Şimdi Ara

Samsun da okumak, yardim edin beyler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
5.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercihimi samsuna yapacagim nasildir beyler fikir verin

• Ben samsunda yaşıyorum ogrenci icin ortalamanin uzerinde bi sehir omü cok sehir disinda tabi burda yasadigim icin tercih etmeyeceğim bi sehir ama disardan gelenler memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lariss

Ben samsunda yaşıyorum ogrenci icin ortalamanin uzerinde bi sehir omü cok sehir disinda tabi burda yasadigim icin tercih etmeyeceğim bi sehir ama disardan gelenler memnun
    Hukuk fakültesi Çarşamda ilçesindeymiş. Çarşrmba nasıl?
  • Bir konuya yazmistim copy paste yapayim.

Birincisi bütün caps sayfalarında çıkan "Samsun'da sıradan bir gün" konulu, Samsun'u psikopat yuvasıymış gibi gösteren şeylere itibar etmeyiniz.   Evet, manyak adam çok ama her şehirdeki gibi işte. Çarşamba ve Bafra'nın özellikle adı çıkmış bu konuda. İki ilçeden de çok arkadasım var çok iyi insanlar hepsi. Gözünüz korkmasın yani. 

Samsun -Trabzon'lular alınmasın, tamamen kendi fikrimdir  - Karadeniz'in en gelişmiş şehridir. Eğitim, ulaşım, sağlık her bakımdan iyi bir şehirdir. İnsanların çoğu sağ görüşlü olmasına rağmen asla tutucu bir şehir değildir. Sahile karşı sevgilinizle içkinizi yudumlayabilirsiniz sorun olmaz.  

Samsun'u iki tarafa bölebiliriz. Birincisi Çiftlik, Mecidiye, 56'lar gibi yerlerin bulunduğu taraf; diğeri de sahil şeridi olan Atakum. Alışverişinizi Çiftlik tarafında yapabilirsiniz. Ya da Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi Piazza'dan çok rahat bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Atakum tarafı ise Kurupelit kampüsüne yakın olan taraf. Yani öğrenciyseniz burada ikamet edersiniz. Atakum mükemmel bir yerdir. Cafeler, barlar, sahil her şey var. Şehrin bir ucundan bir ucuna tramvayla çok rahat gidip gelebilirsiniz. Ya da otobüsler var zaten her türlü ulaşım rahat. 

Kampüs Kurupelit kampüsü olarak geçer. Girişte tıp fakültesi sizi karşılar. Bir taraf deniz diğer taraf orman, manzara müthiş. Kampüs güzeldir yani sıkıntı olmaz. 

Samsun'un eksileri neler derseniz tabi ki İstanbul veya Ankara'dan geliyorsanız küçük gelebilir. Ayrıca hukuk fakültesi Çarşamba ilçesinde. İklimi biraz değişik, nem büyük sorun. Çok ucuz bir şehir değil.

• Ben samsundayım hocam hangi bölüm düşünüyosun onu soyle bana
  • Samsun hukuk çok sıkıntı yerde kardeşim gitme üzülürsün
  • yavuzselim13 kullanıcısına yanıt
    Turk dili ve edebiyati dusunuyorum kardesim
  • haktancakar H kullanıcısına yanıt
    Hukuk kazanmam imkansiz otesi kardeskim :D edebiyag sececegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

Hukuk fakültesi Çarşamda ilçesindeymiş. Çarşrmba nasıl?

8 yıl Çarşambada oturdum 2 hafta önce orduya taşındım. İlçe birçok ilden daha büyük ama apaçi gençliği bol bir şehir. Ayrıca Türkiye'nin en çok Hafız yetiştiren şehirleri arasında Çarşamba. Yani dindar bir şehir. Daha fazla sorun varsa pm atabilirsin.
  • samsunlusunuz herhalde bayağı şey biliyorsunuz. Tüm görüşlerinize katılıyorum fakat hayat atakum harici gayet ucuz diyebilirim
  • lariss L kullanıcısına yanıt
    Zormudur yani ulasimi kardesim
  • Azcik arastiriyorumda 10 kisiden 8 i kotuluyor hep gozum korkmustu acikcasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecrübe17

samsunlusunuz herhalde bayağı şey biliyorsunuz. Tüm görüşlerinize katılıyorum fakat hayat atakum harici gayet ucuz diyebilirim

Samsun'luyum hocam. Öğrencilerden Atakum'da takılan da çok oluyor diye dedim. Yoksa tabi ki öyle, yani Atakum tarafı pahalı kira olsun mekanlar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCahilxx

Azcik arastiriyorumda 10 kisiden 8 i kotuluyor hep gozum korkmustu acikcasi
    samsunluyum ama samsun adanayı geçti dostum inanılmaz çok manyak var.keyfine sniper a yatan adam var.ben olsam düşünürdüm cidden insanları çok basmakalıp ve inatçı.
  • quote:

Samsun'a "Türkiye'nin Texas'ı" derler insanları biraz yobaz ve suça meyilli sanırsam.
  • Kardeşim hukuk istiyorsan sıkıntı diyecektim bende yoksa diğer türlü hukuk hariç fakülteler ana kampuste,ana kampüsü atakum da ulaşımı kolay tramvay ve otobüsle,atakum da ev tutacaksın veya yurtta kalacaksın demektir,ulaşım sıkıntısı çekmezsin,samsunun en güzel ve en canli yeri atakum zaten ;)
  • quote:

Yok kardeşim ya kötülencek bi tarafı. Eğer büyük şehirden geliyorsan belki sıkıntı olur. Yani bi İstanbul Ankara İzmir değil sonuçta ama Anadoludan gelen biri rahat sever burayı.
  • Hocam samsun ilkadim ve canik denen merkez ilcesinde var sıkıntılı tipler atakum da bayağı az her ilde olan derecede.gözünü korkutmaya gerek yok öyle,çok arkadaşım var gelirken tereddüt edip giderken samsundan ayrıldığına çok üzülen veya ilerde imkanı olunca buraya dönecek olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS.sonrası.MF.den.TM.ye

Samsun'a "Türkiye'nin Texas'ı" derler insanları biraz yobaz ve suça meyilli sanırsam.

Çarşambaya ilk taşındığımda günde 2 3 kişi öldürülüyordu. Sonraya doğru azaldı biraz
  • Tal. kullanıcısına yanıt
    Korkutuyorsunuz :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.