merhaba arkadaşlar. telefon alacagım ve çok kararsız kaldım... Samsun Pixon 12, S.E Xperia x10 mini pro, S.E w995 , S.E Vivaz, S.E aino, HTC Hero, (S.E sonyericsson) önerilerinizi de bekliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. yorum yapan arkadaşlara tşkler. fiyat olarak bakmayın sadece kalite olarak inceleyin.
sizin için önemli olan neler ise onları belirtin ona göre yardımcı olalım
x10. son nokta....
bence motorola mileston ,iphone4 ,samsung galakxy.o yüzden bu yazdıklarından vazgeçmeni tavsiye ediyorum..bende sonyericsson kullanıyorum ancak eski modellerini kullanıyorum..eski modelleri daha sağlam.ancak yeni modelllerin kasaları bana göre çok dandik..dandik derken eskiye nazaranla dah güçsüz..ama en sağlam bu yazdıklarımın içinde motorola mileston...bir özelliklerini incele...yukarda arkadaşın dediği gibi senin ne amaçla kullanacağına bağlı...ona göre seçim yapman gerekiyor.biz burda ne kadar yazarsak yazalım,önemli olan senin o cihazı gönül rahatlığıyla almandır...
Bu dediklerin arasında W995'i kullanıyorum ve son derece memnunum telefonumdan özellikle müzik ve şarj konusunda çok memnunun.diğerleri dokunmatik ekran olduğu için şarj sorun olabilir belki.