Şimdi Ara

Samsun dersane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Samsunda kalmaya karar verdim. Samsunda mf icin gidilecek dersane tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Help :(

• Yeni bakış şuanki adı ada sanırım

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pahalı ama mafene gitmiştim ben

• Up

• bu yıl genc adıma gittim, eğitim olarak çok iyi olduğunu söyleyemem (zaten pek uğramadım dershaneye denemeden denemeye gittim) ama sfl'den çok öğrencisi oluyor denemelerinde başarılı öğrencilerle karşılaştırma yapabiliyorsun. Ve finalden sevdiğim biyoloji hocam ahmet arı genc adıma geçmiş bu yıl, çok iyi ders anlatır. Saçma bir ödev sistemi var. Ben hiç yapmadım ama ilkokul çocuğu gibi ödev veriyorlar. Dershaneyi ve içindeki birçok kişiyi sevmesem de gidilebilir bir dershanedir. Mezun sınıflarının seviyesi düşüktür. Denemeleri kalitelidir.
    Final de içinde başarılı öğrencileri(aafl, sfl) barındıran genel olarak eğitimi fena olmayan bir dershanedir. Bana göre en büyük eksikliği denemeleridir. Benim gittiğim zaman denemeleri çok kötüydü. Matematik ve biyoloji eğitimi iyidir ama kimyası çok kötüydü benim gittiğimde. Yine gidilebilir olarak görüyorum.
    Ama genel olarak soracak olursan dershane önermem. Ben dershanenin sabah erken kaldırmak ve her hafta denemeye sokmak(bunları kendin de yapabilirsin sadece para verince insan zorunda hissediyor) dışında bir faydasını görmedim. Dershaneye yazıldım ama derslere pek gitmedim onun yerine sabah kalkıp kütüphaneye falan gittim pişman değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Dershane Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Dershane Önerisi - Bursa -
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imsoserious

bu yıl genc adıma gittim, eğitim olarak çok iyi olduğunu söyleyemem (zaten pek uğramadım dershaneye denemeden denemeye gittim) ama sfl'den çok öğrencisi oluyor denemelerinde başarılı öğrencilerle karşılaştırma yapabiliyorsun. Ve finalden sevdiğim biyoloji hocam ahmet arı genc adıma geçmiş bu yıl, çok iyi ders anlatır. Saçma bir ödev sistemi var. Ben hiç yapmadım ama ilkokul çocuğu gibi ödev veriyorlar. Dershaneyi ve içindeki birçok kişiyi sevmesem de gidilebilir bir dershanedir. Mezun sınıflarının seviyesi düşüktür. Denemeleri kalitelidir.
    Final de içinde başarılı öğrencileri(aafl, sfl) barındıran genel olarak eğitimi fena olmayan bir dershanedir. Bana göre en büyük eksikliği denemeleridir. Benim gittiğim zaman denemeleri çok kötüydü. Matematik ve biyoloji eğitimi iyidir ama kimyası çok kötüydü benim gittiğimde. Yine gidilebilir olarak görüyorum.
    Ama genel olarak soracak olursan dershane önermem. Ben dershanenin sabah erken kaldırmak ve her hafta denemeye sokmak(bunları kendin de yapabilirsin sadece para verince insan zorunda hissediyor) dışında bir faydasını görmedim. Dershaneye yazıldım ama derslere pek gitmedim onun yerine sabah kalkıp kütüphaneye falan gittim pişman değilim.
    hocam mafen hakkında bilgin var mı?

• atakent final derim samsun sayısal 1. buradan çıktı (Türkiye 110.)

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    gitmediğim için bir şey diyemeyeceğim kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonely8

atakent final derim samsun sayısal 1. buradan çıktı (Türkiye 110.)
    Hocam finalde denemeler nasıl oluyor biliyor musun?

finalin hocaları ve kalitesi çok iyi fakat denemeleri tödere girdiysen o seviyede oluyor sabah tyt(10.00) öğlen ayt (14.00) oluyor sınavın son dönemlerine doğru farklı yayınlar yapıyorlar ya da yıl içinde arada bir sarmal/binot gibi denemeler olmuştuk
    Başka seviye’ye bakabilirsin özdebir oluyorlar diye biliyorum

• quote:

finalin hocaları ve kalitesi çok iyi fakat denemeleri tödere girdiysen o seviyede oluyor sabah tyt(10.00) öğlen ayt (14.00) oluyor sınavın son dönemlerine doğru farklı yayınlar yapıyorlar ya da yıl içinde arada bir sarmal/binot gibi denemeler olmuştuk
    Başka seviye’ye bakabilirsin özdebir oluyorlar diye biliyorum
    hocam final ile mafen arasında kaldım. mafen hakkında bilgin var mı?

• 12. sınıfta selman bucaklıya gitmiştim, mezun senemde mafendeydim sorularınız varsa sorabilirsiniz.
    mafen hakkında pek bir bilgim yok maalesef daha pahalı olması ve finale nazaren daha çok ders-etüt saati var diye biliyorum ( gün içinde daha geç bitiyor ve cumartesi de vardı en son )

• quote:

mafen hakkında pek bir bilgim yok maalesef daha pahalı olması ve finale nazaren daha çok ders-etüt saati var diye biliyorum ( gün içinde daha geç bitiyor ve cumartesi de vardı en son )
    hocam etüt saatinde serbest bırakıyorlar mı?

etüt saatleri finalde şöyledir 14.00’te başlar (13.00’te dersler biter bir saat mola ) istersen eve gidersin istersen dershanede kalırsın ( bir sınıfı kütüphane tarzı ders çalışmak için) eğer soruların varsa soru sınıflarına gidersin mesela matematik için iki sınıf var 5-6 hoca var yanlarına gidip sorunu sorarsın ya da coğrafya-biyoloji vs sorup öyle eve gidersin etüt 16.00’da biter. Tabi pandemi süreci ne olur bilemem gidip konuşmanda fayda var

• quote:

etüt saatleri finalde şöyledir 14.00’te başlar (13.00’te dersler biter bir saat mola ) istersen eve gidersin istersen dershanede kalırsın ( bir sınıfı kütüphane tarzı ders çalışmak için) eğer soruların varsa soru sınıflarına gidersin mesela matematik için iki sınıf var 5-6 hoca var yanlarına gidip sorunu sorarsın ya da coğrafya-biyoloji vs sorup öyle eve gidersin etüt 16.00’da biter. Tabi pandemi süreci ne olur bilemem gidip konuşmanda fayda var
    hocam teşekkür ederim ama mafen için sormuştum

kusura bakmayın orası hakkında bilgi sahibi değilim 😅

• quote:

kusura bakmayın orası hakkında bilgi sahibi değilim 😅
    Tamamdır hocam eyvallah 👍🏻

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.