Şimdi Ara

Samsun GS II Aldım Ama Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tavsiyeler üzerine SII aldım. Pazar gecesi bitirip şarja koydum sabah çıkardım %100 iken ve işe geldim. Akşam çıkana kadar pek kullanmadım 2-3 kez görüşme yaptım ve %70 kalmıştı. O gece marketten program kurmuştum sol üstte yazıyordu oradan biliyorum.
    Pazartesi gecesi şarja taktım %13 iken sabah aldım. 10 gibi düşmeye başladı akşama kadar bugün ve 3 gibi %37ye indi. Bende 8 den beri şarj etmiştim. Halen iş yerindeyim fakat halen şuan 94 e düştü hiç kullanmadan.

Bu işe ben anlam veremedim. Batarya genel sorun olabilirmi ? Yada marketten programmı indirmem gerekir. Tasarruf modu açık konumda. Ve sürüm paketten aldığım gibi halen. Hiç güncellemedim ve root yapmadım. Büyük ihtimal ile de yapmayacağım.

Cevaplarınızı bekliyorum, Teşekkürler

• 9 sevgili arkadaşım
    Yok mu acaba çözümü ? Sebebi ?
  • android telefonların hemen hemen hepsinde batarya bu şekildedir.hızlı gider.
    galaxy S II gibi fazla özellikli telefonlar da ise bu kaçınılmazdır.
    telefonunuzun şarjı en fazla 1.5 gün falan gider.
  • İlk önce güncelleme vardır mutlaka yeni varsa onu yap fabrika ayarlarına dön dostum pil performansı daha iyi olacaktır bir güncelle....
  • Telefon yeni sanırım. Bataryanız kalibre döneminde. 1 hafta sabrederseniz gerçek verimini görmüş olacaksınız. Bu arada Li-on pil olduğundan tamamen bitirmemeye çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

Telefon yeni sanırım. Bataryanız kalibre döneminde. 1 hafta sabrederseniz gerçek verimini görmüş olacaksınız. Bu arada Li-on pil olduğundan tamamen bitirmemeye çalışın

Yorumlar için teşekkürler

%8 - 10 gibi değerlerde iken şarja takıyorum zaten. Tamamen hiç bitirmedim...

2 adet batarya programı oldu. 2. ciyide bugün kurdum iyi gibi sanki ama bakalım 1 hafta bekleyelim. Görelim
  • batarya programlarını boşverin. veri akışını sürekli olarak kapalı tutun. tabi wifi'da. hiç internete girmediğim sürece 2 gün gidiyor şarjı. sürekli internette olduğum günlerce 1 gün ancak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.