Şimdi Ara

samsun e730 kullanan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• var , eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bratmi

varmı .tavsiye edilebilirmi

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

var , eder

Böyle bi muhabbette ilk defa gördüm he
    allah iyiliğinizi versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdkbet

quote:

Orjinalden alıntı: Bratmi

varmı .tavsiye edilebilirmi

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

var , eder

Böyle bi muhabbette ilk defa gördüm he
    allah iyiliğinizi versin

• Ben Samsun e730 değilde Rize e730'u merak ediyorum nasıl acaba!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Ben Samsun e730 değilde Rize e730'u merak ediyorum nasıl acaba!!!

• bu insanlarla dalga geçme modasıda yeni çıktı arkadaş yeni üye olmuş bilmiyo nasıl soru sorulcagını tam olarak kimbilir dalga gecenlerin ilk açtıkları topic nasıldı
  • E 730 alma,video çekimi kötü,sabit hafıza az,E 720 730 dan çok daha kaliteli,E 720 mpeg 4 formatında 352-288 video çekiyor.
  • böyle soruya böyle cevap , ne sorduysa cevap verdik nerde dalga geçme var burda adam iki soru sormuş iki cevap yazdım yetmediyse sorularına devam eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent_erkan

bu insanlarla dalga geçme modasıda yeni çıktı arkadaş yeni üye olmuş bilmiyo nasıl soru sorulcagını tam olarak kimbilir dalga gecenlerin ilk açtıkları topic nasıldı

amacım dalga geçmek yada birilerini aşağılamak değildi komik geldi sadece güldüm.
    birde ben tepkiyi soru soran arkadaştan beklerdim. Ayrıca soru sormayı bilmemek nasıl olabilirki bu soruları forumda değilde başka biyerde de sorsan
    furkan_'ın verdiği cevabı alırsın eğer verilen cevapları beğenmediyse daha detaylı sorular sorabilir burda cvp verecek bir çok insan var.

Önümüzdeki hafta ben de bu telefonu alıcam bi soru da ben soriyim e730 un şarjı kaç gün gidiyor ? kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • abi ben kullanıyorum daha yeni 1 gün şarj da durdu yeni aldığım için bide şarjı bende çabuk bitio tabi bunu unutmamak lazım kardesim sürekli MP3 dinlio oyun oynuyo.al güzel telefon açıkcası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.