kadar manyağına denk gelmedim doğru düzgün yolunda yürüyene takılan olmaz ama kaşınıyorum derseniz kaşırlar gayet büyük ve güzel bir şehir bakalım ben nasıl bi şehre gidecek keşke kalabilsem evimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memleketim olmasına rağmen havası bana çok dokunuyor astımımdan dolayı. babam orayı yazmam için zorluyor ama ben hastalığımdan dolayı şehri kaldırabileceğimi düşünmüyorum. ama eğer bu durum olmasaydı samsun çok güzel bir şehir ve tercihlerim arasında yer alabilirdi.
  • uantakya U kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim çarşamba baya köy yeri gibi bi yer hiç önermiyorum gelirsen pişman olursun.

• uantakya U kullanıcısına yanıt
    Kardeşim en fazla gece hayatı şöyle olur gidersin kahvede dayılarla batak oynarsın

• haktancakar H kullanıcısına yanıt
    Carsamba icin mi soyluyorsun atakum guzelmis de kardesim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene samsunu kazandim okuyorum on numara şehir. Zaten atakumda yasiyosun merkezle işin çok olmuyor. Atakum çok iyidir. Hertürlü bar cafe ortam var hepsi deniz kenarın. Kızlarıda fena sayılmaz:) atakumda ortalama bir avm de var rahat edersin:) ha merkeze işin düşerse tramwayla 30dk meydandasin. Çiftlik caddesi var hertürlü aradigini bulursun.

Kötü yanlarina gelirsek kışın soğuk veya baya yağmurlu diyebilirim. Esnafı çabuk sinirleniyor:)) fiyatlar ortalama diyebiliriz. Ev Fiyatları 500-600civari yurtlarda 400-600arasi ortalama (hem yurtta hemde evde kaldim) atakumda tavsiyeem türkiş ve denizevleri tarafini araştır. Daha canlıdır buralar. Okul konusuna gelirsek okulda çan sistemi var. Çoğu hoca devamsizliga önem veriyor. Konserlerde oluyor okulda. Yasam merkezi falan var vakit gecirebilecegin (bowling bilardo yemek vb.) Tavsiye ederim.

Edit: hukuk yazacaklara tavsiyem görmeden yazmayin. Hukuk Fakültesi çarşamba ilçesinde. Atakuma 1saat. Ve berbat denebilecek bir yer. İnsanları çok ters:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawyer00 -- 30 Haziran 2015; 17:02:09 >

• Lawyer00 kullanıcısına yanıt
    Oo eyvallah kardesim cok sagolasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşaat müh (iö) okunurmu?

• Samsunluyum keşke samsunda kalabilsem canım şehrim benim

Edit: Konuyu gördükçe yazasım geliyor ben napaccam nereye gidecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mermi8 -- 1 Temmuz 2015; 23:38:14 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.