Şimdi Ara

Samsung 120GB 840 EVO ssd 189 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
2.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam şöyledirki sende biliyorsun ssd nin oyunda hiç bir işe yaramadığını peki oyunda bir şeye yaramıyorsa neden bunu tartışıpda SSD ye oyun yüklemeye çalışıyorsunuz 110 GB bir SSD sizi senelerce götürür win8 biraz daha büyük bi sistem onunlada götürür güncellemelerle vs.vs. yani veri depolama için yan HD alırsanız daha rahat olur ssd yorulmayan bi sistem sen onu oyunla yormaman gerekiyor WİN kur geç amacı o zaten...benım oyun sayım az o yüzden tek ssd takılı CS:GO, DOTA2 , PAYDAY2 , NB2K14 vs.vs yüklü yetiyor yani.

@1080p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OHAHELAL -- 7 Ağustos 2014; 18:45:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Kaçırmışız Almam bende başka bir şey banane

extreme 2 alın bence ben çok memnunum
  • oyunda işe yaramıyor diye bir şey duymadım ben.........

oyun kurulumunda hızlı olur onu geçtim.. belki oyun esnasında hıza gerek yok ama ara yüklemelerde
    bir sonraki map yüklemesinde üzerindeki bilgilere hızlı erişip yazıyor, 30-50 sn ye sürebilen ara yüklemeler 5-15 sn yeye düştü (l4d2 oyununda)
    önceden en son ben başlarken şimdi ilk ben başlıyorum diğer online oyuncular hala yüklemede oluyorlar.
  • arkadaşım 45 - 50 gb lık oyunların geçisi tabiki normal hd de yavaş olucak ;) ama ssd nın amacı oyun değil. win prog.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.