Tavsiyeler üzerine SII aldım. Pazar gecesi bitirip şarja koydum sabah çıkardım %100 iken ve işe geldim. Akşam çıkana kadar pek kullanmadım 2-3 kez görüşme yaptım ve %70 kalmıştı. O gece marketten program kurmuştum sol üstte yazıyordu oradan biliyorum. Pazartesi gecesi şarja taktım %13 iken sabah aldım. 10 gibi düşmeye başladı akşama kadar bugün ve 3 gibi %37ye indi. Bende 8 den beri şarj etmiştim. Halen iş yerindeyim fakat halen şuan 94 e düştü hiç kullanmadan.
Bu işe ben anlam veremedim. Batarya genel sorun olabilirmi ? Yada marketten programmı indirmem gerekir. Tasarruf modu açık konumda. Ve sürüm paketten aldığım gibi halen. Hiç güncellemedim ve root yapmadım. Büyük ihtimal ile de yapmayacağım.
Cevaplarınızı bekliyorum, Teşekkürler
9 sevgili arkadaşım Yok mu acaba çözümü ? Sebebi ?
android telefonların hemen hemen hepsinde batarya bu şekildedir.hızlı gider. galaxy S II gibi fazla özellikli telefonlar da ise bu kaçınılmazdır. telefonunuzun şarjı en fazla 1.5 gün falan gider.
İlk önce güncelleme vardır mutlaka yeni varsa onu yap fabrika ayarlarına dön dostum pil performansı daha iyi olacaktır bir güncelle....
Telefon yeni sanırım. Bataryanız kalibre döneminde. 1 hafta sabrederseniz gerçek verimini görmüş olacaksınız. Bu arada Li-on pil olduğundan tamamen bitirmemeye çalışın
quote:
Orijinalden alıntı: zetnakah
Telefon yeni sanırım. Bataryanız kalibre döneminde. 1 hafta sabrederseniz gerçek verimini görmüş olacaksınız. Bu arada Li-on pil olduğundan tamamen bitirmemeye çalışın
Yorumlar için teşekkürler
%8 - 10 gibi değerlerde iken şarja takıyorum zaten. Tamamen hiç bitirmedim...
2 adet batarya programı oldu. 2. ciyide bugün kurdum iyi gibi sanki ama bakalım 1 hafta bekleyelim. Görelim
batarya programlarını boşverin. veri akışını sürekli olarak kapalı tutun. tabi wifi'da. hiç internete girmediğim sürece 2 gün gidiyor şarjı. sürekli internette olduğum günlerce 1 gün ancak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme