Şimdi Ara

Samsung 120GB 840 EVO ssd 189 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
2.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

yanlışın var

2 mozilla , 1 photoshop sayfası 1 de muzik açtığın anda bile HDD cevap vermiyor durumuna düşüyor

o yüzden normal kullanıcının dahi SSD'ye ihtiyacı var

hangi sistemmiş ya o öyle onlarda cevap veremiyora düşüyor. celeron 1.7 ve 512mb ram falan mı ?

olayın işlemci ile ramle alakası yok

Sistem en zayıf halkası kadar güçlüdür . Bu olayda direk HDD cevap veremiyor

kesinlikle katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Alasım geldi (inş. karar verene kadar biter de alamam )

Normal şartlarda hem kullanım hem depolama için 500gb'lık caviar black kullanıyorum. Onu komple depolama amaçlı kullanmaya başlar bunu da C yaparım. 20-30 windows tutsa; 2-3 tane sürekli oynadığım oyun var onları da ssd'ye atsam mutlu mesut geçiniriz diye düşünüyorum.

Ama henüz karar veremedim.

eğer çift kabin kullanma gibi imkanınız varsa kesinlikle ssdye geçmelisiniz kısa süredir kullanıyorum ve çok memnunum sistemim de çok düşük bi sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatih1907

quote:

Normal şartlarda hem kullanım hem depolama için 500gb'lık caviar black kullanıyorum. Onu komple depolama amaçlı kullanmaya başlar bunu da C yaparım. 20-30 windows tutsa; 2-3 tane sürekli oynadığım oyun var onları da ssd'ye atsam mutlu mesut geçiniriz diye düşünüyorum.

eğer çift kabin kullanma gibi imkanınız varsa kesinlikle ssdye geçmelisiniz kısa süredir kullanıyorum ve çok memnunum sistemim de çok düşük bi sistem.

Çift kabin derken tam anlayamadım? Veya anladığım şeyden emin değilim İmzamdaki masaüstü sistemde kullanacağım.

• quote:

quote:

quote:

Çift kabin derken tam anlayamadım? Veya anladığım şeyden emin değilim İmzamdaki masaüstü sistemde kullanacağım.

ya çift kabin derken arkadaşımdan gelen ağız alışkanlığı kendisi monster delisi ve çift kabin diyodu 2 sata girişine ona dedim ben ama zaten sistem masaüstüymüş bence kesinlikle gerekli kullanışlı ama siz bilirsiniz tabi

• Hocam 120 gb evo kullanıyorum 7 tane steam oyun yüklü 70 gb yer var abartıyorsunuz zaten oyunlarda bi işe yaramıyor sadece windowsu kursnız yeter tek ssd kullanıyorum yetiyor şahsen program kullanıcam diyorsanız sadece onu kullanın o zaman bide veri depolaması için ayrı bi hd alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    sık kullanılan birtakım program ve oyunlarda ssd konforu yaşanmak istenirse 120gb kolayca doluyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya çift kabin derken arkadaşımdan gelen ağız alışkanlığı kendisi monster delisi ve çift kabin diyodu 2 sata girişine ona dedim ben ama zaten sistem masaüstüymüş bence kesinlikle gerekli kullanışlı ama siz bilirsiniz tabi

Sabaha kalırsa bakayım öyleyse.

• 240lıklar bir sene sonra düşsün bir tane alıp Notebook'a takarız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-410mb-ssd.html?OM.exVisitorID=532358&utm_source=EmailServer&utm_medium=Mailing&utm_campaign=06081410-WebIndirimMail&utm_term=06081410-WebIndirimMail&utm_content=06081410-WebIndirimMail

fiyat iyi gibi geldi

fiyat ihtiyacı olana sıcak ama 240lıkların fiyatlarıda yakında düşecek.

film dizi depolamadıktan sonra 120 de iyidir oyunu da bir oyun oynayıp sileceksin

ben öyle yapıyorum bf4 ü silince dehşet yer açıldı ssd den o nedenle bundan sonra en az 240lıklara bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 7 Ağustos 2014; 5:52:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

http://www.vatanbilgisayar.com/240gb-v300-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-hizi-450mb-_-yazma-hizi-450mb.html

Bu 300 lira ondan daha hesaplı, kampanya, puan vs ile birleştirilirse daha güzel olur.

bu ssd ler o hızları vermiyor forumda gereken bilgi var sata 2 hızlarını veriyor :( kingston sonradan çipini değiştirmiş sanırım o nedenle çok ucuzlar.

