Şimdi Ara

Samsun F480 Uygulama Yükleme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung F480 Telefon aldım yeni fakat uygulamaların hiçbirini yükliyemiyorum internetten indirdiğim jar uzantılı dosyaları yüklemiyor içeriği desteklemiyor diyor.

KISACA Facebook google ve diğer uygulamaları F480 telefonuma yükliyebilmem için neler yapmam gerekiyor ayrıntılı bir şekilde bilgilendirirseniz sevinirim ivedi bir şekilde Not : Yurt dışı kayıtlıdır telefonum
    )

• quote:

Orijinalden alıntı: Canuckss

Arkadaşlar Samsung F480 Telefon aldım yeni fakat uygulamaların hiçbirini yükliyemiyorum internetten indirdiğim jar uzantılı dosyaları yüklemiyor içeriği desteklemiyor diyor.

KISACA Facebook google ve diğer uygulamaları F480 telefonuma yükliyebilmem için neler yapmam gerekiyor ayrıntılı bir şekilde bilgilendirirseniz sevinirim ivedi bir şekilde Not : Yurt dışı kayıtlıdır telefonum
    )

dediğin gibi işte telefonun desteklemiyor yapacak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabii

quote:

Arkadaşlar Samsung F480 Telefon aldım yeni fakat uygulamaların hiçbirini yükliyemiyorum internetten indirdiğim jar uzantılı dosyaları yüklemiyor içeriği desteklemiyor diyor.

)

peki facebook ve diğer uygulamaları nasıl yüklerim yada yeni bir tema bilgisi olan varmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asabii

quote:

)

peki facebook ve diğer uygulamaları nasıl yüklerim yada yeni bir tema bilgisi olan varmı?

google a samsung f480 uygulamaları yaz çıkar. Samsunglar tema desteklemez ve çabuk bozulur keşke nokia alsaydın

• valla hocam baktık ama yok işte sen bize google facebook tarzı uygulamaları bulabiliceiim tabi f480 nin desteklediği bir siteverirsen sevinirim
  • kardeş bende bu telefondan var ben bunaa baya bi oyun uygulama yükledim bunun bir programı var jar ve jad dosyası olması gerekir yani tek jar la olmaz bu iş jad maker die prog indir jar ı jad a dönüşütür sonra programın ismi aklımda deil ama onu usb kablosu il tele bağlıyordum tel in içine yeni bir klasör açıp jar ve jad bu klosöre atıp bir kod yazıp oludu ama uzzzuuuuuuun bir iş ama ben yaptım cam kırma fifa nfs zuma gibi pek çok oyun yükledim sana kolay gelsin
  • Bende Yeni F480 aldım fakat gelen mesajlarda bazı harfler gözükmüyor onların yerine boşluk gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.