Şimdi Ara

Samsung 100 okurumuzu Samsung Forum 2012'ye davet ediyor! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
15.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de forumdaydım özellikle es 8000 ve party müzik setlerini çok beğendim. Yalnız telefonumun şarjının bitmesi çok kötü oldu:( Daha fazla resim ve video yükleyen olursa çok iyi olur. Özellikle şu yeni akıllı tv yi herkes görmeli bence.
  • Beklemedeyiz... Mehmet

• Bunlarda benim çektiğim fotolar (Cep telefonum ile bu kadar oluyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 22 Mart 2012; 19:20:02 >

• Kadıköy servisindeki Bora ve Yanında oturup ismini alamadığım abilerin kullanıcı adlar ne ?
    Resimler yolda
  • yolla
  • Samsung Forum 2012 DonanimHaber Etkinliği

BURAYA TIKLAYIN
  • Biraz çektiğim resimlerin birazını ekliyorum Müzik seti de içinde , bu arada gelen arkadaşlar ile topluca çektiğim resimde var içlerinde isteyen resmi indirebilir.

• Müzik setinin videosuna bakmak isterseniz burdan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmoor -- 22 Mart 2012; 20:39:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmoor

FOTOĞRAFLAR

iznin olursa ana konuya eklemek istiyorum fotoğrafları ? Elinde bugüne ait fotoğraf olan varsa ulaştırsa s image şeklinde ana konuda yayınlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 22 Mart 2012; 20:38:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

FOTOĞRAFLAR

iznin olursa ana konuya eklemek istiyorum fotoğrafları ? Elinde bugüne ait fotoğraf olan varsa ulaştırsa s image şeklinde ana konuda yayınlayalım.

Çok fotoğraf var konuya ekleyebilirsin hepsini diğerlerinide upload yaparım.
  • BUYRUN ARKADAŞLAR BENDEKİ RESİMLERİN BİR ÇOĞUNU EKLEDİM..

• Power FM Cenk & Erdemin videosunuda upload yapıorum belki izlemek izlersiniz biraz gülmek için
  • Samsung Forum 2012 İstanbul hakkında yorum yapmak gerekirse organizasyon güzeldi (yemek servisi, araç servisi vs. olsun) ürünleri incelemeden önce yapılan sunum güzeldi bunun dışında forumdan üyeler ve Mesut Çevik ile gayet güzel bir ortam vardı.

Benim hoşuma gitmeyen tek şey ürünlerin olduğu odaya girdiğimizde çok yavan geldi bana daha hareketli olabilirdi + olarak insanlarında dahil olacağı hediyeli güzel organizasyonlar yapılabilirdi (çok cimri gördüm bu yönden Samsung Türkiyeyi).

Bize bu ortamı ve bu geziyi sağlayan DonanımHaber.com ve Samsung Türkiye'ye teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 22 Mart 2012; 22:06:19 >
  • quote:

Power FM Cenk & Erdemin videosunuda upload yapıorum belki izlemek izlersiniz biraz gülmek için

Cok eğlendim o bölümde bende video çektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

Power FM Cenk & Erdemin videosunuda upload yapıorum belki izlemek izlersiniz biraz gülmek için

kesinlikle. ilk bölümünü bende çektim ancak ikinci bölüme telefonun şarjı yetmedi :( burada paylaşırsanız süper olur. Bu arada smart tvyi denedikten sonra galaxy note da resim çizmek de güzel bir deneyim oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

kesinlikle. ilk bölümünü bende çektim ancak ikinci bölüme telefonun şarjı yetmedi :( burada paylaşırsanız süper olur. Bu arada smart tvyi denedikten sonra galaxy note da resim çizmek de güzel bir deneyim oldu

Hocam after effects cs 5.5 de titreşimi kaldırıp yükleyeceğim

• Videoyu yüklüyorum daha yarısı doldu kotayı geçmişim ulan hız 1mb düşmüş 80gb kullanmışım Bende ikinci bölümün videosu var hani teyze kumandayı arıyor o bölüm
  • He birde Galaxy Note bölümünde duran hanımefendi sözüm sana bu kadar güzel olmak zorunda mıydın ? Hayran olmamak elde değildi.
  • Nike @

yapma be hacı konuklardan gelenleri görmedin sen o zaman :)

bu arada ben o toplu resimde yerdeki kahverengi elbiseli gözü kapalı çıkanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 22 Mart 2012; 22:54:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.