Şimdi Ara

samsung 18x ile nec 3550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung 18x ile nec 3550 arasında kaldım.hangisi daha iyidir?yorumlarınızı alayım

• bence nec alınacaksa 4570-4571 alınmalı ben 4570 kullanıcısıyımm yazma müthiş fakat bütün necler gibi okuma kalitesiz medyalarda dvdlerde (cd ayrımı yapmıorrr) biras düşükkkk
  • LG'nin 12x DVD-RAM yazan DVD yazıcıları çıktı onlara bir bak derim.Hem hızlılar hemde ucuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraynet

samsung 18x ile nec 3550 arasında kaldım.hangisi daha iyidir?yorumlarınızı alayım

mrk edıyorumda
    18x yazıcı alınca
    her dvd nı 18x temı cekıceksın ?

cektın dıyelım bunları okuma problemı olmayacakmı?
    ne kadar yuksek hız o kadar rısk,
    8x ın ustunu verı guvenlıgı ıcın tavsıye etmem
  • @guraynet
    arkadasım kesinlikle NEC den şaşma, ben çok araştırdım birsürü forum gezdim birsürü dvd test ss gördüm en iisi nec bana güven, biraz daha da araştırabilirsin kesinlikle nec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignorius -- 24 Eylül 2006; 8:21:06 >
  • İki DVD yazıcıyıda araştırdım ikiside çok vasat.
    Samsung yazıcının tek iyi yanı 18x hızında + DVD yazması.Onun haricindeki bütün özellikleri dökülüyor.Diğer yazması hızlarını söyleyemiyorum gülmekten nefessiz kalabilirsiniz diye.Tam bir rezalet sizin anlayacağınız.
    Nec 3550'ye gelince...Nec 3xxx serisinin okuma özürlü olduğunu artık bilmeyen kalmmaıştır sanırım.CD/DVD çekmesine çekiyorsunuzda iş okumaya gelince onu biraz zor yapıyorsunuz.Hiç kimse problemli DVD yazıcı almak istemez bu nedenle Nec 3550 modelinide eliyoruz.
    Kısacası alınacaksa Nec 4xxx serisi ve ya size uygun özellikleri olan LG marka bir DVD yazıcı alınmalı.
  • lg kadar uyduruk seyler yapan bir firma gormedim.nedir bu lg tutkunlugu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMTC

İki DVD yazıcıyıda araştırdım ikiside çok vasat.
    Samsung yazıcının tek iyi yanı 18x hızında + DVD yazması.Onun haricindeki bütün özellikleri dökülüyor.Diğer yazması hızlarını söyleyemiyorum gülmekten nefessiz kalabilirsiniz diye.Tam bir rezalet sizin anlayacağınız.
    Nec 3550'ye gelince...Nec 3xxx serisinin okuma özürlü olduğunu artık bilmeyen kalmmaıştır sanırım.CD/DVD çekmesine çekiyorsunuzda iş okumaya gelince onu biraz zor yapıyorsunuz.Hiç kimse problemli DVD yazıcı almak istemez bu nedenle Nec 3550 modelinide eliyoruz.
    Kısacası alınacaksa Nec 4xxx serisi ve ya size uygun özellikleri olan LG marka bir DVD yazıcı alınmalı.

lg ıle nec kıyaslanamaz bıle,
    nec herkosulda lg den ustun,
    ayrıca benım bızzat denedıgım tum cızık cd ve dvd lerı 3520 nec de sorunsuzca okutabılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 25 Eylül 2006; 12:53:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.