• BlıtzKrıeg kullanıcısına yanıt
    Normal kullanicinin 500mb ve ustu yazma hizina sahip disklede bir isi yok ki zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 7 Ağustos 2014; 6:04:23 >
  • OHAHELAL kullanıcısına yanıt
    Tamam o kaldiramadigin yuklu 7 steam oyunun ustune full dlc li bf4 47gb
    Bir adet 3.5 gun sonra kaldiracagin
    44gb lik wolfenstein kur
    Geriye ne koy kalir ne kasaba.

240gb depolama amacli degil aksine
    Gecici depolamadir.
    Ferah ferah isini goruyorsun.

Bazilari da diyorki
    Windowsu oraya kurma veya oyunlari mekanik hdd ye kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 7 Ağustos 2014; 6:07:37 >
  • Ssd her turlu candir, tadini alan bir daha pesini birakmaz

Fiyat harika, 218 liraya 4 ay once almistim, hizi harika

1tb hddyi d sürücüsü yaptım hic de sikinti cekmiyorum, sonuna kadar tavsiye ederim

• Arkadaşlar Eylül ayından sonra SSD ve Ram ürünlerinde ciddi fiyat artışları bekleniyor bilginiz olsun
  • AYNEN
    ben de fiyatların yakında artacağını düşünüyorum, şu anda ssdler en uygun fiyattalarda satılmakta
    normal hddlerle fiyat mukayesesi olmamalı çünkü farklı teknoloji vede yeni ...maliyetleri elbette farklı olacaktır

120 idi 240 dı tartışmasını bırakın......... herkes ihtiyacına göre alır zaten

yarın piyasada bu ürünler azalacak ve fiyatlarda yukarı tırmanacak, artık tekn. ürünleri aynı fiyattan yerinde durmuyor
    fabrikalar üretim kapasitelerini değiştirip duruyorlar ihtiyacada yetişemiyorlar sanırım
    ramler heryerde ihtiyaç artık (pc, tablet, notebook, smart telefonlar, tv, bellek, flash bellek, uydu alıcıları...vs....vs....)

uygun bulduğunuzda alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 7 Ağustos 2014; 12:55:48 >
  • shiuf S kullanıcısına yanıt
    Sebebi neymiş ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.tomshardware.com/news/ssd-samsung-price-war-intel-kingston,27101.html

http://www.enterprisestorageforum.com/storage-hardware/ssd-vs.-hdd-pricing-seven-myths-that-need-correcting.html

Samsung 120GB 840 EVO ssd 189 tl

Ekonomiye bağlı olarak fiyatlar değişkenlik gösterse de, trend aşağıya doğru devam edecek gibi. Aksini iddia etmek bana pek mantıklı gelmiyor.

Son olarak olarak anlık fiyat takibi için:http://www.dramexchange.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: shiuf

Arkadaşlar Eylül ayından sonra SSD ve Ram ürünlerinde ciddi fiyat artışları bekleniyor bilginiz olsun

niye ya zaten pahalı değil mi ramler geçen sene 60 tlye aldığım ram şimdi 110 tl falan
  • Kaçırmışız Almam bende başka bir şey banane
  • BF4 oynayanlar kesinlikle almalı para yetmiyorsa 240'lığa 120'lik olsa bile almalı. Arkadaşımla neredeyse aynı sistemi kullanıyoruz(benim FX-6100 onun FX-6300 kalan herşey aynı) ben oyuna 10-15 saniye arası bir sürede giriyorum o 45-50 saniye gibi bir sürede giriyor bende Memoright STM 120 Plus var 3 hafta önce aldım. BF4 52 GB+30 GB sistem(x64 W7 Ultimate)+10 GB hayati uygulamalar=92 GB 20 GB boş yer kalıyor.
    Benim için sorun değil ben BF serisinde şu an aktif olarak 4'ü oynuyorum sadece diğer 2, BC2 ve 3 normal HDD'de onlar açılırken sorun yok zaten 4 çok zorluyor sistemi sadece. Tabi ileride şimdiki 250 GB'lık HDD'min yerine aynı boyutta bir SSD çekmeyi düşünüyorum konforu arttırma amaçlı.

Kısacası alınmaz değil gayet alınabilir ama para varsa 240'lık alın...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.