Şimdi Ara

Samsun OMÜ Mimarlık yazılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamam 49k ve Samsun Ondokuz Mayıs'ta mimarlık yazmayı düşünüyorum. Geçen yılki sıralaması 69k ve ek tercih döneminde açılmış bir bölüm. Yazsam tutar mı, ek tercih olmasından dolayı sıralaması ne kadar aşağı iner? Tutarsa yazdığıma değmiş olur mu, OMÜ iyi midir? Aydınlatırsanız sevinirim.

• Doğma büyüme Samsun'lu olarak diyebilirim ki okurken rahat edebileceğin, Karadeniz deki sayılı şehirlerdendir. Pahalı değildir.

Özellikle Atakent Ve Atakum yaşamaya değer yerler. Üniversite Atakent te.

Merkez üniversite arası tramway ile 30 dk. Tramway üniversiteye çıkmıyor. Üniversite durağından ücretsiz otobüslere biniyorsun.

Üniversitenin içinde de ücretsiz otobüsler geçiyor 5 dakika da bir.

Okul hacettepe nin desteği/aracılığıyla kurlmuştur. Türkiye'nin 9. büyük üniversitesidir.
  • Eğer kalabalıktan uzak ve halkı sıcakkanlı bir şehir istiyorsan
    Eğitim kadrosu iyi gelişmiş ve gelişmeye devam ediyor olsun diyorsan
    En önemlisi mimarlık bölümünü gerçekten gönülden istediğin için seçiyor ve maket yapmayı geceleri uykusuz kalmayı sunum yapabilmeyi çizim yapmayı kitap okumayı bilgisayarla uğraşmayı seviyorsan
    Omü mimarlık fakültesi asla kaçmayacak bir fakültedir.
    Ve eğer aklında çizim yapabilir miyim vs varsa bizlerde o korkularla geldik bu okula ama hocalarımız harika çözüm bu okulda :)
    Sana uyuyorsa mimarlık bizce dünyanın en güzel mesleği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için çok teşekürler Bölümün zorluklarını, gerekliliklerini az çok bildiğimi düşünüyorum ve bunları göze alarak mimarlığı tercih edeceğim. Samsun OMÜ'ye de şimdiden kanım gerçekten ısındı.

Ama esas sorun; acaba tutar mı? 49K ile buraya girme şansım var mı acaba, bunu bilemiyorum.
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Doğma büyüme samsunlu olup mimarlık fakültesinin eski eğitim fakültesinde olduğunu bilmiyorsan sıkıntı var. Mimarlık İlkadım kampüsünde şehir merkezine yakın , atakumun girişi sayılabilecek bir bölgede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

Doğma büyüme samsunlu olup mimarlık fakültesinin eski eğitim fakültesinde olduğunu bilmiyorsan sıkıntı var. Mimarlık İlkadım kampüsünde şehir merkezine yakın , atakumun girişi sayılabilecek bir bölgede.

Sıkıntı sende var asıl. Omüde mi okuyorum ben?

Bu adam Atakum'da yaşamayacaktı zaten. İlkadım çocuğu olacaktı.
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    mimarlık fakültesinin diğer kampüste olmasını bilmek için omüde okumaya gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

mimarlık fakültesinin diğer kampüste olmasını bilmek için omüde okumaya gerek yok

Oldu, hayırlı işler...
  • ne kadar düşer sıralama sizce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.