Şimdi Ara

Samsung 128GB Pro - 250GB Evo ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SSD alacağım fakat başlıktaki 2 ürün arasında kararsız kaldım.

Pro serisi evodan çok daha kaliteli ve teknoloji olarak daha ileri ve şuan 128gb bana yetiyor fakat Windows + programlar dışında 50gb civarı boş alanım kalıyor 128GB'den.

Ve yeni nesil oyunların min. 50gb olduğunu düşünürsek ileride yetmemesinden tereddüt ediyorum. 250GB 840 Evo alsam keşke Pro alsaydım dermiyim ?

• Bende aynı kararsızlıktayım 120-128 oyun için kesinlikle yeterli değil kendi düşüncemi ileteyim . SSD'lerde genel bir 2 yıl içinde patlama olayı mevcut ha bozulmayan var mı tabiki fazlasıyla var ama o riske girmeye değmez o yüzden 5yıl veya fazlası garantili ürünlerden bütçenize uygun olanı almalısınız . Pro modeller ya da yeni Samsung 850 modeller 5 - 10 yıl garantili diye biliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

Arkadaşlar SSD alacağım fakat başlıktaki 2 ürün arasında kararsız kaldım.

Pro serisi evodan çok daha kaliteli ve teknoloji olarak daha ileri ve şuan 128gb bana yetiyor fakat Windows + programlar dışında 50gb civarı boş alanım kalıyor 128GB'den.

Ve yeni nesil oyunların min. 50gb olduğunu düşünürsek ileride yetmemesinden tereddüt ediyorum. 250GB 840 Evo alsam keşke Pro alsaydım dermiyim ?

Düşünün derim 4K değerleri gayet başarılı
    www.vatanbilgisayar.com/ocz-240gb-vertex-460-serisi-sata-30-ssd-540mb-okuma-525mb-yazma.html

• Samsung evo alın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro farkını kolay kolay hissetmeyeceğinize göre Evo almak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.