Şimdi Ara

Samsun UE 40C6000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben samsun 40c600 led tv si almak isityorum 2 haftadır fiyatların düşmesni bekledim
    bütün mağazaları internetten takip ettim vatan,bimeks,gold,darty,ib fiyatarına baktım ve genlde hespi aynı fiyat vermişler 12 aya taksit 2200 tl cıvarı bu saydıklarım.. ama birde avrupa bileşim, pratikev,sanal reyon diye online alışveriş siteleri var bunlarda 200 tl kadar daha ucuz..
    simdiye kadar sadece vatandan alışveriş yaptım diğerlerini bilmiyorum..
    tavsiyeniz ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal610 -- 21 Şubat 2011; 23:17:15 >

• arkadaşlar bilgisi olan yok mu
  • değerli forum yöneticileri ve uyeleri gösterdiğiniz ilgi ve alaka çin sizlere teşşürlerimi sunarim.. çok paylaşımcısınız..
  • 2.200 çok yüksek bir fiyar 40'' LCD için. Ben size LG 47LE5300 modelini önerim 2.300/12 Ay. istanbul bilişimde. Hemde 47''
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazarus

2.200 çok yüksek bir fiyar 40'' LCD için. Ben size LG 47LE5300 modelini önerim 2.300/12 Ay. istanbul bilişimde. Hemde 47''

benim dedgim lcd degil led 2200 tl degerinde.. bu tv guzel yerinde de gordum cok esnetik bir görünüm var..
    asil sormak istediğim mağaza fiyatalrı 200 tl daha pahalı online satş mağazalardan..
    bir öneriniz varmı?
  • hocam başka başlıklarda da aynı bilgiyi paylaştım.ben bu tv yi en iyi fiyat-performans ürünü olarak satıyorum.lcd derseniz C650 serisi led derseniz C6000 serisi rakipsizdir.fiyat konusunda şunu söyliyeyim büyük mağazaların kira - personel vs giderlerini çıkarmak için 200-300 yüksek fiyatla satması normaldir. siz o firmalara güvenip bizim gibi firmalara itimat etmeyebilirsiniz. samsung magazasından aldıgınıs tv yı bıle bizden aldıklarını ve üzerine kar koyarak size sattıklarını bilmediğiniz için size bişey demeyelim :) ama 200*300 daha ucuza alıcam derseniz size en yakın hatta tanıdık bir firmaya gidip iyi bir pazarlıkla 1900 tl ye 40C6000 alabilirsiniz.ben bugun 5 tane sattım bu fiyattan.nakit olarak. askı aparatıda hediye ettım .
  • Kartal int alırken garanti sürecine bak eger samsung garatisiyle veriyorlarsa 200-300 iyi indirim bu arada 46c6000 int 2500 satıyorlar bence 46 al gözün bir zaman sonra alırsır 46 alsaydım dersin.. Sonra satılmazda pişman olursun..

C6000 serisi inceliğiyle parlaklalıyla güzel bir tv dir..

tıstıs aceba 1900 nereden aldım veya kaca satarsın PM atarmısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG 42LA640S-ZA SMART TV
    12 yıl önce açıldı
    LG 42LM615S İncelemem
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